Топшоп производи - задоволни или не?

Stre3T Danc@

The definition of #BFABB
Член од
10 април 2009
Мислења
1.690
Поени од реакции
146
Имам перница поради настојување на моите.. Не знам како се викаше, ама не ми се станува од спиење поради неа :pipi: Многу е еластична и удобна на мое изненадување.

Miss Right

happiness machine
Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.308
Поени од реакции
142

@cool@

Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.114
Имам перница поради настојување на моите.. Не знам како се викаше, ама не ми се станува од спиење поради неа :pipi: Многу е еластична и удобна на мое изненадување.
мемосан
http://www.dormeo.com.mk/pernica_memosan_pillow-64813-11414-pc.html

инаку треба да ги навлечеме бугарите овде да ја купуваат перницава - упола цена е од кај нив:vozbud:
http://www.dormeo.bg/в'зглавници/set-memosan-pillow-2011-02-01.html?csu=general&cex=121313&med=om&orig=mcn&vir=no&src=bg_gen_general_om_sa_investor&referrer=investor_om_121313&utm_source=investor_om&utm_medium=Off-Site_Merchandising&utm_campaign=bg_gen_general_om_sa_investor_121313&utm_content=

Вилинско коњче

It is my party :))
Член од
31 декември 2009
Мислења
550
Поени од реакции
62
Купив - веројатно најпродаваниот Топ шоп производ - Орбитрек

Со голем ентузијазам го вртев една година .... а сега толку многу чкрипи (као сега тоа е причината) и ретко го користам

Пак си се вратив на старите добри навики ... парк, кеј, планинче

Член од
12 август 2010
Мислења
2.890
Поени од реакции
906
хах абе порано рекламираа едни тенџериња на топ шоп на тв..и ништо..и по 1 недела ни идат 2 типки на врата..и ѓомити промоција по упол цена ова она...и стварно ногу ефтини беа...преваранти можда да беа али сепак слуџат воа лонциве :pipi:

Член од
25 октомври 2010
Мислења
736
Поени од реакции
704
Го имам оној острачот на ножеви , ама не сум задоволен од него така да не знам ни каде е веќе , одамна не го користам , башка и комшиите ги зафркнав да порачат

Член од
1 февруари 2009
Мислења
289
Поени од реакции
236
Поздрав до сите форумски братчина :)
Размислувам да купам перница и душек дормео, па ако сака некој нека сподели некое искуство (позитивно и негативно) со дормео производите...
Вака сега јас до пред пет дена спиев на дормео перница и беше се ок, ама овие пет дена кога станувам станувам со главоболки. Мислам дека е од перницата ама не сум сигурен. Оваа што ја имав повеќе ја немам па си мислам да појачам и перница и душек но додека не се консултирам со Вас не одам во дормео:)
Позз

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Jaс имам Дормео комфорт душек и мемори перница и задоволна сум, немам веќе болки во грбот :) Баш поради тие болки го земав комфорт душекот а не мемори, помек е вториов.

M

Mario Gómez

Гостин
Jaс имам Дормео комфорт душек и мемори перница и задоволна сум, немам веќе болки во грбот :) Баш поради тие болки го земав комфорт душекот а не мемори, помек е вториов.
За болки требало космодиск, не дормео. :D

Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283
Јас ја користам перницата. Добра е за вратот ама многу е ниска. Ставам на неа уште една перница инаку и јас имав главоболка. Не сум научен да спијам толку ниско.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
За болки требало космодиск, не дормео. :D
Други болки се тоа :D Космодиск е за попуштени пршлени и слични такви проблеми а мене од замор ми се болкиве и од топло/ладно што правам коа одам на базен и надвор на -10 :D

NelTu

Coffee addict
Член од
1 август 2011
Мислења
2.370
Поени од реакции
7.013
И јас имам дормео перница, и од кога почнав да ја користам нон стоп имам главоболки. Пробав прво на пониско, па потоа на повисоко, ама пак имам главоболки.

И сеа не спијам на перница туку под перница, и најако мие. :D :D

Kajgana Shop

На врв Bottom