Топшоп производи - задоволни или не?

• Креатор на темата Креатор на темата ^Exotic^
  • Време на започнување Време на започнување
Имам перница поради настојување на моите.. Не знам како се викаше, ама не ми се станува од спиење поради неа :pipi: Многу е еластична и удобна на мое изненадување.

Имам перница поради настојување на моите.. Не знам како се викаше, ама не ми се станува од спиење поради неа :pipi: Многу е еластична и удобна на мое изненадување.
мемосан
http://www.dormeo.com.mk/pernica_memosan_pillow-64813-11414-pc.html

инаку треба да ги навлечеме бугарите овде да ја купуваат перницава - упола цена е од кај нив:vozbud:
http://www.dormeo.bg/в'зглавници/se...en_general_om_sa_investor_121313&utm_content=

Купив - веројатно најпродаваниот Топ шоп производ - Орбитрек

Со голем ентузијазам го вртев една година .... а сега толку многу чкрипи (као сега тоа е причината) и ретко го користам

Пак си се вратив на старите добри навики ... парк, кеј, планинче

хах абе порано рекламираа едни тенџериња на топ шоп на тв..и ништо..и по 1 недела ни идат 2 типки на врата..и ѓомити промоција по упол цена ова она...и стварно ногу ефтини беа...преваранти можда да беа али сепак слуџат воа лонциве :pipi:

Го имам соковникот, задоволна сум.

Го имам оној острачот на ножеви , ама не сум задоволен од него така да не знам ни каде е веќе , одамна не го користам , башка и комшиите ги зафркнав да порачат

Поздрав до сите форумски братчина :)
Размислувам да купам перница и душек дормео, па ако сака некој нека сподели некое искуство (позитивно и негативно) со дормео производите...
Вака сега јас до пред пет дена спиев на дормео перница и беше се ок, ама овие пет дена кога станувам станувам со главоболки. Мислам дека е од перницата ама не сум сигурен. Оваа што ја имав повеќе ја немам па си мислам да појачам и перница и душек но додека не се консултирам со Вас не одам во дормео:)
Позз

Jaс имам Дормео комфорт душек и мемори перница и задоволна сум, немам веќе болки во грбот :) Баш поради тие болки го земав комфорт душекот а не мемори, помек е вториов.

Jaс имам Дормео комфорт душек и мемори перница и задоволна сум, немам веќе болки во грбот :) Баш поради тие болки го земав комфорт душекот а не мемори, помек е вториов.
За болки требало космодиск, не дормео. :D

Јас ја користам перницата. Добра е за вратот ама многу е ниска. Ставам на неа уште една перница инаку и јас имав главоболка. Не сум научен да спијам толку ниско.

За болки требало космодиск, не дормео. :D

Други болки се тоа :D Космодиск е за попуштени пршлени и слични такви проблеми а мене од замор ми се болкиве и од топло/ладно што правам коа одам на базен и надвор на -10 :D

И јас имам дормео перница, и од кога почнав да ја користам нон стоп имам главоболки. Пробав прво на пониско, па потоа на повисоко, ама пак имам главоболки.

И сеа не спијам на перница туку под перница, и најако мие. :D :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom