Топшоп производи - задоволни или не?

Член од
23 јули 2009
Мислења
217
Поени од реакции
8
Дечки да ве прашам :)
Да не има некој користено оние вреките за вакумирање шо се SpaceBag мислам се викаа
За месец дена се селам у Канада па багажот ни е ограничен па мајка ми сака да ги купи тие вреки али не знаеше какви се да не дае залудно пари ша ај викам да ве прашам ако знае некој...
Колку што имам слушнато од познаници шо ги имаат користено задоволни се пробај мислам дека ке се исплати

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Некој искуства со машинчено за бричење?

N

navivacka

Гостин
Јас имам power juicer и добар е за перформанси ама сокот шо го праи е за нигде или сум ја згрешил рецептата
Најверојатно си ја згрешил...и ние имаме таков соковник и сокот е секогаш одличен,треба да внимаваш по колку ставаш овошки...

Chapstick

Сам свој психолог
Член од
7 август 2009
Мислења
2.986
Поени од реакции
311
“... а доколку се јавите во следните 5 минути, добивате сет ножеви од не-знам-ти-што и сето тоа за САМО 100000 денари + ДДВ + ПТТ“

Не дека ми се нешто одбивни производите, ама знаат да им ги развлечат презентациите по цел час на телевизија и има една спикерка која што ги рекламира која ужасно ми оди на нерви со нејзиниот глас и начинот на презентација. Тоа е најобична тава а ја рекламираат како да е семоќна: може и да пржи палачинки ем од една ем од друга страна, по потреба и од лево и од десно, па ако додадете сол не знаете какви чудеса ќе се случат, може да ви користи и за декор во вашата кујна а исто така нејзината црна боја совршено се совпаѓа со сите други во кујната :pos:
Си ме пресмеал

Он.топик:ПРОИЗВОДИТЕ ОД ТОП ШОП НЕ СЕ КВАЛИТЕТНИ ЕВЕНТУАЛНО ДОРМЕО....

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Дормео не ти лечи несоница. :toe:

Јас го имам и супер е, дури помалку ме боли грбот во последно време откако го купив.

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.796
Поени од реакции
22.849
Некој искуства со машинчено за бричење?

Јас пред месец дена купи машинка за бричење и да ти кажам дека е супер..Бричењето е ептен мазно,после бричење нема црвенило .. Така да мене ми се погоди..:toe:

N

NeMiRnA

Гостин
Дормео како што кажа Џену не лечи несоница,ама спиењето како спиење е фантастично!Откако го имам ни врат,ни грб ме заболело,ниту со главоболка се имам разбудено што ми се случуваше порано,а и алергијата што ми ја предизвикуваше претходната перница и душек ја немам,не е реклама ама стварно се немам разбудено со затнат нос и раздразнети очи ехееее...Уште ако го купите во комбинација со перницата (големата),убаво спиење ви е загарантирано.Паметна инвестиција за наредните 15 години,вреди за сите пари!

ChaLL3nGeR

Кајгана's APEX PredaTor
Член од
15 април 2009
Мислења
721
Поени од реакции
66
колку што успеав да прочитам на темава нема пост за AbTronicX2(ако грешам, простете) :D јас го имам веќе 1 месец и имам некои резултати. се мислев да сеам Power Juicer, ама некако се предомеслив:toe:

S

smart ass

Гостин
Ги имам наочарите за сонце могхаве или ако и да се викаа...булшитс не купувајте
Тие шо му спасиле живот на полицаец???

така викаа на рекламата имаше и полицаецот кажуваше...брее мајката што материјал е:pos2::pos2:

ваму па да блиндираш кола треба да ја демонтираш па плочи да ставаш...абе само топ шоп наочари нека и стават и така нема билдираните коли да бидат тешки а и ќе носат цвикери:vozbud:

AlternativeF

госпожата од втори
Член од
1 мај 2006
Мислења
4.830
Поени од реакции
7.575
Дормео како што кажа Џену не лечи несоница,ама спиењето како спиење е фантастично!Откако го имам ни врат,ни грб ме заболело,ниту со главоболка се имам разбудено што ми се случуваше порано,а и алергијата што ми ја предизвикуваше претходната перница и душек ја немам,не е реклама ама стварно се немам разбудено со затнат нос и раздразнети очи ехееее...Уште ако го купите во комбинација со перницата (големата),убаво спиење ви е загарантирано.Паметна инвестиција за наредните 15 години,вреди за сите пари!
Дормео можда е добар за алергиите (има антибактериска заштита), ама на независно направено испитување се покажа дека испушта токсични испарувања од кинеските материјали од кои е направен.
Не правам никаква реклама, ама прошетајте по поасалните продавници за мебел (Бернарда, Симпо...) таму има антибактериски навлаки за душеци, околу 2500-3000 се, сигурно не се токсични.
Иначе од топ-шоп имам Орбитрек, досега се покажа како прилично добар. Претходно имам купено едни перници, за ништо не ги биваше, за месец дена се сплескаа и оние пеперутките демек за електрични вежби на мускулите, ама и тие не се покажаа баш најдобро.

S

Sheldon Cooper

Гостин
Jас имам Орбитрек и многу jака работа е :) Го имам недела ипол и вежбам по 30 мин без прекин а ниеднаш не ми се воспалиjа мускулите. Супер е

Префриганиот!

(Простор за Реклама)
Член од
16 декември 2007
Мислења
1.203
Поени од реакции
73
епа брат.. си е наебал утката.. ако не те болат мускулите значи нишо не си напраил лол xD

la-loca

Immortal...
Член од
24 јули 2009
Мислења
2.545
Поени од реакции
1.252
Jас имам Орбитрек и многу jака работа е :) Го имам недела ипол и вежбам по 30 мин без прекин а ниеднаш не ми се воспалиjа мускулите. Супер е
хахахахаха:pos2::pos2::pos2::pos2:
а да не не вежбаш правилно:pos2::pos2::pos2:
орбитрекот не помага во тоа да не ти се здрват мускулите, баш напротив ако ти се здрват значи дека си вежбал правилно

ZS_

Член од
26 јули 2008
Мислења
5.156
Поени од реакции
211
„Дури и еден мој пријател користеше копија на Орбитрекот но тој ми кажа дека е апсолутно незадоволен“... хахаха до кога бе со вакви поплатуања на луѓе :):)

Дормео и Космодиксот... само тоа им вреди мислам. :)

Kajgana Shop

На врв Bottom