Топшоп производи - задоволни или не?

AlternativeF

госпожата од втори
Член од
1 мај 2006
Мислења
4.830
Поени од реакции
7.575
хахахахаха:pos2::pos2::pos2::pos2:
а да не не вежбаш правилно:pos2::pos2::pos2:
орбитрекот не помага во тоа да не ти се здрват мускулите, баш напротив ако ти се здрват значи дека си вежбал правилно
Како не бе :smir: Болката во мускули не е знак на правилна вежба.
Ако не го болат мускулите значи дека има кондиција доволно за да вежба пола саат (или колку и да е) и да не се умори.
Ако баш сака дечкото да го болат мускули, може да си вежба додека не се умори и после сигурно ќе го болат. Ама пак ќе кажам-болка во мускули не е мерило за добра вежба.

Z

ziko bt

Гостин
речиси година имам орбит трек па задоволен сум уште да ослабнам и да имам цврсти раце,задник,гради и плеки:vozbud:

la-loca

Immortal...
Член од
24 јули 2009
Мислења
2.545
Поени од реакции
1.252
Како не бе :smir: Болката во мускули не е знак на правилна вежба.
Ако не го болат мускулите значи дека има кондиција доволно за да вежба пола саат (или колку и да е) и да не се умори.
Ако баш сака дечкото да го болат мускули, може да си вежба додека не се умори и после сигурно ќе го болат. Ама пак ќе кажам-болка во мускули не е мерило за добра вежба.
ај сеа ја да ти кажам тебе...
здрвување на мускулите се јавува поради неактивност и после наеднаш вежбање, напор, раздвижување на мускулите, во нив се лачи млечна киселина која поради тоа што останува внатре се здрвуваат мускулите...и после другиот ден пак ако вежбаш полека ќе се олабават и со самиот континуитет на вежбање мускулите се навикнуваат на активност...:toe:

AlternativeF

госпожата од втори
Член од
1 мај 2006
Мислења
4.830
Поени од реакции
7.575
ај сеа ја да ти кажам тебе...
здрвување на мускулите се јавува поради неактивност и после наеднаш вежбање, напор, раздвижување на мускулите, во нив се лачи млечна киселина која поради тоа што останува внатре се здрвуваат мускулите...и после другиот ден пак ако вежбаш полека ќе се олабават и со самиот континуитет на вежбање мускулите се навикнуваат на активност...:toe:
Ај фино што ми кажа, ама очигледно штом дечкото после пола саат вежбање не чувствува болка-има кондиција :smir: Не секој тргнува од нула кондиција да вежба.
А орбитрекот и секоја елиптична справа се смета за една од подобрите справи за кардио вежби.

Член од
3 јануари 2009
Мислења
38
Поени од реакции
0
Топ Шоп ми беше омилена емисија..... Ги преценуваат производите на рекламите... Мислам дека луѓето повеќе ќе се залажат да купат ако е пореално, зашто вака си викаат „ај лажат овие“ и нема да купат.

Fragola

највкусната јагодка..
Член од
25 септември 2009
Мислења
301
Поени од реакции
7
Имам орбитрек и сум задоволна од него..ако се вежба редовно,и ако не се чува дома ко закачалка има одличен ефект!:wink:

Член од
16 октомври 2009
Мислења
593
Поени од реакции
28
Немам купено до сега ниеден производ од Топ Шоп,не сум имал потреба,а за поната незнам.

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.265
Поени од реакции
2.261
Имам Орбитрек Елит ама се немам 2 пати качено на него. Си правам комплетен workout во теретана така да дома ниту имам сила, ниту време, ниту волја да се качам на него.

Потоа ја имам фитнес топката и таа така стои кога ќе ме заболи газ од седење пред компјутер малку да се протегнам на неа.

Исто мајка ми зеде машина за шиење што ја рекламираа, но иако е и над потребното вати, сепак нема сила да зашие нешто подебело од обични платнени тренерки.

Пред неколку месеци нарачав книга од нивниот сајт, меѓутоа иако ми се јавија да ми потврдат дека книгата ќе ми стаса за 2-3 дена таа никогаш не ми стигна.

Најзадоволен е дедо ми со неговиот Космодиск, кој изгледа навистина помага зошто многу луѓе се фалат дека им се подобрило здравјето со негово користење.

Исто, бидејќи сум претплатник на нивното списание ми стигаат на меил каталози со разни работи, па откако премногу ми се допадна една кошула што ја нудеа(го чувам уште каталогот ако сакате ќе ставам слика од неа), ја нарачав меѓутоа и таа никогаш не стигна.

M

MIL

Гостин
Заинтересиран сум за Орбитрек , и ме занима до колку килограми издржува тоа машинче и дали е издржливо ?

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
од топ шоп иам пауер џусер и профи е стварно.. шо ке стаиш у него до даска го цеди!.. маме ебава !!!

Член од
21 ноември 2008
Мислења
1.157
Поени од реакции
18
Pa imam dosta stvari,posledno nesto so kupiv e edna sprava za vezbanje ,,,zadovolna sum vo globala:pipi:

P

PewDiePie

Гостин
Имам Орбитрек,сум задоволен го земав чисто ради одржавање кондиција и здраво тело.

Kajgana Shop

На врв Bottom