Тело или фаца?

Што повеќе ве пали?

• Вкупно гласачи
    598
Член од
26 август 2008
Мислења
2.165
Поени од реакции
58
a be kaj devojikive bas i ne znaes sto da odberes(se e nasminkano),liceto nema sansi da vidis kakvo i e,celoto e pokrieno so sminka,teloto pa ic,so tie podigaci za gradi,podigaci za zadnik,mideri, i slicno.ednostavno recisi celite se vestacki.
a jas sepak bi odbral mnogu dobro telo so solidno lice(koga bi bile i dvete na zavidno nivo e super).a i da napomenam i izgledot na facata mnogu zavisi i od izgledot na samoto telo.zasto site modeli imaat koskesto lice.poradi teloto.

leila

.o0
Член од
10 октомври 2008
Мислења
862
Поени од реакции
46
Кога го фатив за дечко беше многу слаб, а сега сме во брак и има стомаче кое му го обожавам:vozbud:
Абе ме пали поглед и срамежлива насмевка, што значи ....фаца

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.341
Поени од реакции
2.235
Пали?
Па може да ме пали за секс, тело а вака за убавина фаца би одбрал нормално. Се си зависи.
Гласав за тело.

Фокси

Talk nerdy to me
Член од
11 октомври 2007
Мислења
2.358
Поени од реакции
1.390
Не може да ме пали фаца.Може да ме пали само тело.
А побитно ми е да има убава фаца отколку убаво тело:pipi:

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.634
Поени од реакции
34.026
„Face down, ass up. Thats the way we like to fuck.“ - DЈ Isaac.mp3 :)

Jaс бирам фаца. Сепак.

Smile=)

културно-вулгарна
Член од
13 октомври 2008
Мислења
510
Поени од реакции
27
Фаца...подобро може да те привлечат убави очи или насмевка...:pipi:

Yugo

Law rules
Член од
12 декември 2005
Мислења
8.251
Поени од реакции
28
Фаца.. што ако има тело а нема фаца.. ќе ја погледнеш во тело... топ се убаво погледни ја во фаца да се разочараш хехехех :)

пробистипка

малечка
Член од
13 август 2008
Мислења
2.026
Поени од реакции
130
Прво што ке ми падне во очи е фацата но за мене и двете работи се доста важни што ако има добра фаца а кога нема добро тело.Џабе е фацата ако има некој пивски стомак или слично тоа не пали ич/

Sturmgewehr

gadget
Член од
9 март 2008
Мислења
537
Поени од реакции
35
od dvete pomalku i telo i faca ama pred toa trba da se gledas sebesi u ogledalo i da baras ona sto zasluzuvas dane letas mnogu so pametov, prvin analiza na sebesi pred ogledalo posle moze da odberes, ako si samiot ko da si padnal od balkon na 8mi sprat i vo isto vreme da te zgazil kamion u vilica nema sto da baras nekoja so cicki ko na pamela gaz ko na Adriana lima i lice ko na Angelina jolie mislam malku treba da se ima oset.

• Ми се допаѓа
Reactions: wot

Kajgana Shop

На врв Bottom