Тело или фаца?

Што повеќе ве пали?

• Вкупно гласачи
    598

Valerija

I'm like an Angel
Член од
23 октомври 2008
Мислења
211
Поени од реакции
5
Ебено прекрасно ќе ми биде.:pipi:
И ни најмалку нема да иам проблем со тоа шо ќе испаднам машка курва.
А не би требало ни девојките да го имаат тој комплекс,иако треба да бидете свесни дека самите си го стварате.
е тоа е што вие не сфаќате што значи да бидат повредени женските чувства, вам вие важно само да наидите на некоја да ја е*ете. Јас лично се немам сретнато со таков случај, ама ако некогаш ми се деси гадно ке си помине тој.

Fabullous_178

Psychonautics:.
Член од
21 февруари 2007
Мислења
2.987
Поени од реакции
190
е тоа е што вие не сфаќате што значи да бидат повредени женските чувства, вам вие важно само да наидите на некоја да ја е*ете. Јас лично се немам сретнато со таков случај, ама ако некогаш ми се деси гадно ке си помине тој.
Чекај малку.
Зошто би била девојката повредена,кога и самата се согласила на секс за една вечер?
Таа има удел во авантурата исто колку и машкото.
Зошто би била повредена?
И зошто девојките имаат толкав проблем со уживање во една вечер,па мораат сето тоа да го искомплицираат со повредени чувства,скршено срце и слични патетики?

Goddess of Chaos

Nixe Nox
Член од
16 август 2005
Мислења
6.250
Поени од реакции
228
Чекај малку.
Зошто би била девојката повредена,кога и самата се согласила на секс за една вечер?
Таа има удел во авантурата исто колку и машкото.
Зошто би била повредена?
И зошто девојките имаат толкав проблем со уживање во една вечер,па мораат сето тоа да го искомплицираат со повредени чувства,скршено срце и слични патетики?
Ja ke ti kazam oti.
Oti najcesto ocekuva da padnes na nejziniot neverojaten sharm (iako ne si i potreben, samo za da i napunis ego), da se ispozaljubis posle taa edna nokj od ednakvo neverojatna energija sho ona ja ima, i posle da sakas neso poise so nejze. I ona da bide pregorda koga ke ti lupne kloca.
:coffee:

Valerija

I'm like an Angel
Член од
23 октомври 2008
Мислења
211
Поени од реакции
5
зборуваме за доколку девојката мисли дека врската ке трае, а за тоа што го велиш „комплицирање“, кога ке ја повредиш девојката што си ја искористил за една вечер едноставно ние сме такви, а вие мажите мислам дека не знаете што значи да се биде искористен и да се биде повреден.

Fabullous_178

Psychonautics:.
Член од
21 февруари 2007
Мислења
2.987
Поени од реакции
190
Ja ke ti kazam oti.
Oti najcesto ocekuva da padnes na nejziniot neverojaten sharm (iako ne si i potreben, samo za da i napunis ego), da se ispozaljubis posle taa edna nokj od ednakvo neverojatna energija sho ona ja ima, i posle da sakas neso poise so nejze. I ona da bide pregorda koga ke ti lupne kloca.
Какви злобни планови.*се мршти*
Епа значи,нема шо женските да се лигават кога некој ќе ги шутне после една вечер,кога и они самите би го направиле истото.
No further conversation.
а вие мажите мислам дека не знаете што значи да се биде искористен и да се биде повреден.
Многу грешиш ако мислиш така.
Мажите убаво знаат што значи да се биде повреден,можеби и поубаво од девојките,само не го искажуваат тоа(повеќето).

Valerija

I'm like an Angel
Член од
23 октомври 2008
Мислења
211
Поени од реакции
5
епа изгледа ние имаме погрешно мислење за вас а и вие за нас.

tomislayer

Елегантно дебел =)
Член од
18 ноември 2008
Мислења
1.482
Поени од реакции
82
Малце глупо е пишано прашањето... шо поише ве пали и шо поише сакате.. па палење е нешо сексуално коа не возбудува и сите поише се “палиме“ на тело... ама мене побитна ми е фацата.. значи сакам коа ќе ја видам у фаца сакам да видам слатко девојче онака коа ќе ми се насмее да ми дое у глава самото онака колку е убава.. сваќате де шо зборам :pipi: а телото е битно се разбира неможе само на фаца да остане ама за фаца сум најпребирлив! Иако гласав за тело зашто телото „пали“ а анкетата е шо пали поише..

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Тело и тон на емоција.

Wolverine-X

|>Kryptonite<|
Член од
11 октомври 2008
Мислења
23
Поени од реакции
3
за мене и двете работи се битни но сепак бирам...тело :vozbud:

Goddess of Chaos

Nixe Nox
Член од
16 август 2005
Мислења
6.250
Поени од реакции
228
Какви злобни планови.*се мршти*
Епа значи,нема шо женските да се лигават кога некој ќе ги шутне после една вечер,кога и они самите би го направиле истото.
No further conversation.
Многу грешиш ако мислиш така.
Мажите убаво знаат што значи да се биде повреден,можеби и поубаво од девојките,само не го искажуваат тоа(повеќето).

Moraat da se ligavat be tele, toa im e rabota. I koga se vo pravo, i koga ne se. Ligavenjeto e spasot na coveckiot rod na ovaa planeta ocigledno.
Ali shoznam pa i ja, seushte ne praktikuvam izdavanje na dozvoli za koristenje na moeto telo za edna vecer; nitu pak naogjam satisfakcija vo vzaemno koristenje na tela za edna vecer.

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
фаца се разбира,многу повеќе сакам да има поубава фаца него тело!

soul123

...plAy HaRd GO pRo...
Член од
2 октомври 2008
Мислења
295
Поени од реакции
23
ФАЦА!!!, но сепак зависи за каква врска, ако сакаш секс тогаш Тело...

но дефинитивно нешто измеѓу е најдобра варијанта :)

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.751
Поени од реакции
9.786
Фацата нормално, особено очите и насмевката...:pipi: Секако и телото си има улога, али фацата е секад на прво место.

Kajgana Shop

На врв Bottom