- Член од
- 7 јануари 2008
- Мислења
- 5.366
- Поени од реакции
- 804
https://moj.telekom.mk/каде се проверува остварен сообраќај?
https://moj.telekom.mk/каде се проверува остварен сообраќај?
Ја од кога сум на близоо сите можни филмови во блу реј ги изнагледав, тоа е живот, а не 2000ки за таму 50-60 гига. Селска работа, лимити во 2012 година скоро.a ti mislis deka blizo e podobar od t-home od brzina i stabilnost???Bev ja na telekabel 6 godini stanaa ziva tapa ali od koga dojdov na t-home zivot vidov
Директорот на АЕК уште пред некој месец спомна дека тоа правило веќе не може да се практикува, автоматско продолжување на договорот,Баш поради ова и сакам да го раскинам договорот,ама без да ме обавестат дека договорот ми истекува во Септември,ми го продолжиле по автоматизам,каде е тука АЕК.
Сега незнам како да го раскинам без пенали,а чекав месец ипол да ме префрлат од една адреса на друга а и на новата платформа една недела и на крај нема неограничен интернет.
Давајте совет како да го раскинам договорот без пенали,ако некој знае ?
за брзина се подобри blizooa ti mislis deka blizo e podobar od t-home od brzina i stabilnost???
Ako dogovorot ti istekol pred da stapi na sila zakonot so koj se prekinuva avtomatskoto prodolzuvanje na dogovorot si go jadel stapot uste cela godina da znaes.Kolku sto se sekavam direktorot na AEK kaza duri dva meseca podocna deka dogovorite avtomatski nema da se prodolzuvaat sto znaci deka koga tebe ti go prodolzile vazel uste stariot zakon i nema ljutis.Cim ne si reagiral na vreme sega ke si cekas pod uslov ako ne sakas da plakas penali.Баш поради ова и сакам да го раскинам договорот,ама без да ме обавестат дека договорот ми истекува во Септември,ми го продолжиле по автоматизам,каде е тука АЕК.
Сега незнам како да го раскинам без пенали,а чекав месец ипол да ме префрлат од една адреса на друга а и на новата платформа една недела и на крај нема неограничен интернет.
Давајте совет како да го раскинам договорот без пенали,ако некој знае ?
Стави нов пакет или те префрлија на новата платформа ?да прашам го сменив пакетот на адсл на 03.12.2011
дали ке имам 3 месеци неограничен интернет???????
бидејки слушам дека е воведено некое правило бла бла бла
фала однапред
ме префрлија на новата платформаСтави нов пакет или те префрлија на новата платформа ?
Штом си префрлен, тогаш ќе го користиш неограничениот интернет до 31 март, без гајлеме префрлија на новата платформа
и ова ми го пишува на страната на т-хоме:
Ве информираме дека, поради модернизацијата на телефонската мрежа на Македонски Телеком, Вие, како интернет корисник на новата платформа, добивате неограничен интернет пристап во времетраење од 3 месеци.
Почнувајќи од 05.12.2011 заклучно со 31.03.2012 имате неограничен месечен интернет сообраќај во рамките на пакетот кој го користите. *
фала богуШтом си префрлен, тогаш ќе го користиш неограничениот интернет до 31 март, без гајле