lol па кој е глуп да го продолжи договорот уште цела година за 3 месеци 600 гига, и плус и Blizoo i ONE на пример нудат неограничен.еден интересен цитат од Фб страната на мах тв
до некаде АЕК се и во право, пошо ова е смислено сценарио на Т-Хоум, на оние на кои им истекува договорот во наредниве месец-два, еве ќе им пуштиме 3 месеци неограничен и ќе ги продолжат договорите, и ќе ги стрижеме после уште 18 месеци.
нене, тоа 18 месеци (со 6 месеци бесплатно) важи(важеше) за call&surf пакетитеа што, со префрлувањево на новава платформа ни "подметнаа" договор за уште 18 месеци??
Не, само број преку VoIP серверот на Македонски Телекомуникации.Со префрлање на новата платформа се добива поголем download/upload или ?
Мислиш се добиваШЕ, од ко скокнаја овие од АЕК појќе не важит.dobivas samo 3 meseci po 600gb, ista brzina na dl/up
Далеку е од казна, не се сак’лдисви, ама ќе дојт време кога ќе ти го менет рутерот, дали ќе е то при менвење на пакет, продолжвење на пакет итн. не знам.дечки јас си ќутам си траам нити сакам 600гига нити нова платформа оти рутерот ако ми го сменат осеќам купишта проблеми, али де пишете да не ми стегнат некоја казна ако не се пријавам за таа фамозна нова платформа?
Ова е само доколку сакаш да имаш САМО интернет, без телефон без ништо. Порано мораше да имаш телефонска линија за да имаш и интернет, сега не мора тоа, и затоа е 800 денари најмалиот пакет. А не сум сретнал досега семејство кое има само интернет.Prasanje do onie koi tvrdea deka ke ima poevtinuvanje na paketite na Telekom poradi silnata konkurencija od strana na One i Blizova li e poevtinuvanjeto za koe tvrdea deka ke konkurira na protivnicite Blizoo ili One ili ke bide nesto drugo?
http://www.t-home.mk/mk/312/Internet/MaxADSL_paketi/Samostojni_MaxADSL_paketi.html