Леле леле 1тб каква лудница дирекно ти на кланица да идеш, ехехеххехехехехеДруже абе не иде сеа да кажуваш ти за некој што како и колку симнал, му понудиле и ги користи, па зар јас на близу што сум неограничен и симнувам по еден терабајт според тебе у лудница треба да одам а
vistina e sega razgovarav na 171 mi rekoa deka se zalele drugite provajderi i zatoa aek im naredil da nema 3 meseci, tie sto pocnale da koristat 3 mesci ke imaat drugite od deneska 14-12 nema vise za niv
Ја така го сватив според тоа што го пишаКако мислиш тие што почнале да користат ? Тие од денеска што ќе се префрлаат на новата платформа нема да имаат, а тие што се префрлени на новата платформа до денеска ќе си имаат пак 600 гига ?
Сега се слушнав со тетка од 080012345, сите шо добиле известување дека се корисници на „неограничен“ интернет им трајт „неограничениот“ до датумот шо им е напишан, т.е. до 01.03.2012 година. За другите жалам многу. Така ми рече тетката со милозвучен глас.Како мислиш тие што почнале да користат ? Тие од денеска што ќе се префрлаат на новата платформа нема да имаат, а тие што се префрлени на новата платформа до денеска ќе си имаат пак 600 гига ?
Јас не сакам, ама идат се трошат, еве неколку пакети што симнав деновиве летнаа гигабајтитеЛеле леле 1тб каква лудница дирекно ти на кланица да идеш, ехехеххехехехехе
600gb или 1тб на оптика, не е Неограничен, тие тетки глупи се или глупи се прават?Сега се слушнав со тетка од 080012345, сите шо добиле известување дека се корисници на „неограничен“ интернет им трајт „неограничениот“ до датумот шо им е напишан, т.е. до 01.03.2012 година. За другите жалам многу. Така ми рече тетката со милозвучен глас.
Другар тоа е тоа сеа ке се замарам и плашам дали ке потрошам или не ,секоја чест за Близоо, останатите можат вода да му носатЈас не сакам, ама идат се трошат, еве неколку пакети што симнав деновиве летнаа гигабајтите
how its made - 30 giga
adele koncert - 26 giga
Survivor - 100 giga
site bitki za mister olimpia - 50 giga
и други попатни работи и се троши
a da te prasam ja tebe sto ima da se simnuva 1 terabajt????ne mi e jasnoДруже абе не иде сеа да кажуваш ти за некој што како и колку симнал, му понудиле и ги користи, па зар јас на близу што сум неограничен и симнувам по еден терабајт според тебе у лудница треба да одам а
zatoa sto poradi takvite ko tebe nemozeme nie nisto da dobieme, toa e kako da rece vladata od utre sekoe domakinstvo ke ima bezpari leb da zima, i tebe namesto 2 leba da ti se dovolni ti 10 ke zemes i utre ke gi frlis ama vazno da zemes, i vladata ke go ukine besplatniot leb ,taka da i ti vazno da simnes ne od sto ti treba ama da simnes ete takaОди излези еднаш надвор да те фати воздух и влези пак, и напиши нешто паметно. Си се јавил ти и тебе ти казале се жалеле другите оператори ? хахаха смешки, па Близо веке 3-4 месеца има неограничен интернет. И тие горе што ги наведуваш не се ИДИОТИ , што тебе те боли кој колку симнал?
не е исто,ако владата рече од утре имате бесплатно највеќе 4 леба тогаш е исто,зошто телеком дава 600гб или 1тб ЛИМИТ,тоа значи не е неограничено незнам што те буни ...a da te prasam ja tebe sto ima da se simnuva 1 terabajt????ne mi e jasno
--- надополнето: 14 декември 2011 во 11:50 ---
zatoa sto poradi takvite ko tebe nemozeme nie nisto da dobieme, toa e kako da rece vladata od utre sekoe domakinstvo ke ima bezpari leb da zima, i tebe namesto 2 leba da ti se dovolni ti 10 ke zemes i utre ke gi frlis ama vazno da zemes, taka da i ti vazno da simnes ne od sto ti treba ama da simnes ete taka
Пиратерија бе бато, нека цути, нека симнува народ, филмови , игри што душа му сака еве за неколку дена јас што симнавa da te prasam ja tebe sto ima da se simnuva 1 terabajt????ne mi e jasno
zatoa sto poradi takvite ko tebe nemozeme nie nisto da dobieme, toa e kako da rece vladata od utre sekoe domakinstvo ke ima bezpari leb da zima, i tebe namesto 2 leba da ti se dovolni ti 10 ke zemes i utre ke gi frlis ama vazno da zemes, i vladata ke go ukine besplatniot leb ,taka da i ti vazno da simnes ne od sto ti treba ama da simnes ete taka
Па затоа и отидов на Близо и што сакам ке си симнам, а ти остани си на т-хоме.a da te prasam ja tebe sto ima da se simnuva 1 terabajt????ne mi e jasno
zatoa sto poradi takvite ko tebe nemozeme nie nisto da dobieme, toa e kako da rece vladata od utre sekoe domakinstvo ke ima bezpari leb da zima, i tebe namesto 2 leba da ti se dovolni ti 10 ke zemes i utre ke gi frlis ama vazno da zemes, i vladata ke go ukine besplatniot leb ,taka da i ti vazno da simnes ne od sto ti treba ama da simnes ete taka
a ti mislis deka blizo e podobar od t-home od brzina i stabilnost???Bev ja na telekabel 6 godini stanaa ziva tapa ali od koga dojdov na t-home zivot vidovПа затоа и отидов на Близо и што сакам ке си симнам, а ти остани си на т-хоме.