Телеком ADSL и OPTIC интернет - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата vmx
  • Време на започнување
Член од
6 септември 2007
Мислења
8.203
Поени од реакции
8.296
Друже абе не иде сеа да кажуваш ти за некој што како и колку симнал, му понудиле и ги користи, па зар јас на близу што сум неограничен и симнувам по еден терабајт според тебе у лудница треба да одам а :pos:
Леле леле 1тб каква лудница дирекно ти на кланица да идеш, ехехеххехехехехе

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.609
Поени од реакции
14.459
vistina e sega razgovarav na 171 mi rekoa deka se zalele drugite provajderi i zatoa aek im naredil da nema 3 meseci, tie sto pocnale da koristat 3 mesci ke imaat drugite od deneska 14-12 nema vise za niv

Како мислиш тие што почнале да користат ? Тие од денеска што ќе се префрлаат на новата платформа нема да имаат, а тие што се префрлени на новата платформа до денеска ќе си имаат пак 600 гига ?

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
Како мислиш тие што почнале да користат ? Тие од денеска што ќе се префрлаат на новата платформа нема да имаат, а тие што се префрлени на новата платформа до денеска ќе си имаат пак 600 гига ?
Ја така го сватив според тоа што го пиша

M

Mussolini

Гостин
a da si proveres naponot so go imas doma? dovolno e so unimer da si proveres naponot i bas ako moze, u taj moment ko ke osetes oti naj mn zue...

Член од
12 ноември 2008
Мислења
2.304
Поени од реакции
1.775
Сега се слушнав со тетка од 080012345, сите шо добиле известување дека се корисници на „неограничен“ интернет им трајт „неограничениот“ до датумот шо им е напишан, т.е. до 01.03.2012 година. За другите жалам многу. Така ми рече тетката со милозвучен глас. ;)

Член од
9 јуни 2008
Мислења
1.380
Поени од реакции
804
Леле леле 1тб каква лудница дирекно ти на кланица да идеш, ехехеххехехехехе
Јас не сакам, ама идат се трошат, еве неколку пакети што симнав деновиве летнаа гигабајтите
how its made - 30 giga
adele koncert - 26 giga
Survivor - 100 giga
site bitki za mister olimpia - 50 giga

и други попатни работи и се троши :D

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.203
Поени од реакции
8.296
Сега се слушнав со тетка од 080012345, сите шо добиле известување дека се корисници на „неограничен“ интернет им трајт „неограничениот“ до датумот шо им е напишан, т.е. до 01.03.2012 година. За другите жалам многу. Така ми рече тетката со милозвучен глас. ;)
600gb или 1тб на оптика, не е Неограничен, тие тетки глупи се или глупи се прават? :D
--- надополнето: 14 декември 2011 во 11:46 ---
Јас не сакам, ама идат се трошат, еве неколку пакети што симнав деновиве летнаа гигабајтите
how its made - 30 giga
adele koncert - 26 giga
Survivor - 100 giga

и други попатни работи и се троши :D
Другар тоа е тоа сеа ке се замарам и плашам дали ке потрошам или не ,секоја чест за Близоо, останатите можат вода да му носат :D

Член од
2 октомври 2009
Мислења
958
Поени од реакции
238
Друже абе не иде сеа да кажуваш ти за некој што како и колку симнал, му понудиле и ги користи, па зар јас на близу што сум неограничен и симнувам по еден терабајт според тебе у лудница треба да одам а :pos:
a da te prasam ja tebe sto ima da se simnuva 1 terabajt????ne mi e jasno
--- надополнето: 14 декември 2011 во 11:50 ---
Оди излези еднаш надвор да те фати воздух и влези пак, и напиши нешто паметно. Си се јавил ти и тебе ти казале се жалеле другите оператори ? хахаха смешки, па Близо веке 3-4 месеца има неограничен интернет. И тие горе што ги наведуваш не се ИДИОТИ , што тебе те боли кој колку симнал?
zatoa sto poradi takvite ko tebe nemozeme nie nisto da dobieme, toa e kako da rece vladata od utre sekoe domakinstvo ke ima bezpari leb da zima, i tebe namesto 2 leba da ti se dovolni ti 10 ke zemes i utre ke gi frlis ama vazno da zemes, i vladata ke go ukine besplatniot leb ,taka da i ti vazno da simnes ne od sto ti treba ama da simnes ete taka

dwa

Член од
19 февруари 2006
Мислења
2.233
Поени од реакции
349

zatoa sto poradi takvite ko tebe nemozeme nie nisto da dobieme, toa e kako da rece vladata od utre sekoe domakinstvo ke ima bezpari leb da zima, i tebe namesto 2 leba da ti se dovolni ti 10 ke zemes i utre ke gi frlis ama vazno da zemes, taka da i ti vazno da simnes ne od sto ti treba ama da simnes ete taka
не е исто,ако владата рече од утре имате бесплатно највеќе 4 леба тогаш е исто,зошто телеком дава 600гб или 1тб ЛИМИТ,тоа значи не е неограничено незнам што те буни ...

noviot

Форевер Aлоун :(
Член од
19 април 2006
Мислења
446
Поени од реакции
170
Случајно приметив вчера на мерачот место до 1TB сега стои 600GB, брзо нешто се пишманија т-хоум :D Изгледа се утепале луѓево од симињање па решиле да намалат пак... Нема везе, ионака не правам повеќе од 200GB месечно....

Член од
9 јуни 2008
Мислења
1.380
Поени од реакции
804

zatoa sto poradi takvite ko tebe nemozeme nie nisto da dobieme, toa e kako da rece vladata od utre sekoe domakinstvo ke ima bezpari leb da zima, i tebe namesto 2 leba da ti se dovolni ti 10 ke zemes i utre ke gi frlis ama vazno da zemes, i vladata ke go ukine besplatniot leb ,taka da i ti vazno da simnes ne od sto ti treba ama da simnes ete taka
Пиратерија бе бато, нека цути, нека симнува народ, филмови , игри што душа му сака еве за неколку дена јас што симнав

how its made - 30 giga
adele koncert - 26 giga
Survivor - 100 giga

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Не знаеш стручно име, а до завчера им продаваше приказни за рутери на Телекабел темата...иронијата на животот :)

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.203
Поени од реакции
8.296

Па затоа и отидов на Близо и што сакам ке си симнам, а ти остани си на т-хоме.

Kajgana Shop

На врв Bottom