3 Max Optic Comfort +
Намален месечен надомест (-354 ден.) за првите 3 месеци, договор на една година (склучен до 31 март 2010) - значи ја се пријавив пред 25 дена, тоа автоматски значи дека иам склучен договор и првите три месеци од едногодишниот договор ќе плаќам 300 денара мање така??без разлика што сум само пријавен
како може да е поскапо изнајмување од купување !??
Со Optic пакетите имате опција корисничката опрема да ја купите или да ја изнајмувате од Македонски Телeком.
Доколку опремата е изнајмена, Македонски Телeком врши редовно сервисирање за време на користење на Optic пакетот.(ова значи дека ако ми се заебе нешто бесплатно ќе ми го напраат?)
Доколку опремата е купена, добивате 2 години гаранција од датумот на купување на опремата.(а ова значи ако ми се заебе ќе ми наплатат за да ми го поправат??)
Во двата случаи, Македонски Телeком ја инсталира, конфигурира, надградува и управува со корисничката опрема.
изнајмување значи да опремата остане во сопственост на МК ???
со 3 Макс обичните пакети без разлика чија сопственост бесплатно, а сеа платно??