Јави се на 171!!!Дали знае некој шо се случува ако сакам да раскинам договор??? Дали и колку се плаќа за останатите месеци??? Зборам само за нет, телефонот да си стои
Nikoj???
јави му се ќе ти пратат сервис во рок од 2 денаДали оној прастариот модем D-Link 360t е сјебан т.е. дали некој имал некакви проблеми со тој модем?
Купив рутер и НИКАКО не можам да наместам рутерот да се конектира со модемот, све пробав, мајката да му ја еб%м!
провери да не ти е надминат мене веќе 2 недели ми е надминат и ме еб**а на голоЗначи нетов ме дупчи овие 2 дена по 5 мин ми се отвара страна им се спремам ке им се јавам ако не се опраи до утре ке ги отерам у пичку матер
Извинете за изразиве ама многу сум изнервиран
Дали без рутер-от можеш да се конектираш на интернет?Дали оној прастариот модем D-Link 360t е сјебан т.е. дали некој имал некакви проблеми со тој модем?
Купив рутер и НИКАКО не можам да наместам рутерот да се конектира со модемот, све пробав, мајката да му ја еб%м!
Можам без проблем (на Vista и на XP), а имам проблем со конекцијата на РС што ми е со Win 7, ми јавува ERROR 651, и за него пробав 300 глупости, ништо не помага. Некој совет и за ова?Дали без рутер-от можеш да се конектираш на интернет?
Ај пробај вака:Можам без проблем (на Vista и на XP), а имам проблем со конекцијата на РС што ми е со Win 7, ми јавува ERROR 651, и за него пробав 300 глупости, ништо не помага. Некој совет и за ова?
Најголемиот проблем ми е тоа што РУТЕРОТ не се конектира на МОДЕМОТ!!! мајката да му ја.....!
Значи не ти е зафркнат модемот ...Можам без проблем (на Vista и на XP), а имам проблем со конекцијата на РС што ми е со Win 7, ми јавува ERROR 651, и за него пробав 300 глупости, ништо не помага. Некој совет и за ова?
Најголемиот проблем ми е тоа што РУТЕРОТ не се конектира на МОДЕМОТ!!! мајката да му ја.....!
Не сум дома, а и нема да бидам подолго дома деновиве..... фала за понудата.Значи не ти е зафркнат модемот ...
Ако сакаш, моментално сум слободен можам да се обидам да ти го конфигурирам рутерот (преку TeamViewer на пример). Закачи го рутерот во иста мража со компјутерот, закачи се на интернет, симни TV и дај ми ПП со број и лозинка или пак дај на ПП како да те контактирам на Skype или MSN.
Значи според тебе, од сево ова треба да се смени Windows само затоа што е “нов“? :kesa:па кога брзате нов оперативен што поскоро да инсталирате. нов њиндоњс се инсталира откако сп1 кога ќе излезе.
Точно нов Windows се инсталира откога ќе излезат закрпи. Ама и не се работи на старо нов со 4 закрпи.па кога брзате нов оперативен што поскоро да инсталирате. нов њиндоњс се инсталира откако сп1 кога ќе излезе.