Конечно ќе можам да си го мерам на раат.Ни јас немав проблеми. Туку гледам дека мерачот го средиле. Се упдејтира скоро на пола саат изгледа...![]()
да, за жал го средиле ..Ни јас немав проблеми. Туку гледам дека мерачот го средиле. Се упдејтира скоро на пола саат изгледа...![]()
Што има врска Адсл со каблетел ????Им се пожалив на КејблТел зашто интернетот ни е малу поспор и ни рекоа дека не е до нив, туку до нашиот рутер. Шо треба да направиме за да ни се зголеми брзината?
Грешна тема. Јас се извинувам:smir:Што има врска Адсл со каблетел ????
на некој од рапидшер му симиња побрзо...деновиве од рапидшер побрзо се симнува
кај мене интернетот е секогаш со иста брзина...никогаш не паднал ниту се мењала брзината(освен кога го минам лимитот нели нормално).на некој од рапидшер му симиња побрзо...
на некој нетот му е бољи, му симиња побрзо...
...има поише опции коа ке видиш :smir:
peaceout!
Модемот ти е од нив (бесплатно) или ти си го плати ?имам d-link dsl 360R модем и поддржува 8 мега бита брзина,ко што гледав на нет,моја сопственост,купен од т-хоме,и сеа ги прашувам на 0800 12345 дали ако сакам поголема брзина(под претпоставка ако ми поддржува линијата поголеми брзини) треба да купам нов модем,одговорот беше да!неможело размена да се прави.еб*те политика глупава што ја имаат
ама брат, финтата е што јас денес го стаив нетот (Call & Surf Comfort)кај мене интернетот е секогаш со иста брзина...никогаш не паднал ниту се мењала брзината(освен кога го минам лимитот нели нормално).
платен,моја сопственост.ко што гледав на нивниот сајт,можам да земам гага модем/рутер ако се префрлам на call&curf,али не е тоа тоаМодемот ти е од нив (бесплатно) или ти си го плати ?