Конечно ќе можам да си го мерам на раат.Ни јас немав проблеми. Туку гледам дека мерачот го средиле. Се упдејтира скоро на пола саат изгледа...
да, за жал го средиле ..Ни јас немав проблеми. Туку гледам дека мерачот го средиле. Се упдејтира скоро на пола саат изгледа...
Што има врска Адсл со каблетел ????Им се пожалив на КејблТел зашто интернетот ни е малу поспор и ни рекоа дека не е до нив, туку до нашиот рутер. Шо треба да направиме за да ни се зголеми брзината?
Грешна тема. Јас се извинувам:smir:Што има врска Адсл со каблетел ????
на некој од рапидшер му симиња побрзо...деновиве од рапидшер побрзо се симнува
кај мене интернетот е секогаш со иста брзина...никогаш не паднал ниту се мењала брзината(освен кога го минам лимитот нели нормално).на некој од рапидшер му симиња побрзо...
на некој нетот му е бољи, му симиња побрзо...
...има поише опции коа ке видиш :smir:
peaceout!
Модемот ти е од нив (бесплатно) или ти си го плати ?имам d-link dsl 360R модем и поддржува 8 мега бита брзина,ко што гледав на нет,моја сопственост,купен од т-хоме,и сеа ги прашувам на 0800 12345 дали ако сакам поголема брзина(под претпоставка ако ми поддржува линијата поголеми брзини) треба да купам нов модем,одговорот беше да!неможело размена да се прави.еб*те политика глупава што ја имаат
ама брат, финтата е што јас денес го стаив нетот (Call & Surf Comfort)кај мене интернетот е секогаш со иста брзина...никогаш не паднал ниту се мењала брзината(освен кога го минам лимитот нели нормално).
платен,моја сопственост.ко што гледав на нивниот сајт,можам да земам гага модем/рутер ако се префрлам на call&curf,али не е тоа тоаМодемот ти е од нив (бесплатно) или ти си го плати ?