Ни јас немав проблеми. Туку гледам дека мерачот го средиле. Се упдејтира скоро на пола саат изгледа... 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Ни јас немав проблеми. Туку гледам дека мерачот го средиле. Се упдејтира скоро на пола саат изгледа...
Им се пожалив на КејблТел зашто интернетот ни е малу поспор и ни рекоа дека не е до нив, туку до нашиот рутер. Шо треба да направиме за да ни се зголеми брзината?
Што има врска Адсл со каблетел ????
деновиве од рапидшер побрзо се симнува
кај мене интернетот е секогаш со иста брзина...никогаш не паднал ниту се мењала брзината(освен кога го минам лимитот нели нормално).на некој од рапидшер му симиња побрзо...
на некој нетот му е бољи, му симиња побрзо...
...има поише опции коа ке видиш :smir:
peaceout!
имам d-link dsl 360R модем и поддржува 8 мега бита брзина,ко што гледав на нет,моја сопственост,купен од т-хоме,и сеа ги прашувам на 0800 12345 дали ако сакам поголема брзина(под претпоставка ако ми поддржува линијата поголеми брзини) треба да купам нов модем,одговорот беше да!неможело размена да се прави.еб*те политика глупава што ја имаат
кај мене интернетот е секогаш со иста брзина...никогаш не паднал ниту се мењала брзината(освен кога го минам лимитот нели нормално).
Модемот ти е од нив (бесплатно) или ти си го плати ?