Телеком ADSL и OPTIC интернет - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата vmx
  • Време на започнување
Член од
20 јануари 2008
Мислења
387
Поени од реакции
27
Ни јас немав проблеми. Туку гледам дека мерачот го средиле. Се упдејтира скоро на пола саат изгледа... :D

Член од
20 јануари 2009
Мислења
108
Поени од реакции
1
Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]:766 / 18.489 :vozbud:

Od deneska nemam 20 mbs nego 18 i pol .Valjda tolku mi drze linijata :))E sea duri leta netot :)))siminja so 1.8 mbs u sekunda :))) i so 2 ukluceni recivera linijata e 12 mbs(PREMIUM)

InTr0

138 bpm
Член од
28 јуни 2007
Мислења
90
Поени од реакции
8

Симнување 100 мб за помалку од 40 секунди користејќи Call & Surf Comfort!
не обрнувајте внимание на тоа 1 minute remaining... секундарно го покажа...
it seems great to me!!! :smir:

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
Им се пожалив на КејблТел зашто интернетот ни е малу поспор и ни рекоа дека не е до нив, туку до нашиот рутер. Шо треба да направиме за да ни се зголеми брзината?

Razor

u jelly?
Член од
26 јануари 2007
Мислења
2.544
Поени од реакции
168
деновиве од рапидшер побрзо се симнува

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.193
Поени од реакции
8.277
Им се пожалив на КејблТел зашто интернетот ни е малу поспор и ни рекоа дека не е до нив, туку до нашиот рутер. Шо треба да направиме за да ни се зголеми брзината?
Што има врска Адсл со каблетел ????

InTr0

138 bpm
Член од
28 јуни 2007
Мислења
90
Поени од реакции
8
деновиве од рапидшер побрзо се симнува
на некој од рапидшер му симиња побрзо...
на некој нетот му е бољи, му симиња побрзо...
...има поише опции коа ке видиш :smir:
peaceout!

Razor

u jelly?
Член од
26 јануари 2007
Мислења
2.544
Поени од реакции
168
на некој од рапидшер му симиња побрзо...
на некој нетот му е бољи, му симиња побрзо...
...има поише опции коа ке видиш :smir:
peaceout!
кај мене интернетот е секогаш со иста брзина...никогаш не паднал ниту се мењала брзината(освен кога го минам лимитот нели нормално).

Член од
13 март 2006
Мислења
103
Поени од реакции
4
имам d-link dsl 360R модем и поддржува 8 мега бита брзина,ко што гледав на нет,моја сопственост,купен од т-хоме,и сеа ги прашувам на 0800 12345 дали ако сакам поголема брзина(под претпоставка ако ми поддржува линијата поголеми брзини) треба да купам нов модем,одговорот беше да!неможело размена да се прави.еб*те политика глупава што ја имаат

Член од
7 јануари 2008
Мислења
5.366
Поени од реакции
804
имам d-link dsl 360R модем и поддржува 8 мега бита брзина,ко што гледав на нет,моја сопственост,купен од т-хоме,и сеа ги прашувам на 0800 12345 дали ако сакам поголема брзина(под претпоставка ако ми поддржува линијата поголеми брзини) треба да купам нов модем,одговорот беше да!неможело размена да се прави.еб*те политика глупава што ја имаат
Модемот ти е од нив (бесплатно) или ти си го плати ?

InTr0

138 bpm
Член од
28 јуни 2007
Мислења
90
Поени од реакции
8
кај мене интернетот е секогаш со иста брзина...никогаш не паднал ниту се мењала брзината(освен кога го минам лимитот нели нормално).
ама брат, финтата е што јас денес го стаив нетот (Call & Surf Comfort)
и пошо претходно бев на модем, а сеа на рутер.. одма откако го поврзав мавнам скриншот на рапидшер.. и фала богу уште е со таа брзина, и не ми падна ниеднаш, за разлика од коа бев на модем, паѓаше 30-40 пати дневно :nesum:

Член од
13 март 2006
Мислења
103
Поени од реакции
4
Модемот ти е од нив (бесплатно) или ти си го плати ?
платен,моја сопственост.ко што гледав на нивниот сајт,можам да земам гага модем/рутер ако се префрлам на call&curf,али не е тоа тоа

Kajgana Shop

На врв Bottom