Танц со ѕвездите (МТВ 1)

Член од
14 март 2010
Мислења
16.941
Поени од реакции
16.257
Oва во сабота 20.45, реприза ќе е од петочната емисија или?
Некое инфо. плус ако имаш, нема да е лошо.

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.791
Поени од реакции
8.214
Oва во сабота 20.45, реприза ќе е од петочната емисија или?
Некое инфо. плус ако имаш, нема да е лошо.
Незнам дали ќе е реприза саботниот термин ,ама не верувам реприза да е во 20 и 45 .Јас мислам дека најверојатно петоците ќе има натпревари па да се изберат 2-3 парови кои во саботата би се бореле за опстанок.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Уууу Зафир беше добар, ама Јелена и Христијан сега за сега for the win!!!
Колку сакам танго, нема ништо посексапилно и пострасно од тангооо!!!:vozbud:

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.204
Уууу Зафир беше добар, ама Јелена:love: и Христијан сега за сега for the win!!!
Колку сакам танго, нема ништо посексапилно и пострасно од тангооо!!!:vozbud:
(y)

Член од
14 март 2010
Мислења
16.941
Поени од реакции
16.257
Супер е шоуто, организацијата ме изненади, одлично изведено, е сега мислам дека во другите држави сите парови беа во една вечер, и ме зачуди кога емисијата заврши после петтиот пар.
Ама океј, за гледаност е добро смислено.
Судиите малце се чкрти, белки ќе се упраат понатаму.
И не оди емисијата во живо?o_O

Член од
23 јуни 2008
Мислења
4.002
Поени од реакции
4.245
Го има шоуто веќе да го симниш и на ТракерМК, ептен се експресни:D

Член од
21 мај 2008
Мислења
11.002
Поени од реакции
11.645
Супер е шоуто, организацијата ме изненади, одлично изведено, е сега мислам дека во другите држави сите парови беа во една вечер, и ме зачуди кога емисијата заврши после петтиот пар.
Ама океј, за гледаност е добро смислено.
Судиите малце се чкрти, белки ќе се упраат понатаму.
И не оди емисијата во живо?o_O
Па изгледа овие првиве две (денес и таа утре) не, затоа што уште нема да има гласање од публика. И мислам дека никој не испаѓа, иако не сум сигурен за тоа. Веројатно од следниот викенд би требало да е во живо.

Bojan Van Buuren

Колектор
Член од
11 април 2008
Мислења
8.394
Поени од реакции
12.058
Браво за МТВ, мислев дека ќе се разочарам како што се разочарав со џиш, ама ова е стварно добро направено. Уште еднаш браво !

Jimmy

Организатор
Член од
26 мај 2006
Мислења
927
Поени од реакции
312
Дали само мене ми се чинеше дека на моменти многу беше лошо осветлувањето на сцената, т.е. имаше многу јака црвена боја (светло) која ја правеше сликата неквалитетна на тв приемот...?!
Инаку шоуто е доста добро, изведбите беа ок, малку крути беа некои од натпреварувачите особено Висар Вишко....Лоба = ТОП!

BloodyJesus

патенирана чепкалка
Член од
15 февруари 2012
Мислења
1.206
Поени од реакции
1.240
Se napalivte za taa loba ko... Ne bese neso wow... Kako i da e site bea vo celost odlicni i sekako bravo za trudot i pripremata, ja onaka 2 godini nemozam da naucam a ne 2 meseci.

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.791
Поени од реакции
8.214
Шоуто беше малку полошо за разлика од она кое го имаме гледано на ХРТ хрватската телевизија .
Публиката е заспана,треба повеќе и пожива публика .Во таа зелена соба кој и воопшто не беше зелена ,беше утепана атмосверата
Жирито супер немам тука замерки .Водителката заникаде ,можело и подобра да најдат за разлика од таа како и да ја викаа од А1 ексклузив а Тони супер си беше.
И голем минус е тоа што фалеше оркестар ,а и емисијата да не беше поделена во два вечери ,туку да беше како и на ХРТ .

Имаат и јутјуб канал
http://www.youtube.com/TancSoZvezdite

али видеата им се крш во 480p во widescreen т.е стесната е сликата малку ,наместо да биде како што треба во денешно модерно време со технологијата во HD 1080p или бар HD 720p

Kajgana Shop

На врв Bottom