Со оглед на тоа што Маријана оди одамна на часови за танц/балет/нешто слично, муабетов ти паѓа во вода.Штета Аделинка испадна!Не дека играше одлично,али шарм имаше ,а и споредбено со дрвото Маријана е 10 пати подобра.Оваа врска си нема од играње,а кога ќе отвори уста ми се згрозува животов.
Ова демек дрва неталентирани луѓе не се способни да појдат на часови за танц/балет/нешо слично?Со оглед на тоа што Маријана оди одамна на часови за танц/балет/нешто слично, муабетов ти паѓа во вода.
Не ти ја сфаќам поентава. Зборот ми беше, колкаво и да е дрво, ако идела неколку години на курсеви, поубаво ќе игра од оние кои тренираат за шоуво еден месец.Ова демек дрва неталентирани луѓе не се способни да појдат на часови за танц/балет/нешо слично?
Има бе доволно големи дрва шо немаат ритам, па нека идат и десет години па може аматер да врти кругови околу нив.Не ти ја сфаќам поентава. Зборот ми беше, колкаво и да е дрво, ако идела неколку години на курсеви, поубаво ќе игра од оние кои тренираат за шоуво еден месец.
Човек незнам каде оди,ама мене ми е навистина одвратна и сметам дека освен на Латас швалерка за ништо друго не би ја бидувало....Со оглед на тоа што Маријана оди одамна на часови за танц/балет/нешто слично, муабетов ти паѓа во вода.
Што знам,мене доста солиден ми се виде танчеров на Аделина.Немам никакви замерки кон него,али ако не ја исплескал овој еднаш танчеров ништо.Грев е да ја учиш да игра Аделинка,а да не ја поминеш барем еднашОва демек дрва неталентирани луѓе не се способни да појдат на часови за танц/балет/нешо слично?
П.С. Добра беше Аделина, штета шо излезе. Можда и требаше малу повисок/покрупен партнер за покомплицирани дигања/спуштања/вртења.
Не дека не беше солиден. Прекрасно играше. Ама, игра улога и те како тежина и сооднос со женското. Ќе му беше троа полесно и троа постабилно да си играше "горе, долу" со Лоба.Човек незнам каде оди,ама мене ми е навистина одвратна и сметам дека освен на Латас швалерка за ништо друго не би ја бидувало....
Што знам,мене доста солиден ми се виде танчеров на Аделина.Немам никакви замерки кон него,али ако не ја исплескал овој еднаш танчеров ништо.Грев е да ја учиш да игра Аделинка,а да не ја поминеш барем еднаш
Сепак како што кажав не сум го гледал од тогаш шоуто,па поим немам што се случува и дали Ова Марјана изиграла како што треба.