old_School_mk
Програмер, гејмер, psy-trance уживател
- Член од
- 11 август 2009
- Мислења
- 6.158
- Поени од реакции
- 5.933
Под плоштадо, господи боже, тама не се дише, смрде на нафта и бензин, а и ладно е кокал доле.^ Журка ќе има ПОД плоштадот т.е. на паркингот. Ќе има шанкови од повеќе места/локали ми се чини, аа главен организатор на забавата е Антена 5, која ќе биде присутна со цела екипа и + од нив ќе бидат ДЈите, барем така разбрав. Стравот од дожд (знаејќи од порано, шансите да заврне се 99.5%) ги има најверојатно расколебано, шанкови да има поставено да самиот плоштад.
Иначе ниту кафичите, ниту баровите немаат излезено уште со конкретни понуди. Карневалот е за 1 недела, аа сите кротат, за ниту една понуда немам разбрано.
Ааа ништо повеќе не знам ни за маскенбалите кои ги организираат преку целиот викенд, повеќето локали .. Ќе ги има сигурно, вооо Селект ќе има сега во четврток за средношколците. За нас поголемите најверојатно ќе биде во недела, така беше лани мислам ..
Јас мислам дека ќе биде затворен Центарот и нема да се движат возила низ 'тунелот' таа вечер. Долу ќе има еден куп народ, пола и повеќе ќе бидат пијани, па сега согледај шо може да се деси ако ги пуштат и возилата да се движат низ таму .. Ааа за ладното јбг, ќе се топлиме, кој како и каде најде.Под плоштадо, господи боже, тама не се дише, смрде на нафта и бензин, а и ладно е кокал доле.
Абе и јас претпоставих оти нема да се пуштат коли доле, ама смрде 2 месеца 24/7 минат коли од доле, треба повеќе време до дека да се излуфтира.Јас мислам дека ќе биде затворен Центарот и нема да се движат возила низ 'тунелот' таа вечер. Долу ќе има еден куп народ, пола и повеќе ќе бидат пијани, па сега согледај шо може да се деси ако ги пуштат и возилата да се движат низ таму .. Ааа за ладното јбг, ќе се топлиме, кој како и каде најде.
Иии браво за Екстрим. Најавуваа и ја реализираа таа All day & night party !!!! :music1::music1: