Струмички карневал

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
^ Да синоќа и јас слушнав за Таркан, точно е.

Од Селект уште нема абер шо и како .. Пак нека ја донесат Милана бре!! :vozbud::music1:

Член од
4 декември 2007
Мислења
515
Поени од реакции
22
Абе как се движат цените на картите за недела и вторник ? дека е вриежо ?
оти терах на нет ама нема нигде инфо колку пари шо как. и бтв у маф маф колку е картата за вторник нема ли некој инфо позз

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.572
Поени од реакции
6.701
А во што ке се маскирате? :) ,, јас планирав во Супермен но некако временските услови не ми го дозволуваат тоа,, затоа мора да се импровизира во Кларк Кент :pos:

Член од
4 декември 2007
Мислења
515
Поени од реакции
22
За маскиране 3 вечери 3 различни маски хахахахаха тва е најлесно само да се биде на убаво место.
А мош па ќе отпорат журка на отворено аа? на новио плоштад ? баш ќе биде јако

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
^ Журка ќе има ПОД плоштадот :) т.е. на паркингот. Ќе има шанкови од повеќе места/локали ми се чини, аа главен организатор на забавата е Антена 5, која ќе биде присутна со цела екипа и + од нив ќе бидат ДЈите, барем така разбрав. Стравот од дожд (знаејќи од порано, шансите да заврне се 99.5%) ги има најверојатно расколебано, шанкови да има поставено да самиот плоштад.

Иначе ниту кафичите, ниту баровите немаат излезено уште со конкретни понуди. Карневалот е за 1 недела, аа сите кротат, за ниту една понуда немам разбрано. :toe:

Ааа ништо повеќе не знам ни за маскенбалите кои ги организираат преку целиот викенд, повеќето локали .. Ќе ги има сигурно, вооо Селект ќе има сега во четврток за средношколците. За нас поголемите :) најверојатно ќе биде во недела, така беше лани мислам ..

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.715
Поени од реакции
11.554
^ Журка ќе има ПОД плоштадот :) т.е. на паркингот. Ќе има шанкови од повеќе места/локали ми се чини, аа главен организатор на забавата е Антена 5, која ќе биде присутна со цела екипа и + од нив ќе бидат ДЈите, барем така разбрав. Стравот од дожд (знаејќи од порано, шансите да заврне се 99.5%) ги има најверојатно расколебано, шанкови да има поставено да самиот плоштад.

Иначе ниту кафичите, ниту баровите немаат излезено уште со конкретни понуди. Карневалот е за 1 недела, аа сите кротат, за ниту една понуда немам разбрано. :toe:

Ааа ништо повеќе не знам ни за маскенбалите кои ги организираат преку целиот викенд, повеќето локали .. Ќе ги има сигурно, вооо Селект ќе има сега во четврток за средношколците. За нас поголемите :) најверојатно ќе биде во недела, така беше лани мислам ..
Под плоштадо, господи боже, тама не се дише, смрде на нафта и бензин, а и ладно е кокал доле.

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
Под плоштадо, господи боже, тама не се дише, смрде на нафта и бензин, а и ладно е кокал доле.
Јас мислам дека ќе биде затворен Центарот и нема да се движат возила низ 'тунелот' таа вечер. Долу ќе има еден куп народ, пола и повеќе ќе бидат пијани, па сега согледај шо може да се деси ако ги пуштат и возилата да се движат низ таму :) :) .. Ааа за ладното јбг, ќе се топлиме, кој како и каде најде. :pos:

Иии браво за Екстрим. Најавуваа и ја реализираа таа All day & night party !!!! :music1::music1:

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.715
Поени од реакции
11.554
Јас мислам дека ќе биде затворен Центарот и нема да се движат возила низ 'тунелот' таа вечер. Долу ќе има еден куп народ, пола и повеќе ќе бидат пијани, па сега согледај шо може да се деси ако ги пуштат и возилата да се движат низ таму :) :) .. Ааа за ладното јбг, ќе се топлиме, кој како и каде најде. :pos:

Иии браво за Екстрим. Најавуваа и ја реализираа таа All day & night party !!!! :music1::music1:
Абе и јас претпоставих оти нема да се пуштат коли доле, ама смрде 2 месеца 24/7 минат коли од доле, треба повеќе време до дека да се излуфтира.

Член од
7 октомври 2008
Мислења
6.055
Поени од реакции
6.443
После тава шо се случи у Дуизбург не сум сигурен дека е препорачливо и сигурно да има маса луѓе у тунел.

I

IBIZA SOUND

Гостин
pa nema nesto koj znae kakva zurka niz kaficite,barem po ova sho go imam procitano

Г

Грејвдигер

Гостин
Почнаа да излегуват информации...

СЕЛЕКТ: Dj Igor Trips, Nick Fay, Zdravko, Mna, Alex и некоја си мегадива Nikole :)

Момент:
6.03 (Недела) - DJ Цоц
8.03 (Вторник) - Dj Цоц и Ерик Фокс

Член од
14 април 2007
Мислења
1.812
Поени од реакции
1.047
Атмосферата е тапа, ај белки вечер ќе бидам демантиран. :party3:

Kajgana Shop

На врв Bottom