- Член од
- 13 април 2008
- Мислења
- 7.592
- Поени од реакции
- 6.959
Хухууу загревање .. :party3:
Уште вакво нешто да организираа, и ќе беше .. Мх мх мх.
Уште вакво нешто да организираа, и ќе беше .. Мх мх мх.
Еми тапа ќе биде оште од 11 саато сабајле кој сакаш да има, народо сака да се наспии за вечер. Сега излези да га осеташ атмосфеерта, цел глобал е п'н, Екстрим, Заир и 19-ската трештатАтмосферата е тапа, ај белки вечер ќе бидам демантиран. :party3:
Само карта не знам колку е, но за маса е ~1800 ден. мислам + не знам колку карти.У Селект само картата била 500 денара? Точно е ваа или ?
DJ CobeСамо карта не знам колку е, но за маса е ~1800 ден. мислам + не знам колку карти.
Еве за вечер програмава...
Екстрим: (Слободно)
DJ Cige & BJD
200 денари е.У Селект само картата била 500 денара? Точно е ваа или ?
Локација ?!?!Кафе Бар Александар: (Влез: 150 ден.)
- Synesthesia - Skopje, MK - LIVE
- Dj.Particle - (Resonanearth, Uminum, Skopje,MK ) - Dj set
- Dj.Psoma (Resonantearth.com , Uminum - Skopje, MK)-Dj set
- Dina & Shev-( Elestial Records ) - Skopje, MK - Dj set
- Resident Dj`s :
- Meskalito
- Max-i-Mux
- ArtOm
- Lunar Deco- Skopje, MK
Локација ?!?!
За другите не знам, ама ја си поминав најнајнајнајнај ТОП! Под плоштадот беше многу јако, а диџејкава направи растур... Нозете уште не си ги осеќам.Како поминавте?
Диџејката беше јака у секоја смислаЗа другите не знам, ама ја си поминав најнајнајнајнај ТОП! Под плоштадот беше многу јако, а диџејкава направи растур... Нозете уште не си ги осеќам.
На почетокот додека немаше многу гужва цел паркинг го вртев, после многу народ се собра и колку можев максимално го искористував просторот . Еден период отидов и пред бината, ми се виде како добро местоНајного рипаше да теем