Big Bull
ОК
- Член од
- 23 август 2008
- Мислења
- 562
- Поени од реакции
- 393
Зависи за каде збориш.Abe denes ni pogrebalnite sluzbi ne veruvam da rabotea.Ziva duša nemase,se zacudiv kako e mozno tolku da e mrtvo.
Loš tajming mozda..
Зависи за каде збориш.Abe denes ni pogrebalnite sluzbi ne veruvam da rabotea.Ziva duša nemase,se zacudiv kako e mozno tolku da e mrtvo.
Loš tajming mozda..
Цел град. А кога отвараат кафиќите ме интересира ? Пред 10 само два работеа.Зависи за каде збориш.
Каков е тој објект? Со каква намена ?Кога ќе се отвори новиот објект на местото на,, Капо? и кој е газда, и како се вработува таму?
Sent from my 4013X using Tapatalk
mislam oti e ugostitelski objektКаков е тој објект? Со каква намена ?
dano trans i bratucedmu sto ima butici vo global za obleka Done se vikase mislam (bese zamesan vo ona aferat so carinicite na granicen premin novo selo za falsifikuvana roba i neplajkanje danok), oni go otkupija mestoto i gradat picerija, kafiterija a vo meguvreme da moze da go koristat i za restoran za svadbi, krstevki i red drugi raboti od ugostitelstvoto.mislam oti e ugostitelski objekt
Sent from my 4013X using Tapatalk
Да , ногоо јако.. еден укривува Анима Мунди, друг Зајеф, трет Државата и немаштијата.. и на секој одма контра аргумент коментари.. кој од кој попаметни по жалостиви,па други по интилигентни се праат... има еден ги укриви "сељаците" шо мигрирале у градо... бог да чува еј... за кучиинта на плоштадо доселениците били криви.. патетика. За мене лично имат удел повеќе фактори, и службите шо не си гледат работта, а и "граѓаните" шо толку се грижат, ного куќи зимат "чуват" кучина мачина ради реда, оти детто сакало да си играа ка моо досадно.. а ни имат услови, ни финансии, ни ги носат на ветеринари ни ги исхрануват как шо треба итн итн, и после завршуват на улиците скитат по контејнери.. и така накрајта завршуват на плоштадо... и после Цацко е крив. НАјинтересно одма на политичка основа се обраќе, ја тии шо се на власт, ја тии шо биле пред них.. дрн дрн милојко. ДА се мочам у партал државата....Моментално кучиинта се хит у градо.
raznopromet, dekor i na site dr mesta dek so se prodavat boi i lakoviЗнаа ли некој дека се продават спрејови за цртане графити?