Средба со бившите

Член од
3 декември 2007
Мислења
3.718
Поени од реакции
772
Раскинувате со партнерот и после некое време случајно се пресретнувате. Вие сте заедно со вашите пријатели ама... тој/таа веќе е со нов партнер. Како ќе реагирате? Ќе застанете ќе се поздравите со него и ќе се запознате со него/нејзе? Ќе ја свртите главата ќе се правите дека ништо не гледате? Ќе ви е криво што ве заборавил толку брзо.. ?:icon_roll

Кога ќе раскинам со партнерот, не ми е битно со кого е, дали има некоја нова, дали ме заборавил и слично. Воопшто не се замарам. Само 5 минути после самото раскинување тој за мене е минато, и на некој начин не постои и не вреди.:wink:
Ми се параат нозете, срцето ми се кине од болка... Тоа ми се случило. Немав сили да отидам да се поздравам или такви работи, право на плачење:nesum:Ама кога го видов пред некое време во автобус, не го ни препознав додека не ми пријде:wink: Кругот секогаш се врти, но на почетокот ми беше навистина пре пре пре пре тешко. Додека не најдов прекрасен човек за муж :pipi::back:
 

Шмекерот

Еден и единствен
Член од
24 мај 2008
Мислења
1.767
Поени од реакции
384
Па има бивши шо сум се забораил ама коа ќе се видиме знаеме да се гушнеме ова оно да испиеме по едно кафе, има бивши поточно една со која што не праам ни здраво...одвреме на време знам да шмекнам некоја бивша за да ја потсетам хее како беше моментот првпат коа ја шмекнав!
 
Член од
10 февруари 2008
Мислења
3.947
Поени од реакции
2.060
Јас баш би сакала средба... Многу ме интересира сега после толку време и неговата и мојата реакција.
 

апец

Јувентус фан
Член од
5 декември 2007
Мислења
1.083
Поени од реакции
60
Па само здраво ке и кажам и то. А иначе имам и бивша која е супер личност и со неа контактирам често. А секогаш кога ке се сретнеме паѓа добар муабет.
 
Член од
7 декември 2008
Мислења
18
Поени од реакции
0
seuste se zamaram so nego i go sakam iako ima sega druga devojka, koga go sretnam samo ja krevam glavata i prodolzuvam ponatamu se pravam dekA ne go zabelezuvam, koga e vo moja blizina mu svrtuvam grb i se pravam deka uzivam vo vecerta, iako toa strasno me zamara i mnogu cesto sedam doma za da ne go gledam ali vo nieden moment nema da mu pokazam deka mi znaci mnogu. Znam samo deka i eden den koga ke go prebolam i ke bidam so drug, pak koga ke go vidam srcevo ke mi zatreperi bidejki samo toj bese vistinskiot a i cela mladost ja pominav so nego nema da bidat dovolni ni dva zivota da go prebolam
ZASEKOGAS KE TE SAKAM
 

tomislayer

Елегантно дебел =)
Член од
18 ноември 2008
Мислења
1.482
Поени од реакции
82
Бившата.. па со неа седам секој викенд и пијам пиво :) У исто друштво сме :) И на мсн секат прва дознава она скоро за се... а и ја исто од неа :) Сеа сме сорт оф бест френдс :)
 

АМБРОЗИЈА

случајна минувачка
Член од
22 декември 2008
Мислења
351
Поени од реакции
74
Ух... Баш вчера се сретнав со еден мој бивши и онака се ми беше сеедно кога го видов, не ме интересираше дали е или не е тука , ниту што збори или како се однесува. Едноставно веќе долго време сите мои бивши ги избришав како со ,,Пеликан,, сакам да си бидат среќни, ама не трошам време на размислување и на замарање за случајните средби со нив, а и поголемиот дел од нив не ни сакам да ги сретнувам.Минато си е минато, кога ќе се згреши во љубовта кај мене важи правилото- нека си тера свој филм,кога веќе не е во мојот...
 

Ladies'_Man

Страхотен пич
Член од
31 декември 2008
Мислења
156
Поени од реакции
12
Сеедно ми е.А ако „случајно“ го направи тоа за да и’ љубоморам,хаха едноставно и’ се изнасмевам во лице...

Знае она кој е најдобар...
 
Член од
14 јуни 2008
Мислења
11
Поени од реакции
0
според мене најубаво би си поминал со бившата/от една вечер бидејки добро се познавате и барем знаете да одглумите лудило за да си поминете убаво :pusk:
 

Anele

princess without a crown*
Член од
3 јануари 2009
Мислења
135
Поени од реакции
4
Сеедно ми е.А ако „случајно“ го направи тоа за да и’ љубоморам,хаха едноставно и’ се изнасмевам во лице...

Знае она кој е најдобар...
E ova mi se ima sluceno. Bivsiot mi idi so zborovite: ,,Znam deka si so tipot samo za da me napravis ljubomoren, ke placis ti pak nekogas po mene."
Jas samo mu se iznasmeav vo faca i si zaminav, aj si rekov so ke mu objasnuvas na eden takozvan samonarecen fraer deka svetot bas bas i ne se vrti okolu negovata egocentricna faca.:pos2:
 
Член од
25 ноември 2008
Мислења
52
Поени од реакции
0
uffffffffffff temava kako mi dojde, se sretnavme bash pred nekoj den i ..........normalno trema me fati (povlekov kabli nekoi, srushiv neshto)posle 1 godina go gledam a ne zavrshivme bash najdobro i ne znaev kako treba i dali treba da se pozdravam, ali se ispadna ok duri i podobro otkolku shto si zamisluvav normalno se pozdravivme i napravivme par muabet :toe:
 
S

Shellshock nam67

Гостин
животот оди понатаму нема што да се замарам за бившите девојки гледам во девојката што ја имам а тоа би им го препорачал на секој од форумов гледајте тоа што имате а не што сте имале
 
Член од
13 октомври 2007
Мислења
3.175
Поени од реакции
434
Таква прилика не се пропушта.После културен поздрав и запознавање со новиот мажјак ,ја прашувам нејзе дали може да не остави на само за кратко со човекот.
Со него си разменувам искуства околу неа од што верувам дека он ке има голема корист, а јас ке бидам задоволен затоа што ке дадам допринос за одбрана на машкиот род ,од злото без кое не можеме ние машките.
 

Scorpia

The one and only
Член од
4 април 2011
Мислења
86
Поени од реакции
16
Pred se, zavisi kako zavrsila vrskata : )) Mislam dali sme raskinale so karanje ili onaka prijatelski. Poso obicno kaj mene bilo ova vtorovo, ako se sretneme na ulica posle - se pozdravuvame najnormalno. Ali moram da dodadam deka epten mi e merak na dushata koga ke se sluci da se sretneme, a jas sum doterana tip top : ))) Go gledash kako mu setaat ocinjata i si vikas "E ova nikogash nema pak da go imas" :))) muahah :D:D
 

Kajgana Shop

На врв Bottom