ЛОЛ јавна гушка до Ацид и Скул супер се, Цуценце ми го направи кејфот само не стигнавме да помуабетиме, ама за тоа ке има кафе некој ден. Тхе Вампире, Ла еспаљола, Тиквичка, Викторгг, Ред Хот(слаткишОстанатите кои ги запознав но не напраив муабет со нив се Lost angel (битно и кажав дека е преслатка во живо), La Espanola, Tikvicka, Butterfly (извини што ти бегав, не беше намерно
), dejan_k, Mona, FliX, Marinka (сплеткаторката
)...Не ми текнуваат другите моментално, малку сум потпивната, ама битно журката беше топ а луѓето дружељубиви и прекрасни!
Закон-не сум бил само ја надвор од главата.:pos2::pos2::pos2:, ај ѕирни ми уште еднаш никот:wink:Butterfly, Аshly,Мартин долар,Крејзи Појол(многу ме изненади да знаеш)))) , со ада(јееее),TonInter,Ред Хот,Авоид д воид,Скај Дог <no1>,Брн 89,Некрофилија,Саладин,дејан_к ,димитар и уште многу други што мементално не ми текнуваат...
сите ги запознав на собиранката и многу ми е мило:smir:
Јас искрено се сомневам дека девојките беа членки. Само знам дека онаа која беше фина и слатка се викаше Сања, другарка и не ме интересира воопшто, бидејќи беше грда, досадна и недружељубива.
И едниот и другиот беЌе се обидам сите: Крејзи Појол (закон), Димитар, Ангелче, Јове бт, и останатите кои седеа пред рамстор (извинете многу беа вечерва, па не можев никовите...), Серпико (голема чест ми беше), Мрно, Осичка, Крејзи ин Лав, Ла Еспањола, Дотичната, Александар, Внуче, Југо, Вортекс, Ред хот, Точкест, Мумијата (извини долго е), Реактив 89, Биг Кис, Цуценце, Румз, Тонинтер, или Бада Бинг или Била Бонг (еден од нив, тој постариот), Скорпио 20, Мацедониан, Нина, П Овердрајв, Авоид д Воид, Скулгрл (супер фриз)... Скај Дог... Изгледа и некои други извинете...
Oва ли РАјмзчо:anus:Точкест...само еден збор за него...АНУС!!!!!