На мое најнајнајогромно задоволство се запознав со Анѓелата, која испадна дека е прекрасна личност исто како што очекував. Дури ми покажа како играат битолските шмизли.
Поубаво се запознав со Мартин$, дека на минатата собиранка само рака си пруживме. Супер момак, језда срамежлив, па го запознавав со членовите што ги знам. Мартин, фала за цедето.
Тонинтер. И него го запознавав со сите, го фатив за раче и го влечев кај ќе стигнам. Не ми донесе милка, ама сепак е сонце.
Крејзи Појол-се изнагушкавме битно, прекрасен момак, личен, фин, пристоен...и не испослика кај што стигна.

Синдикат. Ти реков дека ние енимал лаверс не сме толку страшни. Да беше поситен може и ќе те затепав, не сум сигурна.

Битно позитивна појава е, нема што. Пријатно сум изненадена.
Делукс-храброто момче што ми дојде на сепаре. Не го замислував таков, ама супер испадна. Уште еден форумџија кој пријатно ме изненади.
Јове-бт немав шанса да го запознаам асално, ама готов е, ќе му извадам афера. Имам и слика за доказ. Битно дознав дека ме шиша едно 2 глави.
Разиел го запознав онака, со лешперско подавање рака пошто не ни му го слушнав никот кога ми го кажа. Битно ич не ми личиш на она што се претставуваш на форум, а тоа веруј ми е добра работа.

Се шалам, нормално.
Останатите кои ги запознав но не напраив муабет со нив се Lost angel (битно и кажав дека е преслатка во живо

), La Espanola, Tikvicka, Butterfly (извини што ти бегав, не беше намерно

), dejan_k, Mona, FliX, Marinka (сплеткаторката

)...Не ми текнуваат другите моментално, малку сум потпивната, ама битно журката беше топ а луѓето дружељубиви и прекрасни!