Со кого се познавате од форумов?

Гижо

че о надрва
Член од
13 март 2005
Мислења
9.074
Поени од реакции
142
48.Гижо (металец бе...мислам емо ме нарече...или каде ти е шишката...)
еј уопште не спомнав емо лол само не ми текнуваше кој си :pos2:

крејзи појол го запознав. и димитар. ам....Синдикат....Тикви4ка, и толку ми текнува.

ada

Модератор! ок?
Член од
21 август 2006
Мислења
5.706
Поени од реакции
566
rymz-Лудило си брате:pos:
Крејзи Појол, Vnuce, TonInter, Димитар, jove_bt(ќе те убијам за фотката:pos2:)-немам зборови, прекрасни луѓе
Скај_Дог- мило штета шо толку кратко се видовме.Ај следна прилика:)
Raziel- Ех сине, у Велес со Торчо ќе ти држиме курс по екстровертност:icon_razz
Ангелче- Ух мори љепотиц, колку мил створ си само:back:
La Espanola и Tikvi4ka-девојки колку само погрешно мислење имав за вас.Екстра сте!
Crazy In Love-срцка:pipi:
Delux-баш ко што го замислував.И да знаеш дека она антипатичен нема везе со тебе:)
dejan_k-дечкото шо го одбра правиот момент да се упознаеме:pos2:
Ред Хот-кукла:)
Bushav-официјален дечко со кој официјално се упознав:icon_razz
mRnO-не се упознавме со поддавање рака, али ко шо се сеќавам некој сериозен муабет правеше со некој:icon_conf(у тој дел од вечерта више не размислував баш најтрезно:icon_mrgr)
The Vampire-underground убавица:)
Martin$-сонце мило тоа
Gadfly Baba-поздрав од друштвото на дрвените пивопијачи и девојката со повредена глава:smeshko:Те канам на својата прва изложба да знаеш:smir:
Necrophilia-ццц, ароганција:icon_razzЕдвај се упозна и ми рече два збора:cry::icon_lol:
А ко низ магла и набrзина се упознав со:Mona, Nippi, Zemzela, Flix и други(опростете што не ми текнува сеа)

За крај морам пак да ги спомнам, иако и претходната собиранка ги упознав:Forutne, Скул(sorry за горењето со цигара:icon_redf), Точкест, Спајдер,Serpico,Sussaro i Pearl- срциња сте бе:back:

Член од
28 јануари 2007
Мислења
9.850
Поени од реакции
1.559
Maca_mk- Супер девојка исто како што ја замислував дружељубива расположена зазабава секогаш, сака да запознава нови личности, така отворена личност.

VORTEX- Интересно бате, така исто дружељубиво, интересен е многу не очекував така да е толку добар си реков некој срамежлив е или така нешто :)

Acid- Исто интересен е не е толку препотентен како на форум, интересна личност, расположен за забава.

Mac- Добрео бате како шо го замислував не е некој фалбаџија или слично :)

Duffy i Mawecko- Супер деца одличен пар се :) така интересни се шо знам .

Мистичен- Сериозен така човек , добар е расположен за муабет , ми изгледа како вистински газда :) таква појава има :)

Точкест- Интересен е многу, интересна појава има, баш како шо го замислував е :) клабер дете расположен за забава и слично .

Ада- Crazy е многу :) не ја замислував така баш мислев дека е по озбилна личност :) сака да се дружи да шири познанства итн итн.

Спајдер- мислев дека е поголем, така детенце :) немам шо да кажам поќе :)

Влатко русин - и тој така интересен добар ама не го знаев многу пред тоа :)

Itn itn mozi propustiv nekoj ama drug pat ke dopisam za drugite

За битолчаните нема шо да кажвам веќе се знам со нив :) сегаде заедно по пат овде онде лудила луѓе најдобри се .

Поздрав до мафијата

Синдикат, Јове_БТ, Ангелче, Мона, Димитар, Crazy Poyol ( лудила бaте) Delux za niv imam referati da pisam :)

Btw
1.Фликс ( :pehar: ваков беше коа си одевме,зошто:):):))?

za ova sekogas s sum happy jas be :) nemase nisto vrska drugite raboti :)

Член од
16 февруари 2007
Мислења
2.780
Поени од реакции
8.235
Ada...ниту изневери ниту испадна нешто повеќе од тоа што очекував.Bunny rabbit with more charm than weight :)
Bada...Хехе.На крај испадна дека типот не бил moody-cool туку шмизл-cool:pos:
ВикторГГ...човекот кој своевремено ми одеше на живци.Испадна дека како и секогаш,многу ми смрдат првите впечатоци.И' конкурираше на ада во харизма.
Gadfly Baba...Имаш страшно емо изглед друже.:)Од друга страна крајно симпатична личност со која никогаш нема да ви досади да разговарате.
la Espanola...ми остави убав впечаток на стабилна и промислена личност
Tikvi4ka...знаеше на глас да запее некојси турбо рефрен.Останатите 15% од времето девојчето си беше супер:pos:
Pearl...Иако направив безвеза муабет со неа,за што ќе ми прости се надевам:),сепак морав да направам било каков муабет со homecoming girl:smir: .She left more thеn an impression.
Ангелче...за жал најверојатно вишата сила во која вие верувате не сакала ние да се запознаеме како што треба,па баш додека разговаравме имаше најгласна музика и девојче 80% од работите кои ми ги кажа не ги ни слушнав:kesa: .Фак ит.
rymz...Интересно типче.
Zemzela...го запознав како што треба.Сепак бил супер батка :).И,да,си стоиме на тоа дека мора да се направи увид на колапсот од претходната собиранка:smir:
Појол...cute-faced camera-clicking kid...though....just a handshake.
Сусаро...мора да го пишам зошто не се признава претходниот пат.Иако бевме пијани и иако изгуби батето време за журкање,сепак испеглавме некои работи,и повеќе од мило ми за тоа.
Serpico...Wise Guy:nesum:
Acid...Само handshake.Ни никот не му го кажав оти следователно требаше да се разменат три реда муабет,а бацето беше во фрка,незнаеше главата кај му е.
Скулгрл...Не сакав да ми го слушне никот од пусти страв да не профрчи некоја заушка.Преживеав,сепак,и ќе продолжам да мрчам:pos:
Tonchie...Закон типче.Онака,кул и безопасен...стварно добро друштво.
Dejan K!!!-Си знае он,а богами и уште некои зошто ставив три извичници:pos:

-Ако има други,со време ќе ги пишам

П.С:Официјално извинување за интроверција и ширење лош вајб most of the time.But,think of it this way....maybe you just weren't cool enough:pipi: (joke).

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.512
Поени од реакции
8.132
OMG запознаф многу народ, а си викаф себе си дека веќе нема да се запознавам со нови луѓе :)
Nippi, те мислеф за повисока.. :)
Raziel, јас безопасен?! Ае ја.. ај да не пишувам, ќе се плашиш послем од мене, ЉОЉ
La Espanola, прекрасна девојка
Tikvicka, copy/paste од погоре :)
Godfly Baba, море, интересно детенце, ја го мислеф за некоја досада неваспитана :)
Димитар, мило ми е што се запознафме во живо најпосле.
Нинџа, мн убо ти стои плафа коса :)
Внуче, растафарајааа :) ТоБ
Ashley & Buterfly, много личне куманофке, с’к ве знам малко повише од прошли пут. К’т т’к, ептен убаво ќе ве запознају :)
Даденце.
Avoid The Void, слични црти имате со брат ти... ама на прф поглед, НАТ :)
Уххх други... ммм склероза ме фати...

ada

Модератор! ок?
Член од
21 август 2006
Мислења
5.706
Поени од реакции
566
^Како тебе заборавив да те спомнам?:nesvest::nesum:
За разлика од прошлата собиранка, оваа сврзавме малку повеќе муабет и само ми се зацврсти позитивниот впечаток што го имав за тебе.Топ си!:back:

Маца_мк

♫♥good girl gone bad♥♫
Член од
13 февруари 2007
Мислења
6.421
Поени од реакции
464
е вака...(да знаете дека сигурно ке заборам некој)

32. и 33 се две чупина ама не знам кој беа :)
...ако заборајв некој...пм да одам
епа и да идеш,мене не ме спомна,али ваљда ме рачунаше у 32 или 33
ц ц ц дури ни сликата не си ја стаил у галерија :nenene:

Скулгрл

Queen of the superficial::..
Член од
17 јануари 2006
Мислења
5.059
Поени од реакции
69
Скулгрл...Не сакав да ми го слушне никот од пусти страв да не профрчи некоја заушка.Преживеав,сепак,и ќе продолжам да мрчам:pos:
Готов си ти, чим те знам на изглед не се осмелувај да мрчиш, зошто следен пат ќе биде бам бум.:pos:

Во секој случај-мило ми е што се запознавме.:)

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.737
Поени од реакции
13.507
Ај да почнам да редам :
Спајдер - меѓу првите дојде (јас попрво) седна си направи муабет и после исчезна. После го видов со Nippi. Инаку од предодната собиранка само едно здраво му .направив и толку.
~ThE VaMpIrE~ - Се поздравив кога дојде и кога заминав. Кул девојка mnogu позитивно ми делуваше.
Скорпио_20 - (совет од него: алкохол убија :pos: :pos:)
Мартин$ - freedom to all the animals. Respect man
Crazy in love - 3 собиранки те видов и на 3тава се запознав - ептен весела.
Бамагера - мислев дека е Била Бонг ама му го утнав никот. (Била следеќа собиранка кажувај каде си :pos: :pos:)
Fortune - Хехе конечно. Успеа да му избегаш на папарацито.
Ај да доредам после ке ги додадам и коментарите:
Тиквичка, ЦуЦеНцЕ, Викторгг, Rymz, Duffy (по втор пат - првиот пат само го сликав), Мацедониан.
Имаше и 3 девојки што седеа на високите столици - едната преку галерија ја препознав - Кики, само која е точно не знам. Имаше и една девојка со која додека се спуштав од ранстор само се поздравив ама не ми кажа која е. Имаше и други, само сигурно сум заборавил
За тие што не се запознаа, седев на оние високи столици на центар на Дајмонд (геостратешка положба :pos:) Криво ми беше за Фликс и Била Бонг што не ве запознав - ај на следната.
За фотографиите контактирајте виа МСН.

Zemzela

носител на титулата ултимативен клабер
Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
152
...најнови од собиранката...
Fortune- едно големо гуш за неа :vozbud: жалам немаше време за муабет,следниот пат
BiG_kIsS-кратко правев муабет ама интересно девојче :pipi:
Ada-не ми изгледаше за толку пијана...како и да е слатко девојче :pipi:
Bada Bing-сине си почнал да се опушаш...вежбав ракии и очекувај позив :helou:
Dadence-целиот живот ми го раскажа за 15 минути,отворена искрена,комуникативна,поздрав :smir:
Mrno-кратко само беше зафатен,добар денсинг друже
Крејзи пујол-интересно запознавање само немој утре во Свет да се видам :pos2: ,топ си човеку :helou:
Bila bong-нема да те заборавам веќе ветувам :kesa:
Buterfly i Ashley-кумановките исто што ги заборавив...нема веќе ветувам :kesa:
...ако ми текне на друг ќе пишам
...едит
Бејби грл-или подобро Ѕонеица :helou:
Вампирка-цитат од Бушав-пази се ми кажува :pos:
МартинС-како за прва собиранка добро помина
Дафи и Малечко-леле колку се заљубени :back: златни тие
Скај дог-на почеток изгледа како да ќе ти рече дечко парите ама фино човече е
Димитар-Мексико рулз :vozbud:

Diabolical !llusion

Магец
Член од
3 август 2006
Мислења
2.238
Поени од реакции
22
Ај да почнам да редам :
Спајдер - меѓу првите дојде (јас попрво) седна си направи муабет и после исчезна. После го видов со Nippi. Инаку од предодната собиранка само едно здраво му .направив и толку.
ти беше тој шо не сликаше мене и Спајдер??очи ми извади со блицот!!

Мартин$

Модератор
Член од
2 март 2007
Мислења
5.234
Поени од реакции
148
МартинС-како за прва собиранка добро помина
Не беше бе прва. Чути..:icon_lol: ама исто ко да било зш на првата ем дојдов ем скоро никој незапознав ама важно овакја најубо шо можит испадна :)
Да напоменам за Саладин и за Земзела дека ги запознав. Саладин арно си го памтам ама Земзела од по мене од потебе нешто :)

Член од
10 септември 2007
Мислења
184
Поени од реакции
1
ја се знам со escape, scream i the macedon :) сите ми се другарчиња а се надевам ке запознаам и мн други :) btw ова ми е прв пост така да ајде со среќа нека е :jaj::jaj:

Kajgana Shop

На врв Bottom