N
Nessa Alcarin
Гостин
Не ме знаеш.Сите се супер сите се срцки ама да им тропнеш на врата облечен како просјак никој нема да ти одговори.
Не ме знаеш.Сите се супер сите се срцки ама да им тропнеш на врата облечен како просјак никој нема да ти одговори.
Не си чукнал на мојта.Сите се супер сите се срцки ама да им тропнеш на врата облечен како просјак никој нема да ти одговори.
Генерализирање, едно од најјаките работи на форумовСите се супер сите се срцки ама да им тропнеш на врата облечен како просјак никој нема да ти одговори.
Тава не се важе. И јас така најдех бааги човеци и ги изѕверих....знам неколку , амаси чутам сум ги сетила на пример тие шо се од прилеп по сликата овде и аватаро на фб...така да иако јас ги знам голема е веројатноста да не можа да се сета која сум јас
Јас пред некој ден случајно видов кој е turvior а и тебе те знам која си ама си ќутамзнам неколку , амаси чутам сум ги сетила на пример тие шо се од прилеп по сликата овде и аватаро на фб...така да иако јас ги знам голема е веројатноста да не можа да се сета која сум јас
Додека ако си пицнат брендирано од глава до пети и дојдеш со бесна кола со други очи те гледаат луѓето, сите оклештени,љубезни.Сите се супер сите се срцки ама да им тропнеш на врата облечен како просјак никој нема да ти одговори.
шо ми кажа луки јуниор не ни се важиЈас пред некој ден случајно видов кој е turvior а и тебе те знам која си ама си ќутам
Не е фер вака Друг пат да го застаниш тој турвиорЈас пред некој ден случајно видов кој е turvior а и тебе те знам која си ама си ќутам