Со кого се познавате од форумов?

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.479
Поени од реакции
7.949
години поминати на кајгана: 5
лични запознавања благодариение на форумов: 0 :(
Јас кога имав поминато 5 години на форумов знаев скоро 150 луѓе (добро, едно 20-30 ги знаев од други места па слушајно се најдоа и они на форум, али неврмајнд). Така да, од тебе зависи :)

M

Mussolini

Гостин
Јас кога имав поминато 5 години на форумов знаев скоро 150 луѓе (добро, едно 20-30 ги знаев од други места па слушајно се најдоа и они на форум, али неврмајнд). Така да, од тебе зависи :)
тончи и јас би можел да запознаам ак не повеке барем неколку ко би бил на собиранките ама етто, летно време посебно август месец (ко си идам у Македонија) никој не се замара да организира една и затава јас си стојам на та бројка шо сум моментално... ок, имало е шанси мош да се запознам со некој(а) ама поради сплет на околности до лична средба не е дојдело.. ај може некој следен пат ко си дојдам ке бидне и јас да кажам еден пат оти сум запознајал некој од форумов :D

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.479
Поени од реакции
7.949
Епа штом си гастербајтер (у кревету прави фајтер) кога ќе си доаѓаш на одмор во МК пиши на форум, обавезно ќе се напраи нешто. Патем у август ми се најтоб собиранките затоа што сите што сме останати у Скопје се договараме да се видиме у парк и супер си поминуваме. Додуша минатото лето бев на брод, ама летата пред тоа имаше по неколку собиранки преку лето :) Башка у парк на тревите на раат може да се измуабетиш со сите :)

Едит: Порано се правеа и охридски собиранки на времето кога имаше поактивни членови од тој крај. Од тие сум бил само на една и поинтересно ми беше патувањето до Охрид и назад отколку собиранката, ама јбг, од миљон собиранки не може сите да искочат ТоБ :)

N

Nessa Alcarin

Гостин
Имав чест да се запозаам со Luki Junior :love:
По срцка и по убав дечко не сум запознала на форумот. (добро освен Isak Keyten :* ) А пази сингл е. Аххххх, симпатија ми е за озбилно, да не се караме, прва си кажав. :)

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617

Limbo

maybe an alien
Член од
26 декември 2007
Мислења
835
Поени од реакции
1.471
Со никого. Introvert: 98%, дури избегавам да ширам познанства, сакам потесен круг на познаници. Не сум од Скопје, а и башка моментално не сум нешо при пари да праам екскурзии натаму-наваму. Плус никој не сака фрикови. Тие што се запознале со мене обично кога-тогаш зажалиле. Не сум нешо активен овде - флегма сум голема (општо), ме мрзи да пишувам, поинтересно ми е да читам. Не сакам да навлагам у тешки дебати - исто, ме мрзи, безцелно ми е, а увидов дека уствари 99% никој никого не може нешто да разубеди [со убаво] него најчесто работата е да се докаже „кој е кој“. Така да си стојам отстрана и посматрам и во ништо повеќе не верувам. Иначе немам некоја си смисла за хумор, не се ни замислувам дека ја имам. Не сум ни нешто симпатичен, премногу интелегентен, начитан, го немам пропатувано светот, а немам ни преголем вокабулар, елоквенција и флуидност при зборување. Обичен сум, ама мислам дека сум свој, во тој поглед не должам никому ништо :pipi: не сум лижигз, помодар и гледам да бидам коректен со тие што се коректни со мене и општо со луѓето, другите ги игнорирам. Мрзам лицемерие, курчење, ароганција, суети што ги сечат облаците со нос. Сакам муабети за необични теми, идеи и прашања. Па ако случајно некому одговара ваков профил, би ми било интересно да запознаам барем една рандом личност од форумов макар и виртуелно. Дваеснешо години :D Евентуални контакти по ПП; Педери стоп. :eek: :icon_lol:

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
It's been a while одкако сум запознал форумџија па сум пишал, али еве ради ретро перспектива.
Директно и индиректно у кафана ги запознав (не по овој редослед туку по памтење): плавоока, коператива, пеџа со бројчиња, еден 20 годишњак шо не му го запамтив никот...не памтам пред и после.

kooperativa

Г-ин Пола Милениум
Член од
2 октомври 2012
Мислења
7.633
Поени од реакции
8.601
да, и јас запознав нови (тебе вклучувајќи) а и мериџејн-отровот:), вуди и .... не ми текнува на упште еден како му беше никот,. али ќе го дознам (y)
супер бевте:cool:

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
Ја мање више сите ги знаев, освен Peja989 , него го упознав вчера, и еве и едно официјално :* за синоќешниот гест!:icon_lol:

Член од
20 март 2012
Мислења
1.465
Поени од реакции
2.366
Мило ми е што видов познати фаци, и плус некои нови:)

Peja989, не само што си ми земјак (happy jas:LOL:) , туку си и супер за дружба, и те имам на ум за културни дешаванки и литературни читања во културниот центар (знаеш кој) ;)

Vody, тебе ми е исто многу мило што те запознав, уживав во муабетот и ќе бидеме во контакт. Терај си ги амбициите како вистински хороскопски Лав и работи на нивното остварување, тоа никогаш нема да биде залудно потрошено време;)

Tonchie, ти се восхитувам на храброста да се впуштиш во бродски авантури. Уживај во патувањата, стекнувањето на нови пријатели од цел свет и земјите кои ќе ги посетиш. Тоа е непроценливо богатство:)

burn84, исто од постарата гарда, супер за лаф муабет и зезање, и се надевам дека ќе те гледаме почесто на собиранки со нас новачињата (не сме толку лоши, зар не;)).

Nessa Alcarin, се надевам во наредна прилика ќе се подружиме малку повеќе, на некоја наредна рок собиранка, или нешто слично. Во секој случај, пријатно ме изненади што дојде:)

Поздрав и до сите други што дојдоа на собиранката, и пак да се дружиме;)

Kajgana Shop

На врв Bottom