Со кого се познавате од форумов?

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Сите се супер сите се срцки ама да им тропнеш на врата облечен како просјак никој нема да ти одговори.
Генерализирање, едно од најјаките работи на форумов :love:

Ако ти така се справуваш, не мора да значи дека и ние, фиљан луѓето сме такви. :)

Pinkie Pie

and Deedee
Член од
25 ноември 2009
Мислења
2.011
Поени од реакции
3.246
знам неколку , амаси чутам :cenzura: сум ги сетила на пример тие шо се од прилеп по сликата овде и аватаро на фб...така да иако јас ги знам голема е веројатноста да не можа да се сета која сум јас :)

L

Luki Junior

Гостин
знам неколку , амаси чутам :cenzura: сум ги сетила на пример тие шо се од прилеп по сликата овде и аватаро на фб...така да иако јас ги знам голема е веројатноста да не можа да се сета која сум јас :)
Тава не се важе. И јас така најдех бааги човеци и ги изѕверих.... :нинџ::нинџ::нинџ::нинџ::нинџ:

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.931
Поени од реакции
12.516
Јас пред некој ден случајно видов кој е turvior а и тебе те знам која си ама си ќутам :D

Македонеро

Домаќин
Член од
15 декември 2008
Мислења
3.488
Поени од реакции
1.863
Сите се супер сите се срцки ама да им тропнеш на врата облечен како просјак никој нема да ти одговори.
Додека ако си пицнат брендирано од глава до пети и дојдеш со бесна кола со други очи те гледаат луѓето, сите оклештени,љубезни.

• Ми се допаѓа
Reactions: ~A~

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.597
Поени од реакции
17.437
Со кајганџиите со кој игравме фудбал Битола и со Џонивајсмилер :)

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.706
Поени од реакции
13.378
Од синоќа со nicole_l. Опуштено опуштено:))

(мада чинам и порано те иам видено ама на блиц само)

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.945
Со никого за жал. Но сакам да се запознаам со многумина од форумов. Највеќе сакам да ја запознаам Ilumious

Kajgana Shop

На врв Bottom