Со кого се познавате од форумов?

Флојдерка

Together we stand, Divided we fall..
Член од
7 април 2012
Мислења
336
Поени од реакции
340

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.635
Поени од реакции
31.850
Да да.. Многу одамна.. :love::)

А можно е да го познавам и turvior или пак имаме некој заеднички познаник.. Можеби.. Не сум сигурна.
Ако си од Прилеп, и ако си излегувала Апореа, или во најмала рака ако си била член на еден форум на времето бадијала шо беше, голема е веројатноста :D
A по музикава личиш како од Апореа да си...

П.с Денеска се запознав на свирка со bucio zigi, The Magus Shakti и тие :)
Исто така се познавам со Windfucker @grunge_girl StandingStill

Абе сето рокеришта море шо че беше ова :D

Член од
22 февруари 2007
Мислења
1.852
Поени од реакции
1.382
Порано познавав некого, кога идев по собиранки, сега сите сум ги заборавил.. до наредна собиранка... ваљда ќе проширам круг.. или ќе стеснам...

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.635
Поени од реакции
31.850
turvior респект! (y) \m/
Жени, да знајте како изгледа че му го ебите сандачето ;)
Хихи, не ги лажи децава :icon_lol: Петок че се видиме посалам со посалам муабет, ова денеска онака почетно за кршење на мраз, ем бучно ем народ машала машала, за арно за убо нека е . Иначе и вие сте супер чоеци!

Флојдерка

Together we stand, Divided we fall..
Член од
7 април 2012
Мислења
336
Поени од реакции
340
Ако си од Прилеп, и ако си излегувала Апореа, или во најмала рака ако си била член на еден форум на времето бадијала шо беше, голема е веројатноста :D
A по музикава личиш како од Апореа да си...
Покрај Апореа, повеќе од времето го минував во Хард Рок Битола, оти во БТ ми е престојувалиштето. Но некаде прочитав дека пушташ песни на УКЛО ФМ, од таму скоро сигурно те познавам, имав пријател што таму водеше емисија.
А сега во Прилеп кога одам, ја посетувам новата Апореа “Арт кафе“ и не е ни малку слично со онаа старата. Се изменаа луѓето, пораснавме и ние.. Сега само дома уживам во добра музика или многу ретко кога одам во Скопје, па ќе решиме да излеземе на блуз свирка или некогаш во Битола кога има акустична свирка во Камарите.. Сега е тешко дури и да ме изведе човек од дома, во 90% од кафулињата ми се приспива од музиката :)

Kajgana Shop

На врв Bottom