Има неколку Валандовчајне на форумо. Може ги знајш, од дека да знајш.Со никого за жал. Но сакам да се запознаам со многумина од форумов. Највеќе сакам да ја запознаам Ilumious
Може и знам, може и тебе та знам ама не ми текнуве. Да тепиме малце валандовскиИма неколку Валандовчајне на форумо. Може ги знајш, од дека да знајш.
Ми не кажувиш кој си. Ама ние сите по 18, ти си ного поголем од нас... Па затоа можно е и да не са знајме.Може и знам, може и тебе та знам ама не ми текнуве. Да тепиме малце валандовски
Ми големичко сум Ај вие денаве ќе дом у Валандово ќе са вијме ак даа господ.Ми не кажувиш кој си. Ама ние сите по 18, ти си ного поголем од нас... Па затоа можно е и да не са знајме.
Deal.Ми големичко сум Ај вие денаве ќе дом у Валандово ќе са вијме ак даа господ.
највесело и најубаво девојче едвај чекам пак да се дружиме <3Немам напишано тука, последно се имам запознаено со Виктор (викацот), многу мила особа, а богами и прав џентлмен. Секогаш расположен за дружба и пријатен разговор..
Дечко јас тебе не те знам ..Не сум налетал на темата, ама ајде кога веќе сум означен кај ManUtdChampions, да пишам и јас...
Лично се познавам со Ilumious, TheGeneral, со гореспоменатиот се поздравивме во Валандово , со goodlife_filipsis гледавме заедно Ливерпул - Јунајтед оваа година (1-2 за нас и Фросе беше со нас ), само незнам колку се сеќава
Додека, најбољи френд ми е Boom Shaka Lakka, и да не слушнам лош збор за него, оти ќе тепам
Koj сум?ManUtdChampions
Сеа ми текна кој си