Со кого се познавате од форумов?

B

babsyy

Гостин
Немам напишано тука, последно се имам запознаено со Виктор (викацот), многу мила особа, а богами и прав џентлмен. Секогаш расположен за дружба и пријатен разговор..:pipi:

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.720
Поени од реакции
43.768
Со никого за жал. Но сакам да се запознаам со многумина од форумов. Највеќе сакам да ја запознаам Ilumious
Има неколку Валандовчајне на форумо. Може ги знајш, од дека да знајш. :D

Иначе... The Edge^ Roten 96 pumaval ToXic_ - сите ми се генерација. :D Потоа, со Iceboy имам поминато еден ден во Велес, кога бев на натправар математика. Со Логикс имам јадено сендвич во Струмица, Гробар Мкд го гледав како игра футсал, кај нас и се поздравивме... И тоа.. Други не ми текнуват..

Може и дрогирашот, хелекс па и RickyLFC9 (има роднини кај нас) да ги знам, ама да не знам оти ги знам. :D

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.945
Има неколку Валандовчајне на форумо. Може ги знајш, од дека да знајш. :D
Може и знам, може и тебе та знам ама не ми текнуве. Да тепиме малце валандовски :)

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.720
Поени од реакции
43.768

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.945
Ми не кажувиш кој си. :D Ама ние сите по 18, ти си ного поголем од нас... Па затоа можно е и да не са знајме. :)
Ми големичко сум :) Ај вие денаве ќе дом у Валандово ќе са вијме ак даа господ. :icon_mrgr:

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Не сум налетал на темата, ама ајде кога веќе сум означен кај ManUtdChampions, да пишам и јас... :D

Лично се познавам со Ilumious, TheGeneral, со гореспоменатиот се поздравивме во Валандово :D, со goodlife_filipsis гледавме заедно Ливерпул - Јунајтед оваа година (1-2 за нас и Фросе беше со нас :D), само незнам колку се сеќава :D

Додека, најбољи френд ми е Boom Shaka Lakka, и да не слушнам лош збор за него, оти ќе тепам :icon_lol:

Член од
23 март 2011
Мислења
626
Поени од реакции
323
Немам напишано тука, последно се имам запознаено со Виктор (викацот), многу мила особа, а богами и прав џентлмен. Секогаш расположен за дружба и пријатен разговор..:pipi:
највесело и најубаво девојче :) едвај чекам пак да се дружиме <3

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.923
Поени од реакции
8.801
Не сум налетал на темата, ама ајде кога веќе сум означен кај ManUtdChampions, да пишам и јас... :D

Лично се познавам со Ilumious, TheGeneral, со гореспоменатиот се поздравивме во Валандово :D, со goodlife_filipsis гледавме заедно Ливерпул - Јунајтед оваа година (1-2 за нас и Фросе беше со нас :D), само незнам колку се сеќава :D

Додека, најбољи френд ми е Boom Shaka Lakka, и да не слушнам лош збор за него, оти ќе тепам :icon_lol:
Дечко јас тебе не те знам o_O .. :P

Јас освен Гробарот кој што ми е другар, ја познавам Dolce ♥♥♥♥ .. во роднински врски сме :D

Член од
30 декември 2012
Мислења
173
Поени од реакции
331
Јас освен со Bopix кој ми е брачед со никого не се знам од форумов, а во последно и слабо сум комуникативен :).

Kajgana Shop

На врв Bottom