Со кого се познавате од форумов?

Г

Грејвдигер

Гостин
Princess Of Evil не заслужува да се вика принцеза на злото. Зошто не носи црн фустан ала Мортиша, черепни прстенчиња, гот шминка и црна мачка да и преде на скут? I've met alot of princesses of evil and you missy ain't one. :)
Ау брату, тешки стереотипи изнесе на виделина. Иако не се гледаме првпат, жал ми е што толку погрешен впечаток си добил.
Нејсе, баш би сакала да видам кои се тие многу принцезички што ги знаеш :icon_lol:

п.с. како се заслужува username? твојов кој ти го додели? :icon_lol:
Ама си се фатил за изгледот, изгледа не ја знаеш во душа каква е. Огин и пламен. :) ј/к

kooperativa

Г-ин Пола Милениум
Член од
2 октомври 2012
Мислења
7.633
Поени од реакции
8.601
па бујрум на следната собиранка

Член од
21 мај 2012
Мислења
110
Поени од реакции
92
Би сакала да дојдам, но не сум од Скопје. Ако имам прилика некогаш да одам, со задоволство би дошла на собиранка :)

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.832
Поени од реакции
20.263
Запознав вчера бааги форумџии..
Олимпија, што убо ти стој мор црвено, :)
Werther, значи ја очекував да упознаам човек возрасен накај 40 години, ова младо јавриче, душичка мори А да и го поштуе многу Sussaro :icon_lol: и ептен ми е кеиф што и него го упознав, што фин момак, ако така ве руга жени он само у наше здравје така говоре :pipi:
Статус кво, незнам кој му е сеа никот ебаго, со Dark King се измочкафме од смеење мајчице мила Ѓорче вс НЛО, момци секоја чест и дарк следната собиранка вино ми дужиш ми го испи ебаго!
Алкарина се изгушкавме, се потфатифме, си ја сакам ја неа оддавна :love:
Princess Of Evil, жено па ти си појава бе, глас стас алал да ти мие :pipi:
Tonchie оти се ишиша ? :( мило мие што онака срамежливо се упознафме :)
kooperativa не ми ја даде мајцата море, и не пееше со мене и Werther moskow :(, инаку си ептен грејт гај!(не геј) :icon_lol:
ION, what a red magic woman!
Biggus Dickus мирен си вака многу, ама бигус си богами :rolleyes:
гад хејтасол, не му го знам никот ноф и него, женска му нешо се праеше певица па не пушти рака да се упознае...
и ако сум заборајла некој слободно нека ме мавне со нешто лов ја ол гајс, грејт најт :X3:

А

Анноун

Гостин
заборавив да се пофалам дека запознав еден доста андерграунд член на форумов . kjara . Без завист , ливерпул фанс. Стигнав до 4 познанства , хел јеа .

Max Legend

The black swordsman
Член од
27 септември 2010
Мислења
4.339
Поени од реакции
6.479
и ако сум заборајла некој слободно нека ме мавне со нешто лов ја ол гајс, грејт најт :X3:
Се видовме на 2 собиранки ама нон стоп ти го заборавав никот. Немам ни 30 години, ко дедо се осеќам. Време ми е за пензија.

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
Се запознав со баеги форумџии, а богами и форумџики вчера на собиранката, ама кој ќе дума никови сега.

Поздрав до Горан, Диме, Наташа, Ане....Сите ве сакам.

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.832
Поени од реакции
20.263
Се запознав со баеги форумџии, а богами и форумџики вчера на собиранката, ама кој ќе дума никови сега.

Поздрав до Горан, Диме, Наташа, Ане....Сите ве сакам.
Windfucker... беше на собиранка и не се упознафме? :(

Max Legend знаев дека некој ќе забораам, а така еуфорична бев као чув дека си ти тој легендарниот :icon_lol:

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
Windfucker... беше на собиранка и не се упознафме? :(

Max Legend знаев дека некој ќе забораам, а така еуфорична бев као чув дека си ти тој легендарниот :icon_lol:
Со Eric J. Biafranić го поминав голем дел од времето, многу раја имаше.
Висок плав дечко со кратка коса, скоро нуларица. И со бордо маичка и џинс бев облечен.
Друга прилика Луси...:(

Max Legend

The black swordsman
Член од
27 септември 2010
Мислења
4.339
Поени од реакции
6.479
M

Mussolini

Гостин