Ada...ниту изневери ниту испадна нешто повеќе од тоа што очекував.Bunny rabbit with more charm than weight

Bada...Хехе.На крај испадна дека типот не бил moody-cool туку шмизл-cool
ВикторГГ...човекот кој своевремено ми одеше на живци.Испадна дека како и секогаш,многу ми смрдат првите впечатоци.И' конкурираше на ада во харизма.
Gadfly Baba...Имаш страшно емо изглед друже.

Од друга страна крајно симпатична личност со која никогаш нема да ви досади да разговарате.
la Espanola...ми остави убав впечаток на стабилна и промислена личност
Tikvi4ka...знаеше на глас да запее некојси турбо рефрен.Останатите 15% од времето девојчето си беше супер
Pearl...Иако направив безвеза муабет со неа,за што ќе ми прости се надевам

,сепак морав да направам било каков муабет со homecoming girl:smir: .She left more thеn an impression.
Ангелче...за жал најверојатно вишата сила во која вие верувате не сакала ние да се запознаеме како што треба,па баш додека разговаравме имаше најгласна музика и девојче 80% од работите кои ми ги кажа не ги ни слушнав:kesa: .Фак ит.
rymz...Интересно типче.
Zemzela...го запознав како што треба.Сепак бил супер батка

.И,да,си стоиме на тоа дека мора да се направи увид на колапсот од претходната собиранка:smir:
Појол...cute-faced camera-clicking kid...though....just a handshake.
Сусаро...мора да го пишам зошто не се признава претходниот пат.Иако бевме пијани и иако изгуби батето време за журкање,сепак испеглавме некои работи,и повеќе од мило ми за тоа.
Serpico...Wise Guy:nesum:
Acid...Само handshake.Ни никот не му го кажав оти следователно требаше да се разменат три реда муабет,а бацето беше во фрка,незнаеше главата кај му е.
Скулгрл...Не сакав да ми го слушне никот од пусти страв да не профрчи некоја заушка.Преживеав,сепак,и ќе продолжам да мрчам
Tonchie...Закон типче.Онака,кул и безопасен...стварно добро друштво.
Dejan K!!!-Си знае он,а богами и уште некои зошто ставив три извичници
-Ако има други,со време ќе ги пишам
П.С:Официјално извинување за интроверција и ширење лош вајб most of the time.But,think of it this way....maybe you just weren't cool enough

(joke).