Со кого се познавате од форумов?

зунза

Модератор
Член од
27 јануари 2006
Мислења
3.301
Поени од реакции
60
Па!
Многу луѓе запознав,дури мислам и дека не се сеќавам точно на сите.

Лец мејк да лист:

Прво овие од нашата багра:
Крејзи Појол - Ми борчиш два сундуци делишес,те остајв да спиеш во возот,плус ме изнаслика!!! ( Супер си е батето,ама многу тивок е бре!)
Синдикат - Цар си,брат. :pos: Да не заборајш,чекам психоанализа :))

Ај сеа другите:
Скул - Еден збор: Срцка!! Прво многу ме изненади шо ме позна одма :pos: Ми остави одличен впечаток, само ми е криво што не бев и јас во д денсинг муууд,па да се изнаденсаме. Али сепак,важно ти ги покажав THE PUFLA DANSING MOVES!! :pos:
Acid - Не си толку страшен бре! :) Фин дечко,иако напизден малку заради и почетната неорганизација и можните негативни коментари афтервордс.
ада - Леле какво е малооо,само за штипењеее!! Ме изненади што не беше црвена,туку станала бринета,ама тоа не ми го измени целовкупниот впечаток за неа,туку ја изнаштипив за спојлерчињата :pos: :pipi:
Бада - One word: Сонце. :pipi: (p.s Си знаел да денсаш бре! :pos: )
Торчо т.е Тореадор - Риспект. Ми беше мило да те запознаам,имавме за што да разговараме :)
Raziel - Хм. Немавме прилика баш да поразговараме,али со сигурност можам да кажам дека нема врска тој со напишаното на форум. Поироничен е како појава отколку од она што го пишува. Успеа да се згрози од мене кога се запознававме,а потоа уште и да биде коректен. :)
Суссаро - Риспект. Многу ми беше драго што го запознав,па уште и добив значаен комплимент: сум имала строго македонска литературна дикција. :pos: (p.s Виде дека не сум шмизла?!)
Серпико - Клабер!! Многу позитивна фаца, и позитивен пристап :) И тој успеа да ги види THE PUFLA DANCING MOVES. Дури и ми призна дека е пола битолчанец! Или повеќе од пола? :) (Дај бира!)
Мистичниот - само на кратко се запознавме. Понизок е од мене. :pos:
Fortune! - Админката се покажа одма. :pos: Ко не подбра на крајот :pos:
Фина е,фина :) Само немавме многу шанса да помуабетиме.
Бушав бре! - Закон еј! Мај њу боди гард. :pos:
Скорпио 20 - Ме виде сто пати лево-десно и ниеднаш не дојде да се запознае,а баш мислев дека ќе дојде! На крајот му пријдов јас :pos: Добар парфем,и кај ти беше шалчето? :pos: :pipi:
Тони Интерашот - Фин дечко, дојде да се запознае со битолската багра уште пред да влезиме во Дајмонд.
Ѕоне и Бејби грл - Многу убав пар,ги забележав уште веднаш кога влегоа,ептен си одговарате :) Фини и двајцата,стварно. Море Ѕвонко шо боја си фатил. :pos:
mr. wicket и девојка му - Иако во алкохолизирана состојба( :pos: ) не направивме нешто посебно муабет, ми беше навистина драго да ве видам ин лајв, и ќе биде наредниот пат повеќе :)
Други ги запознав Мац и Лост Ејнџел, Нина,Фросина-пливачката(и таа пола битолчанка бре!), Даденце,Точкестиот и Ред Хот, П.Овердрајв, Ла Еспањола (ич не те замишљав со толку интелигентен изглед :pos: ), ми се чини и Тиквичка, сум се запознала и со Коки(али не ми текнува мене на тоа :pos: ) и уште многу други на кои не ми текнува,нека не ми замеруваат. :)

Член од
28 јануари 2007
Мислења
9.850
Поени од реакции
1.559
И да надополнам на тоа што го пропуштив

Прво мафијата за тие шо не ги знаев претходно

Јове_бт -Закон човек . Прво самата појава изненадува огромен е така супер глас за спикер го бива, супер карактер знај да се позаебава комуникативен и се е супер неможам да се пожалам.

Crazy Poyol- Ме изненади многу од форум го знаев како малку по повлеќен така по сентиментален :) навистина ведро дете, плус то нон стоп со апаратот и то го ценам :) фати супер моменти. И брат ќе купиш батери не бери гајле :) Најако беше то, сите кога баравме за пиење нешто за јадење, poyo бараше батери за фотоапаратот :) и навистина мириса на печени компири.

Димитар- Ист како што го знаев од мсн и од форум , така интересен сака да се дружи комуникативен и слично :).

DElux- Интересно бате , малку беше тивок во возот можи дека ние помали другите не му беше интересно си велеше кај дојдов со овие малишаните цело време ке досадват, ама мислам супер помина.

Мона , Ангелче и Синдикат веќе ги знаев нема шо да се доади за нив :)

Toni Inter - Интересно бате така весело :) не исплеска кантер му подавам рака навистина е добар ама ние сите nooby бевме.

La Espanola- Извини што те помешав со Тивки4ка, ама така ми опиша јове и настана забуна, иако не помуабетивме многу забележав дека си интересна личност.

Толку мислам дека беа за додаток извинете ако пропуштив некој не ми текнува на сите слабо памтам фаци :)

Член од
27 јуни 2007
Мислења
2.157
Поени од реакции
507
драма квин-најубавата девојка која што се појави вечерта na собиранката!фина и слатка и комуникативна девојка!
тореадор-страшно опуштена и пријатна особа!
вампирката-многу убаво девојче со најубаво име!но таа за мене е нине(си знае таа зошто)!
викторгг-закон!
ада-луда девојка!мало,слатко,палаво!
рејзел-само на поздрав!
скул-ок девојка!но не правевме некој посебен муабет!
ајцид-ми објасни што му значи јузерот!пошто јас мислев на нешто сосем друго!
тончи-еј многу успорен човек!зборува како да ти раскажува приказна!мерак да ти е да го слушаш!многу пријатен човек!
саладин-не напраивме некој муабет на собиранката!
гадфли баба-не направивме некој посериозен муабет!онака!фин дечко!
маринка-многу беше зафатена со момакот!
крејзи ин лав-никад немаше да си предпоставам дека е плавуша!и сеуште стои на ставот дека не би простила неверство!
цуценце
и не ми текнува повеќе!!!

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
драма квин-најубавата девојка која што се појави вечерта!фина и слатка и комуникативна девојка!
тореадор-страшно опуштена и пријатна особа!
вампирката-многу убаво девојче со најубаво име!но таа за мене е нине(си знае таа зошто)!
викторгг-закон!
ада-луда девојка!мало,слатко,палаво!
рејзел-само на поздрав!
скул-ок девојка!но не правевме некој посебен муабет!
ајцид-ми објасни што му значи јузерот!пошто јас мислев
тончи-еј многу успорен човек!зборува како да ти раскажува приказна!мерак да ти е да го слушаш!
гадфли баба-не направивме некој посериозен муабет!онака!фин дечко!
маринка-многу беше зафатена со момакот!
крејзи ин лав-никад немаше да си предпоставам дека е плавуша!и сеуште стои на ставот дека не би простила неверство!
цуценце
и не ми текнува повеќе!!!
Се уште стојам,а богами и ќе стојам на тој став.:)
Него,зашто голем дел на луѓе се изненадени од фактот дека сум плавуша?:nesum: :pos:

Инаку заборавив да кажам дека се запознав и со Јове_бт и со Нипи исто така.

Marinka

~petit etoile dans mon coeur~
Член од
7 март 2007
Мислења
590
Поени од реакции
2
Дополнувам уште Дејан_к и доти4ната. Дејан беше макдимално срамежлив за муабет, така да сам си е крив :smir:

Fortune

шодаенешчо
Член од
9 мај 2005
Мислења
12.493
Поени од реакции
183
Форчн(ја видов ама не се запознав):pos:
За ова треба срам да ти е, а не да се смееш:pos:

Fortune... stvarno super bese... prosto licese na gostivarcanka:pos2:
Не може така. Охриѓанки не личат на Гостиварчанки. Обратно може:pos:
ФОРЧН- лее ама напраив чудна работа коа се запознав со неа боље да не зборам бруки:pos2:
Јас не видов ништо чудно кога се запознававме:pos:
Навикнав на изненадени фаци и реакција гушкање. Не е тоа брука алоооо:pos::kiss3:
Fortune! - Админката се покажа одма. :pos: Ко не подбра на крајот :pos:
Ништо не беше тоа:pos: Ќе ви го најдев чарето, само нозете ме болеа од штиклите и немав живци долго да стојам. Иначееее:pos:

Значи, еве ја мојата листа. Мислам дека нема да заборавам некој, мнооогу се трудев да се сетам на сите.

кики- немам зборови. Златна девојка, воодушевена сум од тебе:smir:
Маwечко и DuFFy - кратко се видовме пред влез на Рамстор и повторно многу кратко кога ви го донесов Мартинчо да се запознаете. Следна прилика - повеќе.
Avoid The Void - мнооогу ми е мило што дојде да се запознаеме!
`Ангелче` - гледам јас девојкава стои пред мене и со поглед бара некого, се поткрева на прсти, се мачи. Веднаш те познав иако Серпико сакаше да се направи важен демек тој не` запознал. Ајде си реков, пушти го нека се радува:pos: Важно се изгушкавме, а муабети во следна прилика:vozbud:
Јове_Бт - не можеш да го утнеш дечково, висина бе брате! Златен тој
Sindikat - дечкото кој користи многу вулгаризми во својот речник на Кајгана. Ама многу убав впечаток ми остави. Башка со тебе најмногу муабет си направив во Дајмонд, се изнајдовме кои сме шо сме. Сега знам на кој начин ќе те смирувам ако правиш проблеми на форумов:pos:
CuCeNcE - срце девојче, мила и слатка. Конечно се запознавме, нема веќе да им досадуваме на другите на темата „Со кого сакате да се запознаете“:)
Ред Хот! - конечно и со тебе! Мислев дека ќе те запознам пред собиранката, ама тоа е тоа. Си помуабетивме во Студио, ама сакам уште!
Скај Дог<no1> - ветив и ти пристапив да се запознаеме. И не туку вадете муабети дека е страшен! Напротив, баш е симпатично мирен:)
Necrophilia - следниот пат да те видам насмеан!
TonInter - еден од оние кои ги запознав уште кога се појавив на собиранката. Си пуштивме рака, се запознавме ама едвај од гласната музика слушнав кој е.
Zemzela - мноооогу пријатно ме изненади, не очекував таква реакција. Златен тој:kiss3:
Крејзи Појол - ајде овој пат ќе ти простам. Настрана тоа, многу убав впечаток ми остави и сум пријатно изненадена. Мил, дружељубив, пристоен, сладок.
osicka - кратко запознавање
The Mummy Returns - дури во Студио го запознав. Многу мирен и тивок ми се виде бе!
Delux - кој бе стоел на страна? Баш јас колку што можев да видам си беше меѓу луѓето, а успеавме колку-толку муабет да си направиме.
Tikvi4ka - не можам да се сетам кој не` запозна, не знам ни дали беше на заминување или во најголемата гужва.
Butterfly и Ashley - насмеаните Кумановчанки кои ми оставија убав впечаток иако бев кратко во нивна близина.
Gardian - дечкото кој секогаш го гледам на слики од собиранки, а никогаш не знаев кој му е јузерот:) Се запознавме дури во Студио. И тој тивок како мумијата.
burn84 - го чактисав и после 3 секунди гледање се уверив дека е тој. Се сеќавам дека се гушнавме, па ако за тебе тоа е она за кое велиш дека чудно си изреагирал тогаш извини:pos:
Saladin - конечно. И да не дојдев јас каде што седеше, тебе немаше да ти текне да дојдеш да се запознаеме. Ама ако, следната собиранка ќе чекам да дојдеш да се поздравиме:)
Drama Queen - кратко време ми беше во близина, ама забележав дека си весела и позитивна. Тоа е добро:wink:
ViRuS - гледам дечково стои во близина и ај си реков да прашам кој е. Ептен од апансас ми скокна да ме гушкаш и ете после 2 години се запознавме:)
Nippi - коооонечно и со тебе! Среќа што застана Спајдер во моја близина, што му кажав која сум (мораше по втор пат, лапсуз се направи минатиот пат) и ми кажа дека си дошла, па отиде да те викне. Баш ми е мило што се запознавме!
Sussaro - морав да го барам да се запознаеме, резили беше минатата собиранка што ти седев над глава во Место, а не се запознавме.

И мнооооооогу ми е мило што си видов, си гушнав и си помуабетив со некои членови со кои веќе се знаев.

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Изгледа не ме слушна што реков. Ми заличи на една моја добра пријателка и реков здраво алексадра што бараш ти овде? После 5 секунди ми текна дека не си.
Нема везе важно се упознавме а нареден пат и ќе муабетиме, само да нема турбофолк во позадина.

Член од
25 мај 2007
Мислења
6.662
Поени од реакции
949
Скај Дог<no1> - ветив и ти пристапив да се запознаеме. И не туку вадете муабети дека е страшен! Напротив, баш е симпатично мирен:)
Абе имаш среќа што не те изгушкав посилно:) ама ме фати така во мирно стање:):):)

Fortune

шодаенешчо
Член од
9 мај 2005
Мислења
12.493
Поени од реакции
183
Изгледа не ме слушна што реков. Ми заличи на една моја добра пријателка и реков здраво алексадра што бараш ти овде? После 5 секунди ми текна дека не си.
Нема везе важно се упознавме а нареден пат и ќе муабетиме, само да нема турбофолк во позадина.
:pos::pos::pos:
Е видиш, не сум го слушнала ова. Или па сум слушнала, ама поважен ми бил моментот на запознавање и сум заборавила или си ми изгледал пијан:icon_lol:
И добро е што таа некоја ти е добра пријателка, да била некоја што ти згрешила нешто можев и ќотек да јадам:pos:

Синдикат

Мајгада?!
Член од
22 август 2005
Мислења
3.110
Поени од реакции
180
Со ен куп луѓе се запознав, ама ќе ги спомнам само тие шо врзав барем тро муабет.

Прво Битолчаните шо ги малтретирав 4 сати во возо. Со Фликсо се знаев од порано, многу убо дете е. Сега го прелажав го зедов со мене во стано и не очекувајте по 2 месеци да биди истото невино детенце. Незнам дали то дете уште еднаш во животот мирно ќе спие :pos2::pos2:

Крејзи Појол - Урим фнучето успеавме со Фликс да го спасиме од најгрубата братска љубов шо можеше да си ја замисли. Не ме чуди шо беше толку резервиран цел пат до Скопје, најверојатно сме закаснале неколку минути и дошло до блага пенетрација. :pos2: По пристигнувањето се опуште батето, ме слика со сите можни најодвратни фаци и зглобот ми го скрши ко се туркафме (иако официјално јас победив).

Јове_Бт
- Јове чкембаро кабадаја невиден е, само мангуп се праеше цело време. Мајтап прам бе арно тој се погоде за муабет иначе монолог ќе праев цел пат. Голем респекат оти на крајо ги исфинансира борџојте во Дајмонд.

Делукс - Боо со брато како ми одеа муабетите, класични битолски муабети паднаја. Какво цаурење удривме проследено со коментари убајни. Се на радар фати брат алал да ти е.

Ангелче - Јас мислев пуфла е некоја смрдена ќе се нервирам цел пат ќе досадва, не бе Ангела ептен топла особа била. Баш ме изненади оти јас сум исклучиво антипатичен, мислев дека контра ќе ми оди за се. Се гибаше додуша малку сакаше да испровоцира физичка пресметка, ама не ми се јадеше мене ќотек до толку.

Мона - Е Симона е класична лолита, алал да му е жими се. Фкрај имав напади да ја штипнам, ама се воздржав. Цел пат вкупно зборој колку шо кажа јас сум неспособен да составам една ебена реченица, лаконски се изразува чупето.

Е сега на забавата го видов Димитар иначе многу се сложвав со него, како го имам вреѓано и нервирано то е чудо. Да знаев шо чоек е уште пожесток ќе бев во расправите :pos2: се заебавам бе убав чоек е, дури и малце преубав за мој вкус. Па со Влатко_Русин и Младман си напрајвме јаки муабети, се посмеав со нив, ама сепак мислам дека не мораше да частат и тие по толку ама нема врска. Многу битно беше запознавањето со Скулгирл, искрено ако знаев дека така изгледаш немаше никогаш да се расправам со тебе. Најпријатно сум изненаден дури срам ми е да признам колку не бев во право за тебе. Па со Форчн си напрајф малку муабет, па немате појма колку бев примерен. Жими детство ете најискрено ти кажвам дека како учителка те доживеав, ама учителка шо му е симпатија на машките во класот. Па муабети шо рековме, како жени на чешма ко ќе се соберат.
Е најбитнио чоек шо го запознаф е Батистута, со Алек ко од деца да се знајме ни тргна муабето. Смеење до посер, муабети праење само за некој рандом работи врска шо немат, ама неверојатно и на двата ни беа смешни. Па и со добар дел и од другите Синдикалци се запознав. Водкамикс ми е комшија во Битола, ко ќе има организација ако сум тука ќе пука играта во некоја меана бедна. Водка е фкрај смешен чоек, ме умре и тој во смеа. Гижо порезервиран е малце, ама најчистокрвен синдикалец е. Вортекс шо е најбитно брат ме префрле со моторо, пичка не пичка битно каче нешто.

Е сега запознав уште еден куп луѓе на забавата. Со Тончи си рековме по еден муабет, ни јас знаев шо зборам ни тој знаеше, битно комунициравме. Со Ацид се запознав чисто формално, мислев дека помлад е малце. Тука негде се поздравив и со ТонИнтер (и на железничка не дружеше), Спајдер, Jeenu Girl, The Vampire, Ада, Батерфлај, Ешли, Маца_мк, Тиквичка, Крејзи ин Лов, Даденце, Ла Еспањола ... Со повеќето од последниве се се сведе на кажување на ник и правење на кисела фаца од нивна страна, демек „ти си тој?!?!?“

То е стопосто заборајв некој, ама со тие шо се отвори муабет ги памтам.

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин

Крејзи Појол - Урим фнучето успеавме со Фликс да го спасиме од најгрубата братска љубов шо можеше да си ја замисли. Не ме чуди шо беше толку резервиран цел пат до Скопје, најверојатно сме закаснале неколку минути и дошло до блага пенетрација. :pos2: По пристигнувањето се опуште батето, ме слика со сите можни најодвратни фаци и зглобот ми го скрши ко се туркафме (иако официјално јас победив).
Епа луге за ова мислев дека до крајот на животот само ние тројца (плус на римз му кажав,шо не прави четворица) ке знаеме што се случи...
Стигнав прв на железничка,и гледам луге влегуваат во возот и се уплашив си реков ке ни фатат место и ке терба да се мешаме со други...и му се јавувам на јове и му викам абе вие планирате да идите,тој ми врака:’’Оди фати место,ние Фликс го чекаме’’,ок си реков и влегов ја ко каубоец (прв пат во животот на вовче)(за малце во WC-то ке одев ама нема врска)...и шклап влегувам во едно купе...и целиот среќен си викам..блех мајстор сум бе мајстор...и така си гледам низ џамчето,кога во еден момент ТУП од никаде влегува едно мушко,ми вика здраво целиот насмеан,здраво му викам,и седна одма до мене 3 цм можда имавме дистанца...и ми вика
ејј како си (во 100% геј начин),му вратив ево бе супер,ти(демек да не испаднам лош јас)...и батево ми ја клават раката на нога...и ми вика супер сум...(опаа си реков,го јадов денес)...и ми вика:ебиш,нешто а ебиш(и ми дава манијачки поглед,за време на сево ова,раката ја држи на мојата нога),му вракам ебамм шо да прам ако не сега,кога на 40 години...и типов се навреде(можда имаше и тој олку)...и ми вика,колку ти е голем курот...е тука драги кајганџии бев спремен мајагери да му мавам ... го гледам чудно едни 4-5 секунди и он ми вика,абе шо се срамиш кажи,и продолжува,мене(кажува за него) ми е олку и прајт со двете раце едно 15-16 цм...го гледам и ми се плаче...и тој продолжува...сам ке патуваш ми вика...се насмеав(тука и тој се насмеа одма) и му реков,не бе сега ке идат другарите со ДРУГАРКИТЕ,и извини вака ама зафатено е купето...ми возврате не бе ништо немај проблем...и мрдаше со раката напред назад по мојава нога...тогаш си реков ако ми прајт нешто има да го ебам јове цел живот...ама ко за магија гледам двајца идат накај возот...го препознав фликсот,ми се врате бојата на лицето...и му викам ај чао одам јас...и влегувам во другото купе таму фликсот и синдикатот ми идеше да ги бакнувам...и така...

п.с.ако некој мисли дека барем 1% од ова е лага...да знаете дека не е...се е точна ебана вистина...

Kajgana Shop

На врв Bottom