Па!
Многу луѓе запознав,дури мислам и дека не се сеќавам точно на сите.
Лец мејк да лист:
Прво овие од нашата багра:
Крејзи Појол - Ми борчиш два сундуци делишес,те остајв да спиеш во возот,плус ме изнаслика!!! ( Супер си е батето,ама многу тивок е бре!)
Синдикат - Цар си,брат.
Да не заборајш,чекам психоанализа
)
Ај сеа другите:
Скул - Еден збор: Срцка!! Прво многу ме изненади шо ме позна одма
Ми остави одличен впечаток, само ми е криво што не бев и јас во д денсинг муууд,па да се изнаденсаме. Али сепак,важно ти ги покажав THE PUFLA DANSING MOVES!! 
Acid - Не си толку страшен бре!
Фин дечко,иако напизден малку заради и почетната неорганизација и можните негативни коментари афтервордс.
ада - Леле какво е малооо,само за штипењеее!! Ме изненади што не беше црвена,туку станала бринета,ама тоа не ми го измени целовкупниот впечаток за неа,туку ја изнаштипив за спојлерчињата

Бада - One word: Сонце.
(p.s Си знаел да денсаш бре!
)
Торчо т.е Тореадор - Риспект. Ми беше мило да те запознаам,имавме за што да разговараме
Raziel - Хм. Немавме прилика баш да поразговараме,али со сигурност можам да кажам дека нема врска тој со напишаното на форум. Поироничен е како појава отколку од она што го пишува. Успеа да се згрози од мене кога се запознававме,а потоа уште и да биде коректен.
Суссаро - Риспект. Многу ми беше драго што го запознав,па уште и добив значаен комплимент: сум имала строго македонска литературна дикција.
(p.s Виде дека не сум шмизла?!)
Серпико - Клабер!! Многу позитивна фаца, и позитивен пристап
И тој успеа да ги види THE PUFLA DANCING MOVES. Дури и ми призна дека е пола битолчанец! Или повеќе од пола?
(Дај бира!)
Мистичниот - само на кратко се запознавме. Понизок е од мене.
Fortune! - Админката се покажа одма.
Ко не подбра на крајот 
Фина е,фина
Само немавме многу шанса да помуабетиме.
Бушав бре! - Закон еј! Мај њу боди гард.
Скорпио 20 - Ме виде сто пати лево-десно и ниеднаш не дојде да се запознае,а баш мислев дека ќе дојде! На крајот му пријдов јас
Добар парфем,и кај ти беше шалчето?

Тони Интерашот - Фин дечко, дојде да се запознае со битолската багра уште пред да влезиме во Дајмонд.
Ѕоне и Бејби грл - Многу убав пар,ги забележав уште веднаш кога влегоа,ептен си одговарате
Фини и двајцата,стварно. Море Ѕвонко шо боја си фатил.
mr. wicket и девојка му - Иако во алкохолизирана состојба(
) не направивме нешто посебно муабет, ми беше навистина драго да ве видам ин лајв, и ќе биде наредниот пат повеќе
Други ги запознав Мац и Лост Ејнџел, Нина,Фросина-пливачката(и таа пола битолчанка бре!), Даденце,Точкестиот и Ред Хот, П.Овердрајв, Ла Еспањола (ич не те замишљав со толку интелигентен изглед
), ми се чини и Тиквичка, сум се запознала и со Коки(али не ми текнува мене на тоа
) и уште многу други на кои не ми текнува,нека не ми замеруваат. 
Многу луѓе запознав,дури мислам и дека не се сеќавам точно на сите.
Лец мејк да лист:
Прво овие од нашата багра:
Крејзи Појол - Ми борчиш два сундуци делишес,те остајв да спиеш во возот,плус ме изнаслика!!! ( Супер си е батето,ама многу тивок е бре!)
Синдикат - Цар си,брат.

Ај сеа другите:
Скул - Еден збор: Срцка!! Прво многу ме изненади шо ме позна одма

Acid - Не си толку страшен бре!

ада - Леле какво е малооо,само за штипењеее!! Ме изненади што не беше црвена,туку станала бринета,ама тоа не ми го измени целовкупниот впечаток за неа,туку ја изнаштипив за спојлерчињата

Бада - One word: Сонце.

Торчо т.е Тореадор - Риспект. Ми беше мило да те запознаам,имавме за што да разговараме

Raziel - Хм. Немавме прилика баш да поразговараме,али со сигурност можам да кажам дека нема врска тој со напишаното на форум. Поироничен е како појава отколку од она што го пишува. Успеа да се згрози од мене кога се запознававме,а потоа уште и да биде коректен.

Суссаро - Риспект. Многу ми беше драго што го запознав,па уште и добив значаен комплимент: сум имала строго македонска литературна дикција.

Серпико - Клабер!! Многу позитивна фаца, и позитивен пристап

Мистичниот - само на кратко се запознавме. Понизок е од мене.

Fortune! - Админката се покажа одма.

Фина е,фина

Бушав бре! - Закон еј! Мај њу боди гард.

Скорпио 20 - Ме виде сто пати лево-десно и ниеднаш не дојде да се запознае,а баш мислев дека ќе дојде! На крајот му пријдов јас

Тони Интерашот - Фин дечко, дојде да се запознае со битолската багра уште пред да влезиме во Дајмонд.
Ѕоне и Бејби грл - Многу убав пар,ги забележав уште веднаш кога влегоа,ептен си одговарате

mr. wicket и девојка му - Иако во алкохолизирана состојба(

Други ги запознав Мац и Лост Ејнџел, Нина,Фросина-пливачката(и таа пола битолчанка бре!), Даденце,Точкестиот и Ред Хот, П.Овердрајв, Ла Еспањола (ич не те замишљав со толку интелигентен изглед