Одиме од почеток...
Лејди Сатори- мислев дека ќе го немам задоволството да ја запознаам, ама срциња бе со доти4ната ме чекаа пола сат кај мене пред зграда :nesum: (сори). Од толку домаќинки во станот, таа бе ни направи кафе :back: И паднаа интересни муабети во кујната, се вртеа филџаните... Колку пријатно ме изненади девојко, мислев дека малку си арогантна онака надмена ама... Ти СУПЕР си, совршена по свои стандарди :wink: (знаеш ова зошто) Иначе, ај лајкед ју а лот и си најдов конечно колешка за хороскопски анализи

Другпат на подолго ќе се дружиме
Godflybaba- Интересен, симпатичен, позитивен дечко... Шифра: „Стар сум“ :pos2: (си знаеш зошто) И те замислував за некој по озбилен :smir:
TENK- тивок дечко, ваљда му треба време да се уклопи, а ние пак не престанавме да збориме
Cucence- Е баш сакав да те запознаам а колку тоа непланирано излезе...

Весело девојче, слатко... Специјалист за гледање на парови

:back:
Drama Queen- Е да ми речеше некој дека со неа дака спонтано ќе се запознаам и дека скоро цела вечер ќе муабетиме и играме немаше да поверувам. како брзо се зближивме а? :wink: :back:
Crazy In Love- конечно си ја запознав колешката (по многу работи) јеее

(ама бевме весли оваа собиранка а?) Кога ќе влеземе на правен, обавезно на кафе :smir:
Димитар- Колку фин дечко значи... Баш како што го замислував од разговорите преку МСН и постовите на кајгана. Колку толку си помуабетивме и конечно се увери дека не сум шмизла, дека немам виткана црна коса и дека не сум Охриѓанка

Ми рече да го сменам јузерот во или Русинка или Украинка

Yugo- толку срдечно ме пречека и прегрна... ептен дружељубив
Avoid The Void- клку мило девојче, а колку беше тивка... Остана стаписана кога од прва погодив дека е Јарец во хороскоп

Ај ова ти беше прва собиранка можеби затоа така глупо ти беше- наредната појше дружење и на кафе ќе ми дојдеш :smir:
Ada- Претходната собиранка се срамев да ја запознаам али оваа наплативме за двете собиранки

Што да кажам, мало , extra позитивно, насмеано, специфично и уникатно (па дупли Лав бе, башка и уметник... уф уф уф) Едноставно влегува под кожа

Инесита еден голем :back:
Викторгг- Баш како што го замислував, стабилен, со прави зборови во право време, абе cool дечко
Raziel- Moj човек... филозоф... се интересира за многу работи енд ај лајкд дет :smir:
Toreador- Абе да не ги споиш со Raziel, ден и ноќ ќе распрваат нешто :kesa:Сепак многу работи можеш да научиш од него... Али реплките на англиски што одвреме навреме се слушаа однего беа најзакон бе.. :smir:
Tonchie- Моја крвна група бе... овенче, фин, дружељубив, ункатен дечко (а мислев си шмизла :kesa
Marinka- на исти пулт седвме, а незнам после колку време дознав дека тоа е Маринка :nesvest: Не успеавме да сврземе муабет ама... девојка ипол бе (те мислев за пониска :kesa
Точкест- се запознавме во дајмонд али пред рамстор сврзавме муабет конечно... Делеше запалки бе... Хуманитарец тој

весел, весел, весел дечко со смисла за хумор
BadaBing- Обравчето од нашата компанија

Сериозен шегобиец (ако разбереш што сакам да кажам) Идниот наш политичар
Martin$- што убоо, височко лично дете охриѓанче, пу пу пу, да не го урочам

Двапати се запознавме али вториот пат ме запамти и орце фативме
Nippi- мислев дека ми замина без да се запознаам али ја најдов :icon_cool Од прв поглед добар впечаток добив, краток муабет само ама затоа следниот пат... Ќе се гледаме ние студентиве низ Скопје бе
Спајдер- ми изгледаше како да се срами, али бе има изглед на умно детенце еј

Скулгрл- Па домаќинка бе права, контролираше се околу (и тоа до овенот и е), али со неа само запознавање и толку...
Serpico- ми има фаца на комичар, како да знае како да ги насмее луѓетнгело, тоа беше онака само од изглед
Ангелче- лично, стројно и машала височко чупе битолско
ЈовеБт- ауу.... не те замислував толку висок
Flix- не сум тикви4ка али мило ми е што се запознавме
Necrophlia- е со тебе најинтересно беше запознавањето... те гледам познат си ми а ти ми викаш може да поминам и патем се поздравуваш и претставуваш- и само толку од тебе
Маwеcко- овојпат се запознавме :smir:
Со другиве членови само онака се запознав...
Scorpio20,
Ashley, Dadence,
SkyDogNo1 ( одма бре се позна дека е од ТЕТООО),
Lost Angel (и со тебе следен пат муабет)
,ToInter ,
Синдикат и
Батистута дури пред Рамстор ги запознав, и
Ред Хот 
Ако сум заборавила некого кажете :wink:
И сакав
Buterfly да ја запознаам, и била на собиранкава, а не ја запознав... :kesa: