Jebote so sosedite.... Abe muka nevidena.... Si iam edna komsika u zgrada so mi e, karsi mene zive, i uvek koga ke dojdam doma dali bilo navecer dali preku dena sabajlecki koga i da izlezam i vlezam doma taa kisne pred nejzinata spiunka. Ednas mi se ima deseno, se vrakam jas navecer doma negde okolu 2 i vaka najnormalno deckoto me ispraka. I taka nie zastanati pred vrata, se lizeme i slapame i ona mi izlaga od vrata i mi veli onaka naudreno. Frose ne e ubavo vaka docna da se vrakas doma, si vikam jebote ovaa kisne pred vrata.
Isto so si imam edni komsii porano cuvaa misirki. Jas od mnogu sto ljubam zivotni si imav mace i uste go imam, i macorov ne deka e gladen (jade briketi kako doence na sekoi 3casa) ali neli instikt si e instikt ke zeme sekoj den mu davese po nekoj zajak (ok ne bas sekoj den ali recisi). I eden den taka on ni dve ni tri zadavil misirka, a komsijava go videl. I mi doaga komsijava doma pred balkonskata vrata so misirkata u raka, taka taa zadavena cela so krv, jadese jadese GURABII i ni dve ni tri ni ja frli cela misirka doma( si vikam lele boze, ovoj disi li be) i taka jas, ja sobrav misirkata ja odnesov kaj nego pred vrata, mu ja ostaviv i si zacistiv doma (ej samo edna informacija, pazete mu se na bel tepih da ne vi protece ili nekoj frli mrtva misirka zasto tesko mn tesko se cist)