Најдобар одмор до сега
Бевме сместени во Сончев брег, на 6-7 минути од хотел Кубан, за 9 евра од вечер во апартман со базен
Најмногу излегувавме во Den Glade Viking и во Iceberg (убедливо најдобрите дискотеки) , иако е тоа личен избор, но сепак според мене се најдобри
(а и според гужвата од сите останати). После дискотека идевме најчесто у Oxygen колку да утепаме време , мене не ми се свиѓа толку црнечката музика што ја фураат цело време но беше добро.Бевме и на Криско гага беше влез, пееше многу кратко но интересно беше. Bounce онака 1-2 влеговме али одма излеговме. Бевме и на party boat два пати, предобро беше! Бевме еднаш у Лазур и никад више, уште се шлепаат на стара слава, плус многу мали идат таму па не е тоа-тоа
Морам да го пофалам ресторанот Џани што се наоѓа од другата страна на главниот булевар, значи во 7-8 часот попладне луѓе чекаат на ред за да седнат да јадат, а во 4 саат (после дискотека) кога поминувавме гледавме уште луѓе како седат и јадат таму
бе солидно убава (сепак не може со нашите) и цените како за Сончев брег беше прилично евтино. Бекс 0.5 80 денари, кај нас ни скопско не е толку
Ме радуваше што стандард има луѓе од најразлични држави, бодеа очи само израелците и палестинците (класични цигани) али добро, среќа ги немаше многу
Ако некој го интересира нешто подетално за Сончев брег (места за искачање,јадење) или било какви прашања имате, пишете ПП
p.s Бугарите се најкретенскиот народ што може да постои
На 1 добар бугар, има 10 души што се кретени, сакаат да те заебат или украдат или напињаат со нивната "богата" историја и како ние како народ сме биле бугари.