Добра цена, не е воопшто скапо. Јас годинава плаќам 6 евра во Несебар кај познати луѓе каде што бев лани, газдата е Македонец, поточно од Егејска Македонија кој живее таму цел живот. Во цената ми е вклучено клима, кујна, вц и интернет.Преку интернет најдовме за 9 евра вечер на 700 метри од центарот. Со клима-базен-кујна-микровална и све тоа. Идам од 12.07 до 21.07 )
Добро е и Несебар само што ќе треба да се клацкаш со автобус а назад или со такси или да чекаш прв автобус сабајле Од кога до кога си таму?Добра цена, не е воопшто скапо. Јас годинава плаќам 6 евра во Несебар кај познати луѓе каде што бев лани, газдата е Македонец, поточно од Егејска Македонија кој живее таму цел живот. Во цената ми е вклучено клима, кујна, вц и интернет.
Знам добро како идат работите, петта година по ред сум таму. Сум се враќал и пешки сабајле пијан по плажи и патишта, што ли не сум поминал во Несебар и Сончев Брег. Три години по ред одевме со кола и не беше проблем одење/враќање ама лани и годинава одиме со автобус и затоа мораме да плаќаме градски автобус. Од 10 до 20 Јули, во Сабота ќинисувам.Добро е и Несебар само што ќе треба да се клацкаш со автобус а назад или со такси или да чекаш прв автобус сабајле Од кога до кога си таму?
ДaДечки да ве прашам,заминуваме Бугарија (сончев брег) на 10 Јули...две девојки сме,дали има шанси дирек таму да најдеме смештај ? без да имаме резервирано.
bas stetaДечки да ве прашам,заминуваме Бугарија (сончев брег) на 10 Јули...две девојки сме,дали има шанси дирек таму да најдеме смештај ? без да имаме резервирано.
Lani bev toj period full e.Se raboti vo poln ek.Bil nekoj od 15 do 30 ti avgust? kako e so turisti ima narod? diskoteki,kafici zurki rabotat vo poln ek?
8 ноќи полн пансион + превоз па повеќе од идеална понуда можеш и да рекламираш ако е веќе такаАбе 220 евра за 8 ноќи полн пансион во Сончев брег се исплати? Со превоз вклучен.
А на лице место таму почеток на август може ли да се најде ок смештај?
Koj hotel???Абе 220 евра за 8 ноќи полн пансион во Сончев брег се исплати? Со превоз вклучен.
А на лице место таму почеток на август може ли да се најде ок смештај?
Balaton мислам а и уште еден.Koj hotel???