И ја да пишам некогаш на вакви теми
Се сместивме во Несебар, многу убаво гратче, за 7 дена само 4 патролни полициски возила видов, мирно, ептен е за одмор. Цените во Несебар се прилично евтини за на море, печена кокошка има за 7-8 лева, кафе и пиво се горе-доле по 2-3 лева. Алкохол во маркетите Младост и Черно Море е релативно евтин, моментално за Смирнов ми текнува дека 0.7 л беше 20 лева и кусур стотинки (а може и да беше помалку, кој да памте). За вода многу не знам да кажам, само дека има алги така малку, бранови и медузи јас не видов овие 7 дена. Сончев брег ноќно време е како див запад, шлаат се секакви англичани, руси, срби, украинци, чеси, наши, буквално секакви.
За дискотеки не знам шо и како е, ја си одев по еротик баровите, моја препорака е Го-го грлс Плејс Пигал близу Кубан хотелот, работно време од 22:00 до 04:00, 5 лева влез, пиво,водка,виски е 7 лева, добри моми се мандат на шипка, ако сакате нешто повеќе ќе се договорете, неретко и сами приоѓаат да прават муабет (мене ми пријде најтромавата, па можам да се пофалам дека сум мавнал корпа на курва, така лесно нема да ми земе парите
) мада цените беа некако вака отприлика: 20 лева за лап денс (мех), 50 лева за топлес у башка сепаре, 80 лева за гола у башка сепаре (пипање и понешто лижење има
), за свирка мислам дека беше 120 лева, а секс е 150 лева.
Да не дужам многу, за 7 дена со смештај и трошење без да се лишувам од било што (сосе курви) ојдеа околу 250 евра.
П.С. Најдобро место за менување пари мислам дека Инвест Банк, Рајфајзен забушават со курс, пазете се од приватните менувачници, они прават далавери, надвор ставаат еден курс, внатре менуваат по помал. Ако ве затече сабота или недела и ви требат левови, најпаметно е да менувате во Краун, на секој чекор ги има. На плажа има добра скара во Српска Куча и е евтина.