Тоа се местата у пичку матер. Мада цело време беше слободен влез, оти после 4?Ај и јас да се пофалам од проводот, и да ви дадам неколку совети за кафичите. Бевме Лазур, го фалеа местото од поранешните години, ама годинава не беше ништо посебно, полу-празно и само на стара слава си вадат пари, ни нешто посебна музика, ни ништо. Зедовме парти-пас со кој шо имавме слободен влез до 00:00 во Ајсберг/Револушн/Оринџ, најчесто одевме во првото, кул место (ама буквално кул, ладно камен) опуштени женски барем за играње лигавeње и слично, таму најмногу мислам дека ќарив, а после тоа шибавме во Мексо/Валхала/Викинг (после 4 слободен влез)/Оксиџен/Баунс. Од последното бев најпозитивно изненаден, најдобра музика пуштаа и најјако играа типките таму. Но голема конкуренција ни беа нигерите кои пленеа со своето денс-познавање. Одлично место е ако сакате да си пројдете лудо и кур да не ве боли за се, прајте си се камен вхотел/апартман и шибајте до 6 наутро празнете батерии. И ако сакате тепачки и сакате да се степате, појдете во Амиго.
И да, ако сакате да ќарите нешто, не му ја мислете многу и не одете групно по 4-5 мина, јас најголемата акција ја доживејв или сам или максимум со уште еден. Не се стегајте, и онака никој не ве познава таму, терајте до дрт. И нормално, троа ако ве бива со англискиот, тоа е бонус инцентив за на плажа да ја однесите или евентуално всоба. Среќно.
На Викинг мислев после 4. Пред тоа ни правеа проблеми, барем нас. Како си помина?Тоа се местата у пичку матер. Мада цело време беше слободен влез, оти после 4?
aooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo ќе речам, убајни бе.На Викинг мислев после 4. Пред тоа ни правеа проблеми, барем нас. Како си помина?
Една штека по човек е дозволено да пренесеш. За другото прашање не знам оти бев во НесебарIzvinete za latinicata..Aj ako imate informacija dali i kolku kutii cigari moze da se vnese vo Bugarija..Nie ideme so kola pa me interesira dali pretresuvaat po kuferi? Bidejki imam ideno so avtobus i togas ne ne pretresuvaa a sega slusam tresele po kuferi..Tocno e ili ne.. Moze li da mi preporacate nekoj apartmani vo Soncev Breg i dali tamu na lice mesto moze da se najde Apartman..
Sent from my GT-S5360 using Tapatalk 2
од 8 до 10 евра сместување и лесно ќе најдиш. На граница појма неам со автобус бев ама можно е вас пошто сте приватно да ве проверат. Не ми се верува да ви направат проблем со цигарите само потскријај ги под алишта. 8 души носевме по 1 штека цигари ама ги качивме горе в автобус. Можиш и в кола да ги ставиш во фиоките Ама не се тревожи не ми се верува да ви прават проблем само нека не бидат на видно место цигарите.Вечерва тргнуваме со кола и Утре сме таму...Кажи ми дали може да се најде сместување и колку се движат цените на сместувањето? Исто ме интересира дали чекавте на граница и дали отвараат куфери , бидејќи ќе носам цигари оти таму се многу поскапи...Поздрав
Sent from my GT-S5360 using Tapatalk 2
Созопол не е за младиIdam ovie denovi, dve godini po red sum u Sunny Beach, ama drushtvovo vleche nakaj Sozopol da ideme...nekoe info kako e na Sunny u sporedba so lani i za Sozopol nightlife kako e?