- Член од
- 13 септември 2007
- Мислења
- 5.785
- Поени од реакции
- 4.028
Дека сакаш да имаш секс со тој некој.Што значи кога сонуваш секс со некој?
Дека сакаш да имаш секс со тој некој.Што значи кога сонуваш секс со некој?
Ама може само да сонувам хахахах. фалаДека сакаш да имаш секс со тој некој.
опасностШо значи да сонуваш земјотрес?
тигри опасни противници или љубоморни пријатели или познаници.dva tigara me brkaa sred moja naselba:pos2: e sto znaci ova?
бегање од затвор значи ќе се ослободиш од некоја непријатна ситуација нешто што те притиска или затвора.Абе сонував дека сум избегала од затвор.Ако знае некој што значи?
нема некое значење ваквите сонови на сите им се случуваат, нешто можеи те измачува психички, немир некој.... истото и мене ми се случуваше порано и тоа често а имав некакви проблеми.Значи многу често сонувам како отварам очи ама не можам да мрднам многу се мачам ама цело тело ми е вкочането мајками влегува во собата чисте нешто брише таму јас сакам да и викнам ама не можам како да сум заробен во сопственото тело...Многу често ми се случува тоа и многу е језиво а после тој сон се разбудувам многу испотен как да сум трчал цел саат.
бели зајаци некаде ги толкуваат како верен партнер или верна љубов. зајакот воопшто го пврзуваат со некаква брзина, нешто бргу ќе се оствари исполни.Дали некој знае што значи да сонуваш зајак бел? Четири-пет сонував нешто...
тоа значи дека ептен сакаш прис да си ставиш.Si[M]onA;3240570 напиша:..Јас сонуваф... Пошо сакам мнооогу пирс на уста и и рекоф на баба ми бабо идам ја да се пирсам не имкажувај на моите!.. И оваа ми рече што ќе идеш таму јас ќе ти дупнсм....и она ме испирса на усТа(баба ми) и ептен ми беше добар пирсот
И иИ ШТО ЗНАЧИ?!!
автобусот во сонвоницете е поврзан со некаква работа или обврски, па според твојот сон... чекаш некаква работа или обврски но тие нема да те стигнат а потајно и несакаш.Сонував како сум чекала автобус, но автобусот не бил за мене и сум се надевала дека нема да дојде. Некој да знае што значи? :smir:
тепање со некој е потиснат гнев кон нешто или некого, но според сонот можбеи кон него.Пред 2 дена сонував дека сум се степал со најдобриот другар,а овој како да не ме осеќал кога сум го мавал и ми се смеел во фаца. Синоќа сонував дека 2 другари се договориле и ме зачекале и почнале да ме тепаат. Хелп ениуан?
според мое мислење не им веруваш на соучениците имаш некоја доза на недоверба кон нив, друго точакот значи дека се уште се немаш помирено со тоа дека си го изгубил или сеуште сакаш да го пронајдеш, а тоа што не знаш што ти кажувале дедо ти и братучед ти на сон, можно е некое недоразбирање меѓу вас.Сонував бил сум на школо но сум заборавил блок по ликовно и ме прашале учениците зошто не носам блок и јас сум и рекол нема да ни треба а сме имале 3 или 4 час, после некое време гледам сите носат блокови за цртање и си викам во себе ајде да идам до дома да зеам и трчам но наеднаш како да снемувам сила ути ке закаснам на училиште и одам одам одам и го гледам точакот што го загубив пред 4 месеци и дедо ми и брачет ми како зборуваат нешто!
И право се разбудив малце се исплашив и викам ох добро е сон била а да не знае малце ме чуди тоа што го видов велосипедот што ми го открадеа..
Земјотресот во Хаити да не го сонуваше...?Шо значи да сонуваш земјотрес?
Тоа значи голема опасност.Сонував дека сум убила! Самиот чин на убиство не го сонував, но во сонот бев свесна дека сум убила ама никој не друг освен мене не знаеше и имав грижа на совеста.
Се надевам дека не по живот!:nesum:Тоа значи голема опасност.
Пази се од непријатели.Сонував дека сум убила! Самиот чин на убиство не го сонував, но во сонот бев свесна дека сум убила ама никој не друг освен мене не знаеше и имав грижа на совеста.