- Член од
- 3 февруари 2008
- Мислења
- 5
- Поени од реакции
- 0
vistinata..kakva i da e..sekogas spored mene najbolje vistinata..kolku i da boli ..so tek na vreme ke pomine ...
Ако вистината донесе САМО огорчување и солзи, тогаш ја бирам лагата.Што е според вас подобро..
Лага која носи насмевка и која на некој начин некој ќе развесели..
или пак, горчлива вистина која ќе донеси само огорчување и солзи?
Доколку морате да бирате, што би избрале?
Ја сакам вистината каква и да е, само затоа што на крај убавата лага е полоша и од најболната вистината...Што е според вас подобро..
Vistinata no ke ja kazam na nacin na koj so pomalce ke se povredi i ke ostanam pokraj taa osoba dodeka treba.Што е според вас подобро..
Vistinata no ke ja kazam na nacin na koj so pomalce ke se povredi i ke ostanam pokraj taa osoba dodeka treba.
Lugeto za sto bilo mozat da se natazat, pa po toa zboram i deka ako znaes deka nekoj ke povredis so vistinata ubavo e ako mozes da najdes pravi zborovi i pravo vreme toa da go kazes, za da ne reagira ko sto ne treba, ili premnogu ili normalno da reagira. Ne deka sakam toa da preferiram ama ubavo e da se obides. Edna e vistina ama vo coveckiot um mozat da se sozdadat 1000000, sekoj zbor upotreben vo kazuvanje na vistinata moze da ja izmeni na podobro ili poloso vistinata. Zatoa i zboram vo takvi slucai mala paznja.Каков е тој начин?
Вистина, завиткана во најлонче наречено лага?