As I said.. you had to be there momentsБраво за обидот да опишеш како беше...ама сепак е неописливо За болдот да те прашам, кај колку влезе? Јас бев уште во 15 за 8 таму..значи 45 минути пред почетокот и имаше невидена гужва на влез. Тек како било 5,10 минути пред почеток...
Го снимаа и сликаа евентов од почеток до крај без престан. Тони Зен кога заврши рече дека ќе го има на DVD и ќе си се гледаме. Колку точно не знам, можеби нема да го има во продажба тоа чудо, ама секако би сакала пак и пак да гледам таква ствар, иако ништо не се споредува со филингот во живо.Го снимаа концертот? Ќе го има на сител? Да видиме што беше толку уникатно
Гитаристите се ѕверови. Едниот личи на Slash со стилот, другиот е Гогич :wub:
Ааа ми се свиѓа како свират...
бтв.. на крај што вика.. Леле сонце ? :pos2:
Немаат право да ги фрлаат цигарите. Забрането е да се пуши, а не е забрането да се носат цигари. Се филмаат само. Ние имавме пури, ги скривме у на другар ми капата што ја носеше, па капуљача врз капатаИскрено, отидов колку да и правам друштво на другарка, ама дефинитивно од поодамна не сум имала запаление на мускулите на нозете зошто буквално се скршивме од играње(а и рацете малку ме болат пошто снимав и сликав во времето кога не играв). Се на се, убаво си пројдов, пријатно ме изненади организацијата, освен делот каде што морав да ја фрлам неотворената кутија цигари на врата пошто нели, не смее да се пуши внатре!:nerv:
Али ги прежалив цигарите и можам да кажам дека со нетрпение го чекам концертот на Тони Зен, затоа што кога он се појави на сцена мислам дека публиката буквално СкРеНа!!
Клипови и слики ќе ставам кога ќе ги наполнам батериите на апаратот, ги исцицав синоќа максимално:goggles:
Коа се избаци, свршувачка бешеЗен мавнал Хамер?
Ја бачко поише поштуем Technics.I love u Ecler!