Слаткаристика ,концерт на 13-ти февруари - Метрополис Арена

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Еба)) те концертот правите муабет за колку годишни имало таму :pos2:. Е тоа се импресии да се радуваш дека си видел некој 30 годишен :tv:

Stre3T Danc@

The definition of #BFABB
Член од
10 април 2009
Мислења
1.690
Поени од реакции
146
Браво за обидот да опишеш како беше...ама сепак е неописливо:) За болдот да те прашам, кај колку влезе? Јас бев уште во 15 за 8 таму..значи 45 минути пред почетокот и имаше невидена гужва на влез. Тек како било 5,10 минути пред почеток...
As I said.. you had to be there moments :)
Јас дојдов во 20:10, од оправдани причини задоцнив но одвај влегов. Желудникот ми го набија мислам дека, ама преживеав. Потоа следеше битката внатре и додека миксаше Чваре успеав до први редови, каде што се паркира хамерот на Зен.

deXterche

тадаммм
Член од
12 февруари 2006
Мислења
4.920
Поени од реакции
942
Го снимаа концертот? Ќе го има на сител? Да видиме што беше толку уникатно

Stre3T Danc@

The definition of #BFABB
Член од
10 април 2009
Мислења
1.690
Поени од реакции
146
Го снимаа концертот? Ќе го има на сител? Да видиме што беше толку уникатно
Го снимаа и сликаа евентов од почеток до крај без престан. Тони Зен кога заврши рече дека ќе го има на DVD и ќе си се гледаме. :) Колку точно не знам, можеби нема да го има во продажба тоа чудо, ама секако би сакала пак и пак да гледам таква ствар, иако ништо не се споредува со филингот во живо.

Член од
21 септември 2008
Мислења
4.021
Поени од реакции
2.513

Ааа ми се свиѓа како свират...:vozbud:
бтв.. на крај што вика.. Леле сонце ? :pos2:

Stre3T Danc@

The definition of #BFABB
Член од
10 април 2009
Мислења
1.690
Поени од реакции
146

Ааа ми се свиѓа како свират...:vozbud:
бтв.. на крај што вика.. Леле сонце ? :pos2:
Гитаристите се ѕверови. Едниот личи на Slash со стилот, другиот е Гогич :wub:
Инаку вика I love you so much :icon_lol: (му подарија срце).

Интрото со "Идиот"

Маца_мк

♫♥good girl gone bad♥♫
Член од
13 февруари 2007
Мислења
6.421
Поени од реакции
464
Искрено, отидов колку да и правам друштво на другарка, ама дефинитивно од поодамна не сум имала запаление на мускулите на нозете зошто буквално се скршивме од играње(а и рацете малку ме болат пошто снимав и сликав во времето кога не играв). Се на се, убаво си пројдов, пријатно ме изненади организацијата, освен делот каде што морав да ја фрлам неотворената кутија цигари на врата пошто нели, не смее да се пуши внатре!:nerv:
Али ги прежалив цигарите и можам да кажам дека со нетрпение го чекам концертот на Тони Зен, затоа што кога он се појави на сцена мислам дека публиката буквално СкРеНа!!

Клипови и слики ќе ставам кога ќе ги наполнам батериите на апаратот, ги исцицав синоќа максимално:goggles:

Член од
10 октомври 2009
Мислења
502
Поени од реакции
113
:tapp:... Не беф, а не ни сакам да му отидам НИКАТ!!!:jaj:

ice_cube

The SexX.
Член од
16 јули 2008
Мислења
2.240
Поени од реакции
309
Искрено, отидов колку да и правам друштво на другарка, ама дефинитивно од поодамна не сум имала запаление на мускулите на нозете зошто буквално се скршивме од играње(а и рацете малку ме болат пошто снимав и сликав во времето кога не играв). Се на се, убаво си пројдов, пријатно ме изненади организацијата, освен делот каде што морав да ја фрлам неотворената кутија цигари на врата пошто нели, не смее да се пуши внатре!:nerv:
Али ги прежалив цигарите и можам да кажам дека со нетрпение го чекам концертот на Тони Зен, затоа што кога он се појави на сцена мислам дека публиката буквално СкРеНа!!

Клипови и слики ќе ставам кога ќе ги наполнам батериите на апаратот, ги исцицав синоќа максимално:goggles:
Немаат право да ги фрлаат цигарите. Забрането е да се пуши, а не е забрането да се носат цигари. Се филмаат само. Ние имавме пури, ги скривме у на другар ми капата што ја носеше, па капуљача врз капата :pos:
Зен мавнал Хамер? :)
Коа се избаци, свршувачка беше :)

Член од
21 септември 2008
Мислења
4.021
Поени од реакции
2.513
охооооооооооо вратарите се накркале цигари за цела година

radzo

Man Utd!
Член од
20 јануари 2008
Мислења
696
Поени од реакции
17
луѓе дајте ве молам ставете клип од love или нервоза,која му беше песната што ја пееше со хорот во позадина,не ми текнува точно знам една од овие две беше..ајде ако има некој материјали нека стави :smir:

Маршалот

Bianconeri
Член од
29 декември 2009
Мислења
2.091
Поени од реакции
2.398
Концертот изгледа е бил детска радост.А само да прашам дали даваа Еклери,Тулумби,Бајадери и слични слатки.

Kajgana Shop

На врв Bottom