Слаткаристика ,концерт на 13-ти февруари - Метрополис Арена

Член од
21 септември 2008
Мислења
4.021
Поени од реакции
2.513
ако турил шешир , незначи дека личи на слеш :)
бај д веј.. на аца 10.000 ко ништо.. прчварница
бај бај д веј... за нова година... голема грешка со бесплатните карти... луѓено надвор седеа од шо немаше место.
бај бај бај д веј кога ке го видиме на стадион ? :pos2:

maca_kaka'

тiƒosi јаossoηeјаo
Член од
6 октомври 2007
Мислења
3.515
Поени од реакции
640
бај бај бај д веј кога ке го видиме на стадион ? :pos2:
Смеј се ти и сите негови "хејтери" кои сигурна сум дека барем неколку стиха му знаат од песните....на вас некад да не ке ви дојдат Катарина Ивановска, Ламбе, Тамара, Бучко:) и ретко кој успеал да има од 4 до 40 години фанови:)
Слаткар успеа за неполна година од кога се промовираше со нови песни да собере 6000, да наполни сала и после 4 дена уште е главна тема и уште за тоа се збори.Никој што бил на концертот не кажа дека било лошо...

Член од
21 септември 2008
Мислења
4.021
Поени од реакции
2.513
Смеј се ти и сите негови "хејтери" кои сигурна сум дека барем неколку стиха му знаат од песните....на вас некад да не ке ви дојдат Катарина Ивановска, Ламбе, Тамара, Бучко:) и ретко кој успеал да има од 4 до 40 години фанови:)
Слаткар успеа за неполна година од кога се промовираше со нови песни да собере 6000, да наполни сала и после 4 дена уште е главна тема и уште за тоа се збори.Никој што бил на концертот не кажа дека било лошо...
Слаткар дали знаеш колку време се бави со музика ? без разлика нови или стари песни... 60 % од тие што беа на концертот дознале за слаткар од пред година дена откоа отиде кај џеј џеј.. ако не е така.. кажи ми зашто тогаш не праеше концерт пред 4 години у метрополис ? а старите песни каде каде му држат повеке вода него ШОП ШОПИНГ... и имаше еден добар пост.. незнам од кој... Не го мразам него , ја мразам неговата публика И знам повеке стихови.. не неколку .. :pusk:

честа

Спор
Член од
25 септември 2008
Мислења
1.317
Поени од реакции
1.033
Па нормално, нема да каже дека било лошо ако самоволно отишол.:/

maca_kaka'

тiƒosi јаossoηeјаo
Член од
6 октомври 2007
Мислења
3.515
Поени од реакции
640
Знам дека одамна Слаткар се бави со музика. Но ова што он го имаше за неколку месеци, таа популарност што ја стекна за толку кратко време не му успева на секој.

И не мора да значи ако идеш на концерт дека сигурно ке си поминеш убаво и ке ти се допаѓа.
После секој концерт има критики и позитивни и негативни...но дефинитивно после овој концер имаше само позитивни.

Јас не бев...ама на нареден ке се иде сигурно. И после овој наредниот дупло ке собере...за инат на вас хејтерите да можете повеќе да го омаложувате и пцуете (завидувате:pipi:) и да си го покажете идиотизмот да се вреѓа се тоа што ке успее кај нас.

S

StormRage

Гостин
како да не знам неколку стиха уште во глава ми свири малолетна крвава пи*ка

Член од
21 септември 2008
Мислења
4.021
Поени од реакции
2.513
Знам дека одамна Слаткар се бави со музика. Но ова што он го имаше за неколку месеци, таа популарност што ја стекна за толку кратко време не му успева на секој.

И не мора да значи ако идеш на концерт дека сигурно ке си поминеш убаво и ке ти се допаѓа.
После секој концерт има критики и позитивни и негативни...но дефинитивно после овој концер имаше само позитивни.

Јас не бев...ама на нареден ке се иде сигурно. И после овој наредниот дупло ке собере...за инат на вас хејтерите да можете повеќе да го омаложувате и пцуете (завидувате:pipi:) и да си го покажете идиотизмот да се вреѓа се тоа што ке успее кај нас.
на повеќето ке им успее ако одат кај џеј џеј у продукција...

и за болдираното... тоа го мразам кај дечињата кај тебе.. што и да ти се измоча на фаца... ти ќе го браниш значи на некој НЕ МУ СЕ СВИЃА И ПРИФАТИ ГО ТОА !

и ако тебе ти се свиѓа слушај го.. иди му на сите концерти , влажни се на него и све тоа... а на тој што не му се свиѓа.. нека јаде бурек за него нека не го слуша.. едноставно индивидуална работа.. и не се замарај да објаснуваш. Зашто исто како што тебе неможе да ти влезе у глава зашто не треба да го сакаш, на тој што не го сака... неможе да му влезе у глава како можеш и зашто да го сака !

• Ми се допаѓа
Reactions: NYC

maca_kaka'

тiƒosi јаossoηeјаo
Член од
6 октомври 2007
Мислења
3.515
Поени од реакции
640
на повеќето ке им успее ако одат кај џеј џеј у продукција...

и за болдираното... тоа го мразам кај дечињата кај тебе.. што и да ти се измоча на фаца... ти ќе го браниш значи на некој НЕ МУ СЕ СВИЃА И ПРИФАТИ ГО ТОА !

и ако тебе ти се свиѓа слушај го.. иди му на сите концерти , влажни се на него и све тоа... а на тој што не му се свиѓа.. нека јаде бурек за него нека не го слуша.. едноставно индивидуална работа.. и не се замарај да објаснуваш. Зашто исто како што тебе неможе да ти влезе у глава зашто не треба да го сакаш, на тој што не го сака... неможе да му влезе у глава како можеш и зашто да го сака !
ако не го сакаш што се замараш со него? зошто го полниш форумов со тоа дека он не е пејач, како може него да го сакаат...зошто јадеш бурек како што викаш ти?

едноставно игнорирај го и него и фановите!
или мора по се да се плука

темава е повеќе за негови обожаватели а не за такви како тебе!

SV-Strange

Sorcerer Supreme
Член од
27 август 2007
Мислења
3.604
Поени од реакции
367
Ало, дај одморете малку! Ја напуни Метрополис, го продаде целиот тираж, направи други огромни концерти, стана ѕвезда.
Вашите коментари се само излишни.

Член од
21 септември 2008
Мислења
4.021
Поени од реакции
2.513
ако не го сакаш што се замараш со него? зошто го полниш форумов со тоа дека он не е пејач, како може него да го сакаат...зошто јадеш бурек како што викаш ти?

едноставно игнорирај го и него и фановите!

јас ти кажав што иам.. ако си глупава продолжи да објаснуваш...и реплицирај ми и на ова :helou:

Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.120
Поени од реакции
104

игнорирај го и него и фановите!

Колку што едно нешто е подлежно на пофалби, толку е и на критики. Затоа што ова е форум, а форумите се за дискусија. Дискусија не се постигнува ако сите тврдат една иста работа. Па затоа, како што прима пофалби од оние кои што го слушаат, ќе прима и критики.

Сите знаевме дека се што оди во Македонија ќе биде на неговиот концерт. Тоа е одамна познато. Зошто? Зошто е мејнстрим, зошто сите го слушаат, зошто на граѓаните не им е познато што се подразбира под терминот "музика". На што личи, родител да си дозволи да го пушти своето дете, или полошо, да го однесе на концерт кој пропагира слобода на говорот до оној степен кај што се вреѓа голем дел од македонското општество? Хип хоп револуција? Каква револуција прави Слаткар?

A revolution (from the Latin revolutio, "a turn around") is a fundamental change in power or organizational structures that takes place in a relatively short period of time.

Секако. Слаткар прави револуција. Тукушто не врати 500 години поназад.

SV-Strange

Sorcerer Supreme
Член од
27 август 2007
Мислења
3.604
Поени од реакции
367

A revolution (from the Latin revolutio, "a turn around") is a fundamental change in power or organizational structures that takes place in a relatively short period of time.

Секако. Слаткар прави револуција. Тукушто не врати 500 години поназад.
Кога веќе буквално се фаќаме на збор. Како ти/ви е во 1510та? =/

Интересен е фактот што мнозина од вас само пишуваат колку да си видат нивен пост меѓу другите. Што не пробате еве, наместо него, да направите нешто подобро?

Затоа и ние не мрдаме никаде, зашто не дозволуваме и не прифаќаме нечиј успех.

Kajgana Shop

На врв Bottom