-Mr.Positive-
MKD gentlemen
- Член од
- 12 септември 2008
- Мислења
- 609
- Поени од реакции
- 47
Да бе, ние дебелите правиме светски заговор! Треба да не стрелаат бидејќи не одговараме на килажата промовирана по модните писти наречена: “Еден посилен ветар и ќе одлеташ некаде далеку“.Дека не се во мода тоа го измислиле дебелите за да се тешат.
Ааааа :nenene::nenene::nenene::nenene: *иронија*С
Ами,нешо вака
За да бидиш модел,нормално дека не бараат облини и девојката да има баш нормална тежина,туку да е прислаба,но не анорексична.
Ааааа :nenene::nenene::nenene::nenene: *иронија*
И јас сум повеќе или помалку како што е девојкава, ама не - тоа е ДЕБЕЛО. Тоа е дебело, како тоа, девојкава треба да ослабе 10 кила за да заличи на нешто. Ете, така тоа е денес. Оние што се до 50 кила (за девојки зборам) ок се, тие над 60 кила треба да се стрелаат, дебели се.
Прилично често распространето мислење, затоа и сум изреволтирана. Па чак и искомплексирана! :uvo:
Околу 62 имам. Треба да ме стрелааттие над 60 кила треба да се стрелаат, дебели се.
Прилично често распространето мислење, затоа и сум изреволтирана. Па чак и искомплексирана! :uvo:
Леле ко јас самата да се видов:nesvest:и обожавам вакви сандали...:tv:
За ОСЛОМЕЈ...Се претера со темава.
Оние шо го бранат ставот на тоа дека подобри се дебелите девојки,тие шо реплицираат ставаат слики од премногу дебели девојки.
А,пак тие шо мислат дека слабите девојки си останаја во мода,другите ставаат слики од анорексични.
Златна средина ниту ова