Слабите девојки веќе не се во мода

Член од
11 мај 2014
Мислења
1.020
Поени од реакции
575
Од кај знаеш на пример какви движења при секс има таа пуната што си ја стаил? Можеби може цел у уста да го земе а у газето ќе ти даде, има господ по гаќи да го видиш и да молиш за уште.
Се фино, пробај ти какви се движења поседува слоницава, али прво натерај ја да ти прдни за да се ориентираш што каде и е. :ROFLMAO:

Член од
23 март 2014
Мислења
1.471
Поени од реакции
1.242
Се фино, пробај ти какви се движења поседува слоницава, али прво натерај ја да ти прдни за да се ориентираш што каде и е. :ROFLMAO:
Е шо бе ко слабите девојки да не прдат? Ако ти се погоди некоја фригидна, па ја не пушам, гадно ми е, ај ти одозгора се изморив, немој во газето ме боли, има да се разочараш за сите пари.

Член од
19 февруари 2009
Мислења
1.379
Поени од реакции
1.968
Абе ако сака и 150 кг нека има, али и тогаш може да најде нешто соодветно за облекување и да изгледа пристојно. Ова секси ли е бе?
Прегледај го приврзокот 107228
Пристојно?Соодветно?За кого?За себе,за тебе,за тие што сака да ги предизвика да и пријдат?

Знаеш како викаат,за вкусови не се расправа,beauty is in the eye of the beholder.
Инаку,да,таа на сликата мене ми е секси :drk:

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.157
Поени од реакции
5.933
Ниедна немала совршено тело од првата :pos:. Ниедна од втората слика не доаѓа ни близу до убавина како девојките од првата. Нормално просечната девојка не изгледа така, како на првата слика и никој не ни бара да изгледа така али што се поубави на првата поубави се.
Ти разликуваш воопшто убавина и изглед на тело? Сите од првата се ултра слаби, на повеќето им се гледаат коските, а тоа воопшто не е убаво на изглед.

Член од
23 март 2014
Мислења
1.471
Поени од реакции
1.242
Ти разликуваш воопшто убавина и изглед на тело? Сите од првата се ултра слаби, на повеќето им се гледаат коските, а тоа воопшто не е убаво на изглед.
Добро е што можеш лесно да ги вртиш во секоја можна позиција :vozbud:

Lil Lamb

Сакам да се родам одново.
Член од
7 април 2014
Мислења
258
Поени од реакции
282
Јас само си кажав што јас сметам дека не треба да гледам по улица. Мене тоа лично не ми се допаѓа, за машко око не знам вие како си гледате, дали шарм или гз, тоа си е ваше.
Јас не знам зашо тебе тоа те нервира, нечив изглед. Чим него не го нервира, шо има ти да се нервираш за него. Сите сакаме да бидеме заводливи и слатки и убави, али не можеме да сме ко тебе примерни и облечени фино, јас сум дебела еве и се облекувам во фармерки, во хеланки со туника и шо има врска, зарем ние дебелите нон стоп да се покриваме треба и ние сме душички. Искрено твоите коментари на нерва ми отидоа. :)
Сметала таа дека требала да каже што не сака да гледа по улица и јас не сакам да гледам по улица Бездомници, но ете ги има. Разликата е помеѓу нас од овде до небо, јас бездомниците пример не ги сакам да ги гледам оти ми се распарчува душата. А тебе те нервирале зашо само си го покажуваат салото девојките. Глупости еј, од ваквите ко тебе не ми се живее.

Kajgana Shop

На врв Bottom