Ич да не се мислиш ако ти дава поволна цена, земај ја без мислење....Јас дека не ги следам цениве на моториве многу многу, вие што знаете да ми кажете колку отприлика чини R6 2-3 години стара(убаво сочувана)?
Па нормално.....:pos2:Aprilia SR50 mislam ti e najubavo
Која е оваа M категорија? Во новите возачки така е А?Јас дефинитивно сум за Aprilia SR 50 R ili Kymco Super 8 L/C od 50ccm... во четврток што доаѓа треба да одам да полагам за М категотија... поздрав..
Братко гледам имаш кинеско моторче и како си задоволен од него???Денеска времето беше супер, па решив да се повозам 11 степени не ни осетив ладно си се облеков убаво, бев бензинче да си ставам, се провозив и пак назад во "гаража" да се одмори моторот за почеток на сезона 2008/2009
П.С. Имаше доста моторџии во градов
Брате па нели има сервис од таму од кај си го земал????Од кај го зема???ја прашав у Хелена ми кажаа дека имале сервис, реззервни делови се!!!У Аеродром ти е Хелена моторс тркни до таму!!!me interesira nekoj dali znae kade ima vo skopjevo servis za kineskive motorcinja ako znae nekoj neka pise. fala
а шо моторче имаш братче и од кај го зема?И шо мислиш за кинескиве моторчиња?а за дали моторот ќе се покажит квалитетен најмногу зависит од возачот, дали ќе си го чуват и ќе го одржвит моторот, или ќе се прајт џек, ќе се тркат и ќе прајт секакви глупости, со шо го оштетвит скутерот. или, пак, сакет тројца да се возет, или на планина да се качвит, со скутерче. сега...од вас зависит, дали сакате да ви бидит квалитетен моторот, и да ви трајт многу долго, или сакате да го испробвите до крајните граници и да ви трајт многу кратко.
Немам кинеско, од каде таква информација?Сите другари си испокупивме кинески моторчиња....Топови си жими Реџеп!!!Го имам моево 1 и пол од Хелена го купив и мука нема....Има и резервни делови и се....Не вадете муабети без везе....Ако е така тогаш и кинескиве и јапанскиве коли немаше да чинат као Даихатсу...Не го кој се двоуми за веспа нека си земе Кинеска супер се....За 800-900 евра се зима тооооооп веспа ......Живели Кина
Братко гледам имаш кинеско моторче и како си задоволен од него???
Еве брат некои слики:Која е оваа M категорија? Во новите возачки така е А?
офф топик: Колку се глупи, пак не ги пишаа трициклите и квартовите во возачките!
Дајте некое сличе од тоа Kymco да го видиме шо чудо е.
До некаде си во право, само што Априлија од 50 cc мислам дека се најдобри, и не е работата во убавината на надворешниот изглед, а за ќејфот да не прајме муабет....:pos2:Абе сите се добри... Редовно одржување, менување на масло (ако е 4 тактен) или ставашње добар двотактол (ако е 2 тактен) нема да има никаква мака. Работата е која веспа тебе ти прај кеиф.