Море брат незнам шо прашуваш уште, убо знајш за мојана Aprilia колку имат истерано и уште оди... хехе, а за то со електрониката врска немат....:pos2:Planiram da kupam Aprilia skuter od 50cc. Problemot e so mn luge mi vikaat da ne kupam zaradi elektronikata.... Sega ne znam dali e ova vistina ili ne?
Sto mislite vie?
Ма каква електроника, имам пежо од оние speedfight и во лето се замарам само со скутери, купи слободно априлија и тоа моја препорака е да земеш од таа серија што се SR 50 limited, односно оние кои ке ти трошат 2 кила на 100 км.Planiram da kupam Aprilia skuter od 50cc. Problemot e so mn luge mi vikaat da ne kupam zaradi elektronikata.... Sega ne znam dali e ova vistina ili ne?
Sto mislite vie?
Брат тие не се викаат Limited туку Di-Tech(како мојата) односно многу попознати се под името Injection, јас на пример му туривам 50 денари бензин(пресметајте вие колку е тоа) и и сигурно си поминувам околу 20-30 km и + ќе си оставам бензин за уште некој круг другиот ден:pos2:... Вистина ептен малце троши, али ја купив 2850 евра, пред 4 години.Ма каква електроника, имам пежо од оние speedfight и во лето се замарам само со скутери, купи слободно априлија и тоа моја препорака е да земеш од таа серија што се SR 50 limited, односно оние кои ке ти трошат 2 кила на 100 км.