Да да имаш право, знаев за ова Injection ама не ми текнуваше на тоа Di - Tech, како и да е мислам дека трошат околу 1.8 литри на 100 км, само не сум сигурен дека се исто брзи ко останатите модели на Aprilia, но како и да е за околу 2 литри бензин имаш 100 км и тоа ги прави моментално најдобриБрат тие не се викаат Limited туку Di-Tech(како мојата) односно многу попознати се под името Injection, јас на пример му туривам 50 денари бензин(пресметајте вие колку е тоа) и и сигурно си поминувам околу 20-30 km и + ќе си оставам бензин за уште некој круг другиот ден:pos2:... Вистина ептен малце троши, али ја купив 2850 евра, пред 4 години.
Дури и побрзи се јас ти кажвам 100% сигурно...Да да имаш право, знаев за ова Injection ама не ми текнуваше на тоа Di - Tech, како и да е мислам дека трошат околу 1.8 литри на 100 км, само не сум сигурен дека се исто брзи ко останатите модели на Aprilia, но како и да е за околу 2 литри бензин имаш 100 км и тоа ги прави моментално најдобри
Е ајде де, кажи ми да ти кажам... Кај фрлиле 2500 евра уште 250 300 незнам шо му вршат работа... Истите ќе ги фрлат за бензин!!!:baeh:Ако не си му чепкал ништо тогаш глупи се оние кои фрлаат пари за овие Aprilia SR 50 Limited, ако така се викаше новата Arpilia за која мислам дека троши 5 литри на 100 км
Ова веќе личи на нешто. Сепак цената на ова е реална и зависи од тоа колку е возен моторот, во каква состојба е паѓано со него е не е... И колку е стар. Ако е зачуван гледај ја оваа страна. Човекот за 2 години (под претпоставка дека толку е стар) губи 1300 евра, што не се малку пари.Чекај бе грешно сум пишал,не е 7500 туку 1500е.Грешка sorry![]()
Ааааа така можи, убава понуда само да видиш дали е убо одржан моторот....То е мојот совет бидејќи се работи за 2 тактна машина...Чекај бе грешно сум пишал,не е 7500 туку 1500е.Грешка sorry![]()
Druze... imam runner 180cc star e 7 god. i pak se drzi so site motori do 200cc.(praime muabet za vespi) Neka dojde nekoj da se pusitime ke se uveris.. motorot e lud!!!!!!!:helou::helou::helou:Ништо брате ни Gilera ни ништо... Дури ми беше понова Aprilia-та на сите му се бркав никој неможеше да ме победи... Јас со двајца тие сами и пак неможеа на долго да ми избегаат, а се стандард ми е... Вистина Aprilia немаат конкуренција во скутерчиња и 125 и 250... Можеби тука малце мати работа Cagiva Mito(единствениот 7 брзинец меѓу моторите) кој вистина е извонреден...![]()
Муабетов не ти држи место, не можеш со мене да се споредуваш јас 50 cc имам 4 години. Иначе ги знам тие 180cc имам возено али тоа беше нешто чепкано во машината и многу јако беше вистина лудоDruze... imam runner 180cc star e 7 god. i pak se drzi so site motori do 200cc.(praime muabet za vespi) Neka dojde nekoj da se pusitime ke se uveris.. motorot e lud!!!!!!!:helou::helou::helou:
Zdravo na site i planiram da zeam scooter ama nemozam da se odlucam za koe !!!Ako nekoj se razbira i da kaze koe e dobro planiram 2500 eur pa neznam!
Jas iam gledano JETFORCE PEUGEOT epten mi se bendisa ama neznam !!!
Aprilia Sr50 toa go gledav ama ne mi e po kejf!!!
:zlo: