Скутерчиња: Се за и околу нив

Nitro

Veltro
Член од
11 октомври 2007
Мислења
260
Поени од реакции
2
Аман бе брат 7500 евра??? Сигурно си грешка. Новиве се 2600 евра.... Убо викат Dzish, R1 може да земиш, исто така и R6 доста нова можи да се најди...

LostGhost

Invisible
Член од
20 јануари 2008
Мислења
252
Поени од реакции
1
Брат тие не се викаат Limited туку Di-Tech(како мојата) односно многу попознати се под името Injection, јас на пример му туривам 50 денари бензин(пресметајте вие колку е тоа) и и сигурно си поминувам околу 20-30 km и + ќе си оставам бензин за уште некој круг другиот ден:pos2:... Вистина ептен малце троши, али ја купив 2850 евра, пред 4 години.
Да да имаш право, знаев за ова Injection ама не ми текнуваше на тоа Di - Tech, како и да е мислам дека трошат околу 1.8 литри на 100 км, само не сум сигурен дека се исто брзи ко останатите модели на Aprilia, но како и да е за околу 2 литри бензин имаш 100 км и тоа ги прави моментално најдобри

Nitro

Veltro
Член од
11 октомври 2007
Мислења
260
Поени од реакции
2
Да да имаш право, знаев за ова Injection ама не ми текнуваше на тоа Di - Tech, како и да е мислам дека трошат околу 1.8 литри на 100 км, само не сум сигурен дека се исто брзи ко останатите модели на Aprilia, но како и да е за околу 2 литри бензин имаш 100 км и тоа ги прави моментално најдобри
Дури и побрзи се јас ти кажвам 100% сигурно...

LostGhost

Invisible
Член од
20 јануари 2008
Мислења
252
Поени од реакции
1
Ако не си му чепкал ништо тогаш глупи се оние кои фрлаат пари за овие Aprilia SR 50 Limited, ако така се викаше новата Arpilia за која мислам дека троши 5 литри на 100 км

Alek_Sk

If you wanna learn something, bring your mothers!
Член од
14 септември 2007
Мислења
614
Поени од реакции
18
Чекај бе грешно сум пишал,не е 7500 туку 1500е.Грешка sorry:)

Nitro

Veltro
Член од
11 октомври 2007
Мислења
260
Поени од реакции
2
Ако не си му чепкал ништо тогаш глупи се оние кои фрлаат пари за овие Aprilia SR 50 Limited, ако така се викаше новата Arpilia за која мислам дека троши 5 литри на 100 км
Е ајде де, кажи ми да ти кажам... Кај фрлиле 2500 евра уште 250 300 незнам шо му вршат работа... Истите ќе ги фрлат за бензин!!!:baeh:

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Ова веќе личи на нешто. Сепак цената на ова е реална и зависи од тоа колку е возен моторот, во каква состојба е паѓано со него е не е... И колку е стар. Ако е зачуван гледај ја оваа страна. Човекот за 2 години (под претпоставка дека толку е стар) губи 1300 евра, што не се малку пари.

Nitro

Veltro
Член од
11 октомври 2007
Мислења
260
Поени од реакции
2
Ааааа така можи, убава понуда само да видиш дали е убо одржан моторот....То е мојот совет бидејќи се работи за 2 тактна машина...:):):)

Член од
16 декември 2007
Мислења
89
Поени од реакции
0
Ништо брате ни Gilera ни ништо... Дури ми беше понова Aprilia-та на сите му се бркав никој неможеше да ме победи... Јас со двајца тие сами и пак неможеа на долго да ми избегаат, а се стандард ми е... Вистина Aprilia немаат конкуренција во скутерчиња и 125 и 250... Можеби тука малце мати работа Cagiva Mito(единствениот 7 брзинец меѓу моторите) кој вистина е извонреден...:vozbud:
Druze... imam runner 180cc star e 7 god. i pak se drzi so site motori do 200cc.(praime muabet za vespi) Neka dojde nekoj da se pusitime ke se uveris.. motorot e lud!!!!!!!:helou::helou::helou:

Nitro

Veltro
Член од
11 октомври 2007
Мислења
260
Поени од реакции
2
Druze... imam runner 180cc star e 7 god. i pak se drzi so site motori do 200cc.(praime muabet za vespi) Neka dojde nekoj da se pusitime ke se uveris.. motorot e lud!!!!!!!:helou::helou::helou:
Муабетов не ти држи место, не можеш со мене да се споредуваш јас 50 cc имам 4 години. Иначе ги знам тие 180cc имам возено али тоа беше нешто чепкано во машината и многу јако беше вистина лудо:vozbud:...

Член од
27 јануари 2008
Мислења
1.611
Поени од реакции
85
Гледајте сега вака:
-Мислам дека треба да се додаде во гласање и Kymco Super 9 L/C 50cc кој ке е супер за 14-15 годишен човек, ке си положиш за до 50 сс и крај... иначе тука е и Generic XOR кој е истотака многу добар за своите карактеристики, а според мене како и да е: Априлија или Кимко би избрал јас сакам да зимам Кимко супер девет со
водено ладење , па сега... здравје боже... поздрав до вас, иначе ако некој знае точна цена на Кимко Супер 9 нека пише...

Alek_Sk

If you wanna learn something, bring your mothers!
Член од
14 септември 2007
Мислења
614
Поени од реакции
18
Decki so mislite za Skuterov?2700e e nov,planiram da zemam nesto za letovo,vredi tolku pari?

Ultimate'

Диктатор
Член од
23 октомври 2007
Мислења
118
Поени од реакции
9
pa neznam za vas ama mene ne me bendisva pezoto poarno da zemis speed fight otkolku jetforce oti se slabi na start mnogu

Zdravo na site i planiram da zeam scooter ama nemozam da se odlucam za koe !!!Ako nekoj se razbira i da kaze koe e dobro planiram 2500 eur pa neznam!

Jas iam gledano JETFORCE PEUGEOT epten mi se bendisa ama neznam !!!
Aprilia Sr50 toa go gledav ama ne mi e po kejf!!!

:zlo:

Член од
27 јануари 2008
Мислења
1.611
Поени од реакции
85
Да размислиме малку поинаку, можеби некој неможе да се согласи со цените на моторите кои вие ги прикажувате, треба да се гледа да се најде мотор со кој секој ке биде задоволен... поздрав.

Kajgana Shop

На врв Bottom