betogrozdanov45
мајстор за гибаници
- Член од
- 26 октомври 2005
- Мислења
- 1.549
- Поени од реакции
- 6
Nov sneg na Mavrovo.96 santima.Epa ajde lugje koristete gi vikendite korisno i dete u Mavrovo!!!
ne najlesnata staza.betogrozdanov45 напиша:Која ти е таа сина стааза???Мислиш на плави ски-лифт?
Dimitarc напиша:Се упознав со нео гео денес во маврово. Времето беше сончево, изгорев лом се направив, цело лице ме боли. Немаше многу гужва, ама снегот беше кашест и гаден. Да ти се одмили скијањето, не можеш ништо да направиш...тапа. Иако беше лошо времето јас направив една егзибиција, која иако неуспешна (полууспешна) јас се гордеам на нејзе. Тие што знаат како изгледа маврово, тамо на крајот кај едноседот и двоседот, има едно како скокче, т.е. не е скокче, ама нема дрва и од едноседот можешш да скокнеш на двоседот. Не од жичарите, туку од стазите нивни. Е сега, јас бев бајаги залетан и изгубив контрола ради гадниот снег, ако отидев десно имаше деца кој ќе ги убиев со таа брзина, а лево беше тоа тн скокче. И јас скокнав......ко што се приземјив не паднав, туку заглавив во длабок снег бидејки беше мокар и беше тежок, се направив утоп, и се изнервирав. Се спуштам надоле и братучетка ми кога почна да ми се дере, се јави на мајка ми и она почна да ми се дере...и што да ви расправам друго...еден дечко ми вика Што бе, имаше принудно слетување?