Ништо татко ми прашал пријател што е во Маврово и вика многу мило лошо и немало доволно снег!Dimitarc напиша:еј, немам поим, не работи хидрометаролошки дека е божиќ. Вчера било добро....би требало и денес да биде. Се очекуваше да се расипе во недела-понеделник, па сега немам поим.....
Епа ај се гледаме!betogrozdanov45 напиша:Kako mozhe da nema dovolno sneg , koga do vcera vrneshe!Ima metro sneg!
Ja idam utre sedam do 15ti , posakajte mi ubavo da si projdam(lele ama sum lakom) itn itn itn.Aj se gleame posle 15ti na forumof...
Thanks bro':baeh:vlatko напиша:Епа ај се гледаме!
Среќен Пат!:party1::party1::party1:
не знам каде да изнајмиш, ама да ти дадам еден совет: ако мислиш да пробуваш даска, знај дека нема врска со скејт. на скејт нозете ти се слободни а на даска прицврстени, башка бордањето има посебна техника на возење наречена карвинг каде што треба да се вози и врти со ивицата на даската, што е невозможно со скејт, мислам нормално ти можеш да возиш и на плотната, ама само ќе се лизгаш како дедоChandler напиша:Вака сеа:
Пред 3-4 години пробав да скијам, за малку ќе скршев врат и ги откорнав везовите од скиите на една другарка паѓајќи. Може да се каже дека за скијање не ме бива. Меѓутоа, умирам да пробам сноуборд. Предиспозиции мислам дека имам пошто као мал многу возев скејтборд и ролерки и лизгав на сличуги. Муабетот ми е:
Можете ли на ми дадете информации дали се изнајмуваат сноубордови на нашиве ски центри, колку коштаат, дали со изнајмување можеш да изнајмиш и кондури за таа пригода, како тоа иде процедурално и да ми предложите место за почетници на сноуборд ама да не е апла со мали деца???